pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Martie 7, 2017 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Martie 7, 2017 Prostia ta este virala, daca trec fara sa oarchez, adica "sa ma pis pe ea", sunt si eu la fel de idiot ca tine! Crede-ma, nu sunt! Haidi muie, imi ocupi timpul, scuza-ma prost nu inti puteam spune, esti cu mult mai mult, nu stau eu sa cuantific prostia gaozarilor! Na la pulă grivei. Lingerică 2
fanedelascularie Reputație: -442 Postat Martie 7, 2017 Oras:world Oras:world Postat Martie 7, 2017 Ăsta este un pamflet, nu ? Nu cred, oricum nu este un motiv sa urasti viata ca laba trista!
fanedelascularie Reputație: -442 Postat Martie 7, 2017 Oras:world Oras:world Postat Martie 7, 2017 Na la pulă grivei.LingericăOk, fac ce vrei tu daca imi dovedesti ca ai pula, retine, vorbesc despre pula, coaie, etc. , nu de rama pe care o posezi!Macar de ai fii constient!
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Martie 7, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Martie 7, 2017 Ăsta este un pamflet, nu ? Din păcate nu,e cât se poate de real si confirmat de Gigelus. Iar Gigei sunt multi,altminteri nu vedeai in toate anunțurile prostituatelor servicii de genul (uro,scato,BDSM) 5
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 7, 2017 Postat Martie 7, 2017 Ok, fac ce vrei tu daca imi dovedesti ca ai pula, retine, vorbesc despre pula, coaie, etc. , nu de rama pe care o posezi!Macar de ai fii constient!Iesi ma besinosule de pe site ca te fut in gura
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 7, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 7, 2017 Ai prea multe probleme existentiale, sa le etalezi aici, este sinucidere curata, pe acest forum. Te ror ''io, 'ia-o usor, sunt si oameni buni, o vorba, un sfat bun iti garantez ca vei gasii!In mod cert va găsiiii(ii-iii). "Pretene", ești un tâmpit perfect pentru timpurile ăstea. Dezvoltă mai pă larg! 4 3
fanedelascularie Reputație: -442 Postat Martie 7, 2017 Oras:world Oras:world Postat Martie 7, 2017 Iesi ma besinosule de pe site ca te fut in guraArata daca ai material lesinatura!
nobel Reputație: 5960 Postat Martie 7, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Martie 7, 2017 In mod cert va găsiiii(ii-iii). "Pretene", ești un tâmpit perfect pentru timpurile ăstea. Dezvoltă mai pă larg!Rinan isi baga clonele 2
fanedelascularie Reputație: -442 Postat Martie 7, 2017 Oras:world Oras:world Postat Martie 7, 2017 In mod cert va găsiiii(ii-iii). "Pretene", ești un tâmpit perfect pentru timpurile ăstea. Dezvoltă mai pă larg!Iarta-ma ca nu te intrec pe tine!
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 7, 2017 Postat Martie 7, 2017 Arata daca ai material lesinatura!Hai sati dau material fututi mortii matii .
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 7, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 7, 2017 Rinan isi baga clonele Maestre, Rinan nu ar face exces de "iiii". 3 3
fanedelascularie Reputație: -442 Postat Martie 7, 2017 Oras:world Oras:world Postat Martie 7, 2017 Rinan isi baga clonele Nu vrei sa sari din rand, cat vrei sa ramai idiot?
nobel Reputație: 5960 Postat Martie 7, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Martie 7, 2017 Maestre, Rinan nu ar face exces de "iiii".Face cand vrea sa induca in eroare Il recunosc stilul.E la fel de prost ca ala. 3
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 7, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 7, 2017 Face cand vrea sa induca in eroare Il recunosc stilul.E la fel de prost ca ala.Zici?
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Martie 7, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Martie 7, 2017 Ok, fac ce vrei tu daca imi dovedesti ca ai pula, retine, vorbesc despre pula, coaie, etc. , nu de rama pe care o posezi!Macar de ai fii constient!Asta este vrajala tipica homosexualilor,o chestie psihologica prin care se apelează la orgoliu.Panfil trebuie sa-ti dovedească ca nu are pula mica,apoi faci următoarea mișcare si ii spui: "nu-i asa ca nu ai curaj sa ma futi in cur?" 7
fanedelascularie Reputație: -442 Postat Martie 7, 2017 Oras:world Oras:world Postat Martie 7, 2017 Hai sati dau material fututi mortii matii .La mama mea nu ajungi tu, insa esti rezultatul unui ******!
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Martie 7, 2017 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Martie 7, 2017 Ok, fac ce vrei tu daca imi dovedesti ca ai pula, retine, vorbesc despre pula, coaie, etc. , nu de rama pe care o posezi!Macar de ai fii constient! Bă cap dă smegmă, dacă îmi plăceau băieţeii, te futeam şi pe tine şi pe asta de-o lingi în pizdă de la cur în jos. 2
fanedelascularie Reputație: -442 Postat Martie 7, 2017 Oras:world Oras:world Postat Martie 7, 2017 Asta este vrajala tipica homosexualilor,o chestie psihologica prin care se apelează la orgoliu.Panfil trebuie sa-ti dovedească ca nu are pula mica,apoi faci următoarea mișcare si ii spui: "nu-i asa ca nu ai curaj sa ma futi in cur?"Felicitari ca iti recunosti defectul preacurosenia ta! Nu ma atrag zdrentele masculine ca tine, pline de cacat si venin in gura.
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 7, 2017 Postat Martie 7, 2017 La mama mea nu ajungi tu, insa esti rezultatul unui ******!Pe ma-ta o fut zilnic.Suge bine si pula.O s-o fut si azi hai treci si tu sa lingi fanica
fanedelascularie Reputație: -442 Postat Martie 7, 2017 Oras:world Oras:world Postat Martie 7, 2017 Bă cap dă smegmă, dacă îmi plăceau băieţeii, te futeam şi pe tine şi pe asta de-o lingi în pizdă de la cur în jos.De unde stii ca sunt de sex masculin zdreanta, te trage nasul la pula!
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 7, 2017 Postat Martie 7, 2017 Felicitari ca iti recunosti defectul preacurosenia ta! Nu ma atrag zdrentele masculine ca tine, pline de cacat si venin in gura.Hai treci fanica linge bine fanica.Suge pula fanica.Bagami as pula in gatu lui maica -ta fanica
fanedelascularie Reputație: -442 Postat Martie 7, 2017 Oras:world Oras:world Postat Martie 7, 2017 Pe ma-ta o fut zilnic.Suge bine si pula.O s-o fut si azi hai treci si tu sa lingi fanicaSa iti dea Dumnezeu asa cum vrei tu, nu o sa ma cert cu un gerontofil ca tine. Boala ta are si tratament!
fanedelascularie Reputație: -442 Postat Martie 7, 2017 Oras:world Oras:world Postat Martie 7, 2017 Hai treci fanica linge bine fanica.Suge pula fanica.Bagami as pula in gatu lui maica -ta fanicaBi e ma, cum spui tu, arata mai intai pe ce te bazezi zdrentarosule!
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 7, 2017 Postat Martie 7, 2017 De unde stii ca sunt de sex masculin zdreanta, te trage nasul la pula!Dispari azi fanica ca azi nu vreau sa te vad pe tine pe site fanica.De ce?Pentru ca asa am eu azi chef fanica.De aia fanica.Am sa te fut fanica non stop fanica pana o fut si pe ma-ta si pe tatu si pe toata familia ta fanica cu mortii tai fanica
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum