aditraxex Reputație: 54 Postat Martie 4, 2017 Oras:oradea Oras:oradea Postat Martie 4, 2017 http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/Lena-transexuala-din-nou/7b0f617e786e6753.html
bianca89 Reputație: -398 Postat Martie 6, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 6, 2017 E fake... dar astept un membru mai vechi sa confirme treaba asta
bianca89 Reputație: -398 Postat Martie 6, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 6, 2017 Mai confirma careva ca transexuala Lena ii reala? )) Acum e gay...poftim minune...tot ce a trebuit sa fac a fost sa dau click pe link-ul postat la inceputul topicului scrie si in bara cu link-ul Lena Transexuala dupa cum se vede in poza
aditraxex Reputație: 54 Postat Martie 7, 2017 Oras:oradea Oras:oradea Autor Postat Martie 7, 2017 eu intrebam, scuze , am uitat de semnul "?" un user asemanator cu al meu confirma, nu eu deci , e reala sau nu ? mersi
bianca89 Reputație: -398 Postat Martie 7, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 7, 2017 eu intrebam, scuze , am uitat de semnul "?"un user asemanator cu al meu confirma, nu eudeci , e reala sau nu ?mersiBun, ai uitat semnul intrebarii...dar ai uitat sa citesti si commentul meu? Daca il citeai iti zic eu ca nu mai intrebai si a doua oara daca ii sau nu reala, ca nu mai era cazul. Daca primesti informatia eu zic sa o si utilizezi. Succes! Next time citeste
Postări Recomandate