Sari la conținut

Noua in Bucuresti ?!

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Va salut d-nilor !  La o simpla cautara pe sfantul nostru forum nu am gasit nimic legat de d-ra de mai jos....daca stie vre-un confrate ceva, raman dator !

post-15900-0-20877000-1488632397_thumb.jpg

post-15900-0-06836600-1488632403_thumb.jpg

post-15900-0-80898300-1488632411_thumb.jpg

post-15900-0-53608400-1488632425_thumb.jpg

post-15900-0-03653800-1488632434_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 2
Reputație: 24079
  • Oras:Los Angeles
Postat

Asta e rebranding clar! Nu pot sa zic decat ca, daca iti place, sa faci o incercare.

• Like 5
  • Oras:Pestera Muierii
Postat

Asta e rebranding clar! Nu pot sa zic decat ca, daca iti place, sa faci o incercare.

Si mie imi pare cunoscuta. Mai ai idee ce topic a mai avut pe aici ?

• Like 1
Postat

Am sunat eu, Locatie langa Hanul Drumetului, 150/fin si 250/H, Mi-e lene sa ma duc pana acolo, poate cu alta ocazie :)

• Like 2
Postat

Am sunat eu, Locatie langa Hanul Drumetului, 150/fin si 250/H, Mi-e lene sa ma duc pana acolo, poate cu alta ocazie :)

Cam mare pretul pentru Dr. Taberei

• Like 20
  • Minus 18
Postat

Cam mare pretul pentru Dr. Taberei

A devenit un trend omule, pana acum in 2016 trendul era 100/ fin. fetele au vazut ca se poate si de ce sa nu isi vanda pasarica mai scump, mai ales daca arata bine, calitatea poate sa fie si mai slaba, clinti tot au, noi suntem de vina, pentru ca de multe ori gandim cu capul de jos, eu pana sa ma inscriu pe site-ul asta mergeam din an in paste, pentru diversitate, de cand m-am inscris am devenit haotic rau, eu oricum nu ma uit la bani de fel, dar usor usor cred ca am sa revin la vechile obiceiuri, mai bine sparg 5-6 milioane cu una pana o ard, dar ma simt mai bine, decat la multe din jartelele astea(intelegandu-se jartele acolo unde este cazul)....

• Like 6
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Si mie imi pare cunoscuta. Mai ai idee ce topic a mai avut pe aici ?

hanu drumetului e recunoscut ptr tepe si fast fuck, de evitat si la 100 lei

• Like 2
Postat

hanu drumetului e recunoscut ptr tepe si fast fuck, de evitat si la 100 lei

Frate asa este dar uite si tu ce preturi isi pun

Reputație: 24079
Postat

As fi dat o fuga dar la 150 fin mi se pare mult pentru zona aia plina numai de tzepe...mai ales la Han.

• Like 8
Postat

As fi dat o fuga dar la 150 fin mi se pare mult pentru zona aia plina numai de tzepe...mai ales la Han.

Asa am zis si eu

• Like 15
  • Minus 18
Vizitator
Postat

Frate asa este dar uite si tu ce preturi isi pun

pretul e o capcana la fel ca si pozele.

daca tu crezi ca o sa gasesti duduia din poze la hanu drumetului inseamna ca ai trait degeaba :)

• Like 4
Postat

pretul e o capcana la fel ca si pozele.

daca tu crezi ca o sa gasesti duduia din poze la hanu drumetului inseamna ca ai trait degeaba :)

Nu este exclus sa o gasesti, ca altfel nu isi punea poze cu un tatuaj atat de evidentiat, dar este posibil sa te atraga maxim la prima vedere sa ramai si restul, atitudinea si actul in sine sa fie de cacat

• Like 3
  • Oras:bucuresti
Postat

Nu este exclus sa o gasesti, ca altfel nu isi punea poze cu un tatuaj atat de evidentiat, dar este posibil sa te atraga maxim la prima vedere sa ramai si restul, atitudinea si actul in sine sa fie de cacat

cum am mai zis zona aia e de evitat nu gasesti nimic de calitate

• Like 3
Postat

sper ca anul asta sa bage in zona marfa buna 😂😂ðŸ˜ðŸ˜

• Like 1
Vizitator
Postat

nici in pizda n-o doare sa spuna ca pozele ii apartin si la usa sa gasesti o ursoaica care danseaza in lant.

vezi ca pozele au fost redimensionate ca sa nu mai fie gasit adevaratul proprietar de catre google.

cunosc bine zona dr taberei si militari , niciuneia nu-i acord circumstante inainte de vizita ptr ca am avut multe surprize neplacute. 

• Like 8
Postat

apropo de ursoaica anul trecut am dat de 2(ursoaice ) 😀😀😀 intr-un bloc pe strada sibiu una facea de mancare pt clientii înfometați si una presta servicii desi imi era foame nu am stat erau gipsy si aveau cred ca vreo 80 de kile de fiecare ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

• Oras:in spania
  • Oras:in spania
Postat

ahhahha

ursoaica care danseaza in lant =))

bravo varule, ai un os!

• Like 3
  • Minus 1
Vizitator
Postat

ahhahha

ursoaica care danseaza in lant =))

bravo varule, ai un os!

os de rama

Postat

Am vizitat-o eu saptamana trecuta. Locatia in spate la cafeneaua Roz langa pasajul Lujerului. 

Oral si normal protejat, carnea tare pe ea frumusica posibil sub 18 ani? Nu sunt sigur, eu am intrebat-o mi-a zis ca are 19 ani, dar pare foarte tinerica. 

Nu accepta FK, sarutari pe corp, cunni anni a zis ca accepta. 

Oral okayish, nu prea poate sa ia mult in gura, destul de ascultatoare. Un 7 maxim

Destul de stramta se umezeste natural dar foloseste si lubrifiant. In jur de 8. 

O finalizare poate sa dureze maxim 30 de minute. 

Pret ca si in anunt 150/250 lei. 

Sa aveti o zi frumoasa. 

• Like 6
Postat

Am vizitat-o eu saptamana trecuta. Locatia in spate la cafeneaua Roz langa pasajul Lujerului. 

Oral si normal protejat, carnea tare pe ea frumusica posibil sub 18 ani? Nu sunt sigur, eu am intrebat-o mi-a zis ca are 19 ani, dar pare foarte tinerica. 

Nu accepta FK, sarutari pe corp, cunni anni a zis ca accepta. 

Oral okayish, nu prea poate sa ia mult in gura, destul de ascultatoare. Un 7 maxim

Destul de stramta se umezeste natural dar foloseste si lubrifiant. In jur de 8. 

O finalizare poate sa dureze maxim 30 de minute. 

Pret ca si in anunt 150/250 lei. 

Sa aveti o zi frumoasa. 

Era aceiasi persoana din primul post?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...