anays18 Reputație: 317 Postat Iunie 1, 2017 Postat Iunie 1, 2017 30 minute with you and Anays 200 lei?Yes ... Roxana don't speak english very good so i answer !
roxi69 Reputație: 38 Postat Iunie 3, 2017 Autor Postat Iunie 3, 2017 Buna dragilor! Astăzi voi fi disponibilă pana în jurul orei 02:00. Vă pup
roxi69 Reputație: 38 Postat Iunie 4, 2017 Autor Postat Iunie 4, 2017 Am revenit cu poze noi! Vă pup dulce și vă aștept cu drag!
roxi69 Reputație: 38 Postat Iunie 5, 2017 Autor Postat Iunie 5, 2017 Disponibilă dragilor vă pup și vă aștept cu drag
spiderstring13_ Reputație: 1 Postat Iunie 8, 2017 Postat Iunie 8, 2017 Am fost azi, a fost şi pentru prima oară. O experiență bună, mergeți cu încredere.
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iunie 9, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Iunie 9, 2017 Am fost azi, a fost şi pentru prima oară. O experiență bună, mergeți cu încredere.Nici nu stii cat am asteptat sa ne zici tu sa mergem la ea. Stateam toti in dubii. Dar acum ca ne sfatuiesti tu ca e o experienta buna o sa dam navala ca vorba aia...mergem pe mana ta. 2
roxi69 Reputație: 38 Postat Iunie 9, 2017 Autor Postat Iunie 9, 2017 Am fost azi, a fost şi pentru prima oară. O experiență bună, mergeți cu încredere.Te pup și te mai aștept cu drag!
geoklaus Reputație: 677 Postat Iunie 11, 2017 Oras:Secret Oras:Secret Postat Iunie 11, 2017 Am fost la domnisoara Roxi si a fost o vizita reusita. Am sarit in taxi si am ajuns fara probleme la rond, mai exact langa Piraeus Bank. Ajuns la usa, etaj superior, mi-a deschis usa Anays. Pe Roxi am gasit-o in sufragerie, in haine de oras [blugi si tricou], ceea ce mi s-a parut ok, desi pe altii i-ar deranja primirea asta [am inteles ca abia ajunsese in locatie]. Mi-a placut tipa ca de la inceput a fost pisicoasa, nu a fost lipicioasa/pupacioasa din prima, dar am preluat initiativa si s-a mulat bine pe dorintele mele. S-a dezbracat si desi voiam sa merg la dus, m-a atras corpul ei de pustoaica si i-am facut un cunni, igiena ok, fara probleme, epilata - parea ca nu o impresioneaza "eforturile mele", dar nici nu o deranja sau o jena. Am trecut direct la normal, pus guma si schimbat cateva pozitii, nu a vrut deasupra, ca oboseste, nu va inteleg fetelor cand ziceti asta, in fine, pana la urma, "vorba dulce mult aduce" si am convins-o sa treaca peste mine, apoi misionar si doggy unde am finalizat in balon. Priveliste frumoasa, piele fina, sani foarte frumosi cum se observa si in poze. Carnea nu e ferma pe ea, dar se simte tineretea si ca e frageda. Abia dupa nr 2 mi-am facut curaj sa merg la dus, unde am gasit geluri de dus, darrrr... am primit "celebrul prosop maro" - aici o bila neagra. Am revenit, in camera, fumat, baut apa, inceput nr 2 cu oral nepro, bunicel, cu privelistea funduletului frumos a lui Roxi, care isi arcuia spatele. Am intrebat-o daca poate deep si a luat-o pe toata razand copilareste. Cu un pic de oral, FK la greu si lucru manual, cand eu cand ea, am reusit sa termin si a 2-a oara. Note: Apartament: 7 din lipsa discretiei [sa deschida usa cine trebuie] + prosopul maro de care s-a mai discutat aici pe topic Roxi - 10 [nota pur subiectiva] figura draguta spre foarte, are trasaturi fine si ceva inocent, desi comportamentul o da de gol. Corp : nu are carnea ferma, piatra, cum ziceam, dar e fresh si are carnita frageda, piele fina Oral - 8.5 cu mai mult deep ar creste nota Normal - 9 , dadeam 10 daca nu refuza pozitia la inceput [oricum e nota mare, nu te supara Roxi] GFE - 10 aici exceleaza daca stii cum sa o iei, FK la greu si pisiceala maxima, mie mi-a placut mult Igiena - 10 D2D - 55min [2 fin] , cadou 200ron/ora Oricum e o recenzie buna, dar am punctat si ce merge imbunatatit, sper sa nu se supere fetele, dimpotriva sa invete din ce se scrie aici, ca sa devina mai bune. Gentlemen 4
robert323 Reputație: -142 Postat Iunie 11, 2017 Postat Iunie 11, 2017 Am fost la domnisoara Roxi si a fost o vizita reusita. Am sarit in taxi si am ajuns fara probleme la rond, mai exact langa Piraeus Bank. Ajuns la usa, etaj superior, mi-a deschis usa Anays. Pe Roxi am gasit-o in sufragerie, in haine de oras [blugi si tricou], ceea ce mi s-a parut ok, desi pe altii i-ar deranja primirea asta [am inteles ca abia ajunsese in locatie]. Mi-a placut tipa ca de la inceput a fost pisicoasa, nu a fost lipicioasa/pupacioasa din prima, dar am preluat initiativa si s-a mulat bine pe dorintele mele. S-a dezbracat si desi voiam sa merg la dus, m-a atras corpul ei de pustoaica si i-am facut un cunni, igiena ok, fara probleme, epilata - parea ca nu o impresioneaza "eforturile mele", dar nici nu o deranja sau o jena. Am trecut direct la normal, pus guma si schimbat cateva pozitii, nu a vrut deasupra, ca oboseste, nu va inteleg fetelor cand ziceti asta, in fine, pana la urma, "vorba dulce mult aduce" si am convins-o sa treaca peste mine, apoi misionar si doggy unde am finalizat in balon. Priveliste frumoasa, piele fina, sani foarte frumosi cum se observa si in poze. Carnea nu e ferma pe ea, dar se simte tineretea si ca e frageda. Abia dupa nr 2 mi-am facut curaj sa merg la dus, unde am gasit geluri de dus, darrrr... am primit "celebrul prosop maro" - aici o bila neagra. Am revenit, in camera, fumat, baut apa, inceput nr 2 cu oral nepro, bunicel, cu privelistea funduletului frumos a lui Roxi, care isi arcuia spatele. Am intrebat-o daca poate deep si a luat-o pe toata razand copilareste. Cu un pic de oral, FK la greu si lucru manual, cand eu cand ea, am reusit sa termin si a 2-a oara. Note: Apartament: 7 din lipsa discretiei [sa deschida usa cine trebuie] + prosopul maro de care s-a mai discutat aici pe topic Roxi - 10 [nota pur subiectiva] figura draguta spre foarte, are trasaturi fine si ceva inocent, desi comportamentul o da de gol. Corp : nu are carnea ferma, piatra, cum ziceam, dar e fresh si are carnita frageda, piele fina Oral - 8.5 cu mai mult deep ar creste nota Normal - 9 , dadeam 10 daca nu refuza pozitia la inceput [oricum e nota mare, nu te supara Roxi] GFE - 10 aici exceleaza daca stii cum sa o iei, FK la greu si pisiceala maxima, mie mi-a placut mult Igiena - 10 D2D - 55min [2 fin] , cadou 200ron/ora Oricum e o recenzie buna, dar am punctat si ce merge imbunatatit, sper sa nu se supere fetele, dimpotriva sa invete din ce se scrie aici, ca sa devina mai bune. Gentlemen Bravo colegu! 1 2
roxi69 Reputație: 38 Postat Iunie 12, 2017 Autor Postat Iunie 12, 2017 Am fost la domnisoara Roxi si a fost o vizita reusita. Am sarit in taxi si am ajuns fara probleme la rond, mai exact langa Piraeus Bank. Ajuns la usa, etaj superior, mi-a deschis usa Anays. Pe Roxi am gasit-o in sufragerie, in haine de oras [blugi si tricou], ceea ce mi s-a parut ok, desi pe altii i-ar deranja primirea asta [am inteles ca abia ajunsese in locatie]. Mi-a placut tipa ca de la inceput a fost pisicoasa, nu a fost lipicioasa/pupacioasa din prima, dar am preluat initiativa si s-a mulat bine pe dorintele mele. S-a dezbracat si desi voiam sa merg la dus, m-a atras corpul ei de pustoaica si i-am facut un cunni, igiena ok, fara probleme, epilata - parea ca nu o impresioneaza "eforturile mele", dar nici nu o deranja sau o jena. Am trecut direct la normal, pus guma si schimbat cateva pozitii, nu a vrut deasupra, ca oboseste, nu va inteleg fetelor cand ziceti asta, in fine, pana la urma, "vorba dulce mult aduce" si am convins-o sa treaca peste mine, apoi misionar si doggy unde am finalizat in balon. Priveliste frumoasa, piele fina, sani foarte frumosi cum se observa si in poze. Carnea nu e ferma pe ea, dar se simte tineretea si ca e frageda. Abia dupa nr 2 mi-am facut curaj sa merg la dus, unde am gasit geluri de dus, darrrr... am primit "celebrul prosop maro" - aici o bila neagra. Am revenit, in camera, fumat, baut apa, inceput nr 2 cu oral nepro, bunicel, cu privelistea funduletului frumos a lui Roxi, care isi arcuia spatele. Am intrebat-o daca poate deep si a luat-o pe toata razand copilareste. Cu un pic de oral, FK la greu si lucru manual, cand eu cand ea, am reusit sa termin si a 2-a oara. Note: Apartament: 7 din lipsa discretiei [sa deschida usa cine trebuie] + prosopul maro de care s-a mai discutat aici pe topic Roxi - 10 [nota pur subiectiva] figura draguta spre foarte, are trasaturi fine si ceva inocent, desi comportamentul o da de gol. Corp : nu are carnea ferma, piatra, cum ziceam, dar e fresh si are carnita frageda, piele fina Oral - 8.5 cu mai mult deep ar creste nota Normal - 9 , dadeam 10 daca nu refuza pozitia la inceput [oricum e nota mare, nu te supara Roxi] GFE - 10 aici exceleaza daca stii cum sa o iei, FK la greu si pisiceala maxima, mie mi-a placut mult Igiena - 10 D2D - 55min [2 fin] , cadou 200ron/ora Oricum e o recenzie buna, dar am punctat si ce merge imbunatatit, sper sa nu se supere fetele, dimpotriva sa invete din ce se scrie aici, ca sa devina mai bune. Gentlemen Mă bucur că te-ai simțit bine! te mai aștept 1
roxi69 Reputație: 38 Postat Iunie 12, 2017 Autor Postat Iunie 12, 2017 lucrezi azi?Astăzi sunt disponibilă până în jurul orei 03:00.
geoklaus Reputație: 677 Postat Iunie 13, 2017 Oras:Secret Oras:Secret Postat Iunie 13, 2017 Mă bucur că te-ai simțit bine! te mai aștept Roxi, esti o fata tanara, frumoasa si dulce, ai mult potential. Asa ca te rog rezolva problema prosoapelor si eventual niste papuci pt client. De asemenea, nu incerca sa grabesti clientul, mai bine sta o ora + 5 minute, decat 55 minute cum am stat eu. Pentru 5-10 minute nu se merita sa iti strici imaginea si o sa vezi ca TU vei avea de castigat printr-o atitudine buna. Tu ai deja calitatile necesare sa ajungi la Top, dar mai lucreaza la atitudine si va fi bine. Asta e sfat de la un curvar "batran". Sa nu o iei ca pe o critica, eu oricum o sa te mai vizitez ca imi esti simpatica. Te pup dulce. 2
robert323 Reputație: -142 Postat Iunie 13, 2017 Postat Iunie 13, 2017 Roxi, esti o fata tanara, frumoasa si dulce, ai mult potential. Asa ca te rog rezolva problema prosoapelor si eventual niste papuci pt client. De asemenea, nu incerca sa grabesti clientul, mai bine sta o ora + 5 minute, decat 55 minute cum am stat eu. Pentru 5-10 minute nu se merita sa iti strici imaginea si o sa vezi ca TU vei avea de castigat printr-o atitudine buna. Tu ai deja calitatile necesare sa ajungi la Top, dar mai lucreaza la atitudine si va fi bine. Asta e sfat de la un curvar "batran". Sa nu o iei ca pe o critica, eu oricum o sa te mai vizitez ca imi esti simpatica. Te pup dulce.E corecta observatia. 1 2
roxi69 Reputație: 38 Postat Iunie 14, 2017 Autor Postat Iunie 14, 2017 Roxi, esti o fata tanara, frumoasa si dulce, ai mult potential. Asa ca te rog rezolva problema prosoapelor si eventual niste papuci pt client. De asemenea, nu incerca sa grabesti clientul, mai bine sta o ora + 5 minute, decat 55 minute cum am stat eu. Pentru 5-10 minute nu se merita sa iti strici imaginea si o sa vezi ca TU vei avea de castigat printr-o atitudine buna. Tu ai deja calitatile necesare sa ajungi la Top, dar mai lucreaza la atitudine si va fi bine. Asta e sfat de la un curvar "batran". Sa nu o iei ca pe o critica, eu oricum o sa te mai vizitez ca imi esti simpatica. Te pup dulce.Te pup
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum