dogfw Reputație: 1 Postat Octombrie 2, 2012 Oras:Bucuresti/Brasov Oras:Bucuresti/Brasov Postat Octombrie 2, 2012 Dragi Prieteni, Sunt din BV si tocmai am incheiat o sedinta de dominare (de fapt 2) .Am gasit un nr de tel, am sunat si iata-ma la locatie... Totu leste ff curat si de bun gust (de fapt este un apartament unde se face masaj, dominarea se face la cerere.Am intalnit-o pe Stapana INaA- foarte frumoasa si inteligenta (este prima din BV care este si foarte dura - am bucile si spatele rosii de la cravasa)Tipa a fost ff tare, motiv pentru care am mai luat imediat inaca o sedinta (200 ron/ora). Am fost biciuit, penetrat,, incatusat, scuipat, am practicat rol play si (ATENTIE!) umilire publica. LA PLECARE, LA USA, MI-A PORUNCIT SA-I SARUT PANTOFII. AM FACUT ASTA SI M-AM EXCITAT PE LOC. MAINE MA DUC IAR... iMAGINATIE- NOTA 8CURATENIE- Nota 10Apartamentul - 8 - nu era amenajat pentru BDSMsedinta - nota 10 Asteptam detaliile - Locatie, modalitate de contact, servicii oferite... vezi si tu ce trebe ca la carte! A. 1
somnorosul2 Reputație: 10 Postat Aprilie 2, 2013 Postat Aprilie 2, 2013 Pe domnisoara Ina am cunoscut-o la un salon de masaj in Brasov pe strada Zizinului. Nu am ales-o pe ea pentru ca as fi fost primul ei client la dominare, asa ca am preferat o alta domnisoara mai experimentata. Citind postul de mai sus am sunat imediat penru o programare la Ina, dar mi s-a raspuns ca nu mai lucreaza acolo.Poate stie cineva cu am putea da din nou de ea. sper ca nu am incalcat vreo regula cu comentariul meu.
raddu29 Reputație: 156 Postat Aprilie 3, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 3, 2013 Si eu sunt din Brasov si m-ar interesa si pe mine o astfel de stapana aici. Se pare insa ca stimabilul ne-a tinut la curent cu ce sedinta a avut insa nu ne-a lasat nicio modalitate de contact.
sclavbv Reputație: 32 Postat Mai 22, 2015 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Mai 22, 2015 Mai stie cineva vreo Stapana in brasov? Sau pe unde se pot face sedinte de dominare de calitate?
ovidiux Reputație: 23 Postat Mai 29, 2015 Oras:Bistrita Oras:Bistrita Postat Mai 29, 2015 Dragi Prieteni, Sunt din BV si tocmai am incheiat o sedinta de dominare (de fapt 2) .Am gasit un nr de tel, am sunat si iata-ma la locatie... Totu leste ff curat si de bun gust (de fapt este un apartament unde se face masaj, dominarea se face la cerere.Am intalnit-o pe Stapana INaA- foarte frumoasa si inteligenta (este prima din BV care este si foarte dura - am bucile si spatele rosii de la cravasa)Tipa a fost ff tare, motiv pentru care am mai luat imediat inaca o sedinta (200 ron/ora). Am fost biciuit, penetrat,, incatusat, scuipat, am practicat rol play si (ATENTIE!) umilire publica. LA PLECARE, LA USA, MI-A PORUNCIT SA-I SARUT PANTOFII. AM FACUT ASTA SI M-AM EXCITAT PE LOC. MAINE MA DUC IAR... iMAGINATIE- NOTA 8CURATENIE- Nota 10Apartamentul - 8 - nu era amenajat pentru BDSMsedinta - nota 10 Asteptam detaliile - Locatie, modalitate de contact, servicii oferite... vezi si tu ce trebe ca la carte! A.ti-a faut si uro?
sclavbv Reputație: 32 Postat Iulie 20, 2015 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iulie 20, 2015 Mai stie cineva daca exista in brasov vreo domina adevarata?
carbob Reputație: 371 Postat Iulie 20, 2015 Oras:neamt Oras:neamt Postat Iulie 20, 2015 Cu ce plm e infestat aerul din Bv?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum