Sari la conținut

0726360502 / 0729190980 - Alessandra

Postări Recomandate

• Oras:Moara
  • Oras:Moara
Postat

Frumoasa Alexandra,nu spun ca nu ai si tu dreptatea ta ca multe alte fete de aici,dar nu e normal sa nu vedem niste recenzii corecte,specific ,corecte ca sa stim si noi spre ce ne orientam atunci cand ne hotaram sa venim la voi.Nu as dorii sa citesc doar intrebari inutile,cand vii,cand vii?si cand colo nu mai scrie nimeni nimic, macar o vorbulita sa vad si eu ca nu a intrebat omu ampulea.Au ei grija sa fie indiscreti cand povestesc ceva pe aici,de aia nu ne temem,daca ar fii asa ar revenii cu amanunte,si nimic nu ma convinge ca persoanele astea care va intreaba zilnic cand veniti,si vin.Vin dar nu cei care intreaba.Cel putin din ce am vizualizat pe aici.Cam asta am observat pe aici.Doar cereri de poze cu penisul,intrebari cand vii,cat o ai,cat e fin ,cand lucrurile astea se intreaba in telefon cum mereu ne scrii pe aici,si tu si colegele tale.Pup si sa ne auzim cu mine.

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Mergeti cu mare incredere! Este foarte misto!

Are super erectie si ejaculeaza! Ii face placere! Eu am prins-o la Cta!

• Like 2
  • Telefon: 0786140097
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0786140097
Postat

WoW 🤗ðŸ˜ðŸ˜

• Telefon: 0720307091
  • Oras:timisoara
  • Telefon: 0720307091
  • Oras:timisoara
Postat

buna! esti inca in Timisoara? 

vroiam sa ne vedem deseara in jur de 21!! bine inteles am sa te sun pt detalii.....

Postat

buna! esti inca in Timisoara?

vroiam sa ne vedem deseara in jur de 21!! bine inteles am sa te sun pt detalii.....

Dap inca sunt

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...