anays18 Reputație: 317 Postat Mai 16, 2017 Postat Mai 16, 2017 Roxi sigur nu faci si anal? judecand dupa ultima poza gaura respectiva are ceva rulaj.Bună, nu .. nu fac anal!! Pur și simplu așa a ieșit poza
anays18 Reputație: 317 Postat Mai 16, 2017 Postat Mai 16, 2017 Misto sfarcuri , pufosenii !Te pupic și te aștept să le vezi mai bine
anays18 Reputație: 317 Postat Mai 16, 2017 Postat Mai 16, 2017 Scuzați-mă că răspund în locul lui Roxana, este momentan ocupată și nu vrem să fim nesimțite și să nu vă răspundem la întrebări. Vă pupăm
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Mai 17, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Mai 17, 2017 Bună, nu .. nu fac anal!! Pur și simplu așa a ieșit poza Nu faci anal cu clientii dar in particular sigur ai folosit si gaura aia. Forma anatomica a anusului virgin nu e aia.
adrian_nmg2002 Reputație: 47 Postat Mai 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2017 Parca daca ai zice si de un anal ti-as cam face o vizita
roxi69 Reputație: 38 Postat Mai 17, 2017 Autor Postat Mai 17, 2017 Parca daca ai zice si de un anal ti-as cam face o vizita Îmi pare rău dar nu fac anal! Mulțumesc pentru înțelegere
kortah Reputație: 12 Postat Mai 18, 2017 Oras:Aici Oras:Aici Postat Mai 18, 2017 Instaleaza-ti whatsapp!
burgman4 Reputație: 1810 Postat Mai 19, 2017 Oras:. Oras:. Postat Mai 19, 2017 Te pupic și te aștept să le vezi mai bine Pai..... cine este detinatoarea lor , tu sau Roxi ?
roxi69 Reputație: 38 Postat Mai 19, 2017 Autor Postat Mai 19, 2017 Pai..... cine este detinatoarea lor , tu sau Roxi ?Eu sunt! doar că în acel moment nu am putut Răspunde eu așa ca am rugat-o pe Ana
ranganon Reputație: 154 Postat Mai 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 21, 2017 Am fost si eu la Roxi de 2 ori din intamplare, eu incercasem sa ajung si prima si a doua oara la Anays, da na nu s-a putut, poate a treia oara este cu noroc. La prima vizita, sunat si stabilit programarea, respectata de ambele parti, locatia este in Rond la Alba Iulia, blocul il stiam, cand am urcat era o locatie cunoscuta, m-ai fusesem cu ceva timp acolo la altcineva, pana sa intru speram sa nu fie aceleasi fete . Am fost intampinat de o fata, micuta draguta, care mi-a vorbit frumos, am intrat in living mi-a facut cunostinta si cu colega, Roxana, nu am vazut-o eu prea bine atunci era pe un fotoliu doar in chilotei cu un laptop in brate si o tigara in mana, se vede ca fetele iubesc fumatul, era un fum acolo de il taiai cu cutitul, eu fiind fumator nu ma deranjat, o intreb din nou care sunt serviciile, sa ma asigur totusi ca sunt aceleasi servicii ca cele prezentate la telefon, ea imi enumara serviciile si ma intreaba cat doresc sa stau, cand ii spun ca doresc o ora, nu prea i-a suras ideea, asa ca ma intreaba daca nu vreau sa intru cu amandoua, ne fiind un fan al sexului in trei, refuz politicos, Si pentru ca eu venisem cu chef sa dau niste limbi si Anays nu mai face sau nu face, nu am inteles aspectul asta, am ales sa intru cu Roxana, care se ridica intr-un final de pe fotoliu, nu ma deranjat ca nu a reactionat din prima, na nu venisem pentru ea. Ma pofteste in dormitor, era primul pe dreapta, cum intri pe urmatorul hol, ce sa zic o camera mare cu noptiere stanga si dreapta de pat, care era mare dar inutil ziceai ca esti pe bulevardele Bucurestiului pline de gropi, in cazul de fata era una singura mare, fix pe mijloc, dar in lipsa de altceva m-am multumit si cu asta. ii transmit ca doresc sa fac un dus, primesc un prosop curat, dar pacat ca era unul mic, baia curata, cu tot ce aveai nevoie. La revenirea in camera ma astepta in pat pregatita de actiune. Sunt intrebat daca ma deranjeaza daca am stinge lumina, zis si facut si trecem la actiune. Incepe cu un sarut, dupa care coboara incet spre echipament, care era deja pregatit de actiune, il ia in gura, cu niste miscari de dute vino lente, un pic de ajutor de la mana, lins, iar sus jos, da atenta la zonele adiacente dar nimic spectaculos, si cam scurt, promitator. Asa ca schimbam rolurile, trec eu la actiune, mai intai ma joc cu sani ei, Roxi este o fata frumoasa, tunsa scurt, cu fundul scos in evidenta de trupul mic, cu sani micuti, dar erectili(sfarcurile), ii dau niste limbi pret de cateva minute, se umezeste natural, cateva gemete, acum mie mi-a dat semn ca s-a simtit bine, iar daca nu inseamna ca si a gresit meseria, e o actrita prea buna. Este curata, cu un miros placut. Punem caciula, sa inceapa distractia, prima data eu deasupra, schimbam in capra, iar cand vreau sa treaca deasupra, ma refuza, cei drept politicos, dar tot un refuz, asa ca actiunea asta s-a desfasurat cu o alternanta intre doua pozitii, din nou nimic spectaculos, dar totusi promitator, dupa cateva minute bune imi transmite ca ar cam trebuii sa finalizez si trece din nou la oral, si finalizez facial, nu m-am suparat ca dupa ce am terminat si am facut si dusul de final m-am uitat de curiozitate la ceas si mai erau doar 10-15 minute pana imi expira timpul pe care il rezervasem, era sa uit cadoul dat de la inceput, la intrarea in dormitor, 200 lei pentru o ora + extra 50 finalizarea faciala.La ceea de-a doua intalnire, facut programare cu 30 de minute inainte, tot la Anays, cei drept ma anuntat inca de la telefon ca asteapta confirmarea unei programari, si s-ar putea sa nu fie disponibila, dar daca vreau sa vin este colega ei disponibila, i-am zis ca nu ma deranjeaza pentru ca mai fusesem la ea si nu este nici o problema daca intru tot cu ea, vin si vedem la fata locului. Ca si actiune nu prea a fost nimic diferit, sa zicem usor imbunatatit, doar ca acum, a trebuit sa astept vreo 15 minute pana sa urc la locatie, iar actiunea s-a desfasurat in cel de al doilea dormitor, care lasa de dorit.Si acum niste note:Baia: 9Restul locatiei: 4Atitudine: 8 mi-a dat impresia ca este pe repede inainte si nu imi plac fetele care te iau cu dulcegari de genul pisi sti, etc.Aspect: 8-9O: 8 cu indulcenta asta mai mult ca a fost neprotejat, a avut grija de zonele adiacente si pentru finalizarea facialaN: 7 asta pentru refuzul care a fost si prima si a doua oara.FK: 9Per total: daca nu iei in calcul locatia: 7 spre 8 asta pentru ca mi-a dat impresia ca are potential si loc de imbunatatire. Cadoul: 200 /h + 50 extra finalizarea faciala Recomandare: De recomandat daca mai schimba ceva, in special locatia, cum am mai zis are potential asa ca merita incercat. 3
roxi69 Reputație: 38 Postat Mai 23, 2017 Autor Postat Mai 23, 2017 Am fost si eu la Roxi de 2 ori din intamplare, eu incercasem sa ajung si prima si a doua oara la Anays, da na nu s-a putut, poate a treia oara este cu noroc. La prima vizita, sunat si stabilit programarea, respectata de ambele parti, locatia este in Rond la Alba Iulia, blocul il stiam, cand am urcat era o locatie cunoscuta, m-ai fusesem cu ceva timp acolo la altcineva, pana sa intru speram sa nu fie aceleasi fete . Am fost intampinat de o fata, micuta draguta, care mi-a vorbit frumos, am intrat in living mi-a facut cunostinta si cu colega, Roxana, nu am vazut-o eu prea bine atunci era pe un fotoliu doar in chilotei cu un laptop in brate si o tigara in mana, se vede ca fetele iubesc fumatul, era un fum acolo de il taiai cu cutitul, eu fiind fumator nu ma deranjat, o intreb din nou care sunt serviciile, sa ma asigur totusi ca sunt aceleasi servicii ca cele prezentate la telefon, ea imi enumara serviciile si ma intreaba cat doresc sa stau, cand ii spun ca doresc o ora, nu prea i-a suras ideea, asa ca ma intreaba daca nu vreau sa intru cu amandoua, ne fiind un fan al sexului in trei, refuz politicos, Si pentru ca eu venisem cu chef sa dau niste limbi si Anays nu mai face sau nu face, nu am inteles aspectul asta, am ales sa intru cu Roxana, care se ridica intr-un final de pe fotoliu, nu ma deranjat ca nu a reactionat din prima, na nu venisem pentru ea. Ma pofteste in dormitor, era primul pe dreapta, cum intri pe urmatorul hol, ce sa zic o camera mare cu noptiere stanga si dreapta de pat, care era mare dar inutil ziceai ca esti pe bulevardele Bucurestiului pline de gropi, in cazul de fata era una singura mare, fix pe mijloc, dar in lipsa de altceva m-am multumit si cu asta. ii transmit ca doresc sa fac un dus, primesc un prosop curat, dar pacat ca era unul mic, baia curata, cu tot ce aveai nevoie. La revenirea in camera ma astepta in pat pregatita de actiune. Sunt intrebat daca ma deranjeaza daca am stinge lumina, zis si facut si trecem la actiune. Incepe cu un sarut, dupa care coboara incet spre echipament, care era deja pregatit de actiune, il ia in gura, cu niste miscari de dute vino lente, un pic de ajutor de la mana, lins, iar sus jos, da atenta la zonele adiacente dar nimic spectaculos, si cam scurt, promitator. Asa ca schimbam rolurile, trec eu la actiune, mai intai ma joc cu sani ei, Roxi este o fata frumoasa, tunsa scurt, cu fundul scos in evidenta de trupul mic, cu sani micuti, dar erectili(sfarcurile), ii dau niste limbi pret de cateva minute, se umezeste natural, cateva gemete, acum mie mi-a dat semn ca s-a simtit bine, iar daca nu inseamna ca si a gresit meseria, e o actrita prea buna. Este curata, cu un miros placut. Punem caciula, sa inceapa distractia, prima data eu deasupra, schimbam in capra, iar cand vreau sa treaca deasupra, ma refuza, cei drept politicos, dar tot un refuz, asa ca actiunea asta s-a desfasurat cu o alternanta intre doua pozitii, din nou nimic spectaculos, dar totusi promitator, dupa cateva minute bune imi transmite ca ar cam trebuii sa finalizez si trece din nou la oral, si finalizez facial, nu m-am suparat ca dupa ce am terminat si am facut si dusul de final m-am uitat de curiozitate la ceas si mai erau doar 10-15 minute pana imi expira timpul pe care il rezervasem, era sa uit cadoul dat de la inceput, la intrarea in dormitor, 200 lei pentru o ora + extra 50 finalizarea faciala.La ceea de-a doua intalnire, facut programare cu 30 de minute inainte, tot la Anays, cei drept ma anuntat inca de la telefon ca asteapta confirmarea unei programari, si s-ar putea sa nu fie disponibila, dar daca vreau sa vin este colega ei disponibila, i-am zis ca nu ma deranjeaza pentru ca mai fusesem la ea si nu este nici o problema daca intru tot cu ea, vin si vedem la fata locului. Ca si actiune nu prea a fost nimic diferit, sa zicem usor imbunatatit, doar ca acum, a trebuit sa astept vreo 15 minute pana sa urc la locatie, iar actiunea s-a desfasurat in cel de al doilea dormitor, care lasa de dorit.Si acum niste note:Baia: 9Restul locatiei: 4Atitudine: 8 mi-a dat impresia ca este pe repede inainte si nu imi plac fetele care te iau cu dulcegari de genul pisi sti, etc.Aspect: 8-9O: 8 cu indulcenta asta mai mult ca a fost neprotejat, a avut grija de zonele adiacente si pentru finalizarea facialaN: 7 asta pentru refuzul care a fost si prima si a doua oara.FK: 9Per total: daca nu iei in calcul locatia: 7 spre 8 asta pentru ca mi-a dat impresia ca are potential si loc de imbunatatire. Cadoul: 200 /h + 50 extra finalizarea faciala Recomandare: De recomandat daca mai schimba ceva, in special locatia, cum am mai zis are potential asa ca merita incercat.Îți mulțumesc frumos! te pup
gogu_p Reputație: 557 Postat Mai 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 28, 2017 Nu vedem si noi clar sanii aia òbraznici?
roxi69 Reputație: 38 Postat Mai 29, 2017 Autor Postat Mai 29, 2017 Nu vedem si noi clar sanii aia òbraznici? Te aștept cu drag În curând voi posta câteva poze noi cu mine dar și cu colega mea .
roxi69 Reputație: 38 Postat Mai 30, 2017 Autor Postat Mai 30, 2017 Am revenit cu poze noi cu mine și colega mea va pupăm și vă așteptăm cu drag! 2
gogu_p Reputație: 557 Postat Mai 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 30, 2017 In a doua poza, cine este?
roxi69 Reputație: 38 Postat Mai 30, 2017 Autor Postat Mai 30, 2017 In a doua poza, cine este? Eu sunt
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum