Sari la conținut

ANASTASIA

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

Buna, dragii mei!AM REVENIT IN ORAS!!! Ma numesc Anastasia.Am 34ani, 1.60 inaltime,48 kg, sanii medii.Daca te-ai saturat de aceleasi intalniri fugitive care iti lasa un gust amar...in timp ce ti-ai dori sa gusti ceva dulce,daca te-ai plictisit sa platesti pentru un sex rapid si nesatisfacator si vrei mai mult..vrei calmul ,linistea,mangaierile,posibilitatea de a le savura de mai multe ori...in cazul in care cauti o persoana dulce si disponibila,dar in acelasi timp obraznica in pat nu ezita sa ma suni.Ofer oral, normal si micile tale fantezii. Oralul se poate neprotejat in functie de igiena. Pun foarte mare accent pe igiena si discretie. Va astept cu nerabdare!0725180211 Nu ma deplasez!

post-230366-0-81985800-1488800220_thumb.jpg

post-230366-0-51323300-1488800257_thumb.jpg

post-230366-0-97708300-1488800283_thumb.jpg

post-230366-0-27787300-1488800308_thumb.jpg

post-230366-0-56610500-1488800383_thumb.jpg

• Oras:Bucuresti
Postat

O fi revenit criza financiară!

Este peste tot in tara,daca pune botul la preturile cu care au intrat cele noi in ultimele saptamani o sa aibe un singur client pe zi.Daca este fata desteapta lasa pretul un pic mai jos si o sa aibe clienti.A fost 1 martie, se apropie 8 martie,urmeaza pastele deci clientii vor fi din ce in ce mai putini pentru ca trebuiesc bani pentru zilele mentionate

• Like 17
  • Minus 18
Postat

Este peste tot in tara,daca pune botul la preturile cu care au intrat cele noi in ultimele saptamani o sa aibe un singur client pe zi.Daca este fata desteapta lasa pretul un pic mai jos si o sa aibe clienti.A fost 1 martie, se apropie 8 martie,urmeaza pastele deci clientii vor fi din ce in ce mai putini pentru ca trebuiesc bani pentru zilele mentionate

Nu cred ca e cazul sa-ti faci griji pentru mine

Postat

Nu cred ca e cazul sa-ti faci griji pentru mine

Nu ,nu-mi fac griji pentru tine intrucat nu ne cunoastem.Astept sa ne spui pretul la serviciile oferite ,adica oral si normal ca altceva vad ca nu oferi 

Postat

Pai in Timisoara sunt

Pisicut inchide frate topicul asta ca a fost deschis gresit pe Bucuresti,fata zice ca este in Timisoara

Postat

Nu ,nu-mi fac griji pentru tine intrucat nu ne cunoastem.Astept sa ne spui pretul la serviciile oferite ,adica oral si normal ca altceva vad ca nu oferi 

150 o finalizare 250 ora

Postat

Anastasia, esti in Bucuresti?

Nu, dragul meu sunt in Timisoara.

Postat

Pisicut inchide frate topicul asta ca a fost deschis gresit pe Bucuresti,fata zice ca este in Timisoara

Nu inteleg unde ai vazut ca sunt in Bucuresti. La locatie scrie clar Timisoara

Postat

Nu inteleg unde ai vazut ca sunt in Bucuresti. La locatie scrie clar Timisoara

Am spus ca ai deschis topicul pe Bucuresti si trebuia deschis pe Timisoara la intrebari 

Postat

Am revenit cu poze noi, dragii mei din noua locatie.

Postat

Dacă ești in Timișoara ce rost are sa apari pe București!

Acelasi lucru i-am spus si eu

• Like 21
  • Minus 20

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...