Sari la conținut

Doua fete dragute 0728784264

brayn

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Am luat anuntul din raid suna cam asa "Bruneta draguta 30 de ani exclus rromi" am sunat am facut programare fetele sunt undeva pe marasesti pe langa farmacia catena.Sunt 2 brunete una mai la 30 de ani si un cam 25 mai subtire mai simpatica o finalizare 50ron cam 35-40 de min stie sa faca un oral de nota 10 cu lins la oo cu tot ce trebuie la normal de misca bine cam 7 nu te grabeste se poarta frumos,nu face fk si nu am intrebat de anal.

• Oras:ploiesti
Postat

salut....
frate nu stiu la ce.fete ai fost si acu cat timp. am sunat ieri la nr. asta...rasp o tipa.. pe un ton plictisit... ma indruma in vest la penny... pe alea godeanu intr un bloc de 10 etaje... bloc EDITAT scara EDITAT. etaj EDITAT ap. EDITAT daca mi-amintesc bine. Urc, m-asteapta o tipa pe undeva la 35 ani, brunetica..de etnie cred..un par cretz si uscat...foarte modesta..sj plinutza. nu ma atragea deloc, mi-am cerut scuze si am plecat. vorbisem pentru 50lei/fin .. nu suny ala pretentios dar consider ca sunt tipe mai bune decat aceasta.

p.s. e prima mea postare..scuze in caz de nereguli.. bafta!

Nu e bine sa dai prea multe detalii despre locatie!!

• Like 1
Vizitator apuci
Reputație: 0
Postat

p.s. e prima mea postare..scuze in caz de nereguli.. bafta!

Te rog sa citesti regulamentul (ghid in semnatura mea). E interzis sa dai prea multe detalii despre locatie! Mai lipsea sa dai si CNP-ul ei! ( :slap2 )

Postat

da...ai perfecta dreptate..abia acu am vazut... imi cer scuze inc-o data!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...