Sari la conținut

Iulia 0736812759

Postări Recomandate

Vizitator allview1
Reputație: 0
Postat

aia e recenzia lui allview ce deja a fost postata odata si aici , pt reclama proasta vino cu lucruri noi ✌ Pup paaa

Bravo!

• Oras:arad
Postat

Allview o singura chestie iti spun si nu o sa ma mai adresez tie never . Cand faci o recenzie buna sau rea ,fao la fel peste tot pt ca din ce vad pe un forum de care eu nu stiu vb putin cam urat de mine , ma spal intr-o zi cat se spala un om normal in 2 sapt dar evit sa o fac cu necunoscuti in casa (nu am incredere) de altfel si notele pt igiena de la maj recenziilor reflecta trb asta . Da ma abtin pt ca am si zis ca ma abtin de la a comenta serviciile poate tu asta mi-ai inspirat in momentu ala si de aia te-am dezamagit sorry . O zi buna si mai putina ipocrizie si mai mult dat din craci baieti (si nu ma ref cu mn). Va pupa o incepatoare tiganoasa plictisita glumesc . Va pup o zi frumoasa.

• Like 2
Postat

Allview o singura chestie iti spun si nu o sa ma mai adresez tie never . Cand faci o recenzie buna sau rea ,fao la fel peste tot pt ca din ce vad pe un forum de care eu nu stiu vb putin cam urat de mine , ma spal intr-o zi cat se spala un om normal in 2 sapt dar evit sa o fac cu necunoscuti in casa (nu am incredere) de altfel si notele pt igiena de la maj recenziilor reflecta trb asta . Da ma abtin pt ca am si zis ca ma abtin de la a comenta serviciile poate tu asta mi-ai inspirat in momentu ala si de aia te-am dezamagit sorry . O zi buna si mai putina ipocrizie si mai mult dat din craci baieti (si nu ma ref cu mn). Va pupa o incepatoare tiganoasa plictisita glumesc . Va pup o zi frumoasa.

• Like 1
Vizitator allview1
Postat

Ăla a furat recenzia și a adăugat chestiile alea rasiste?

Nu. Chestiile rasiste erau deja :) Știi tu mai bine

Postat

Topicu asta imi provoaca dureri de cap si nu cred ca am sa mai intru deloc .

E absurd ce se creaza . Cand am sa am timp am sa deschid altul si am sa pun toate recenziile mele acolo si atat , fara comentarii inutile , lumea cauta recenzii nu "replici" intre voi sau intre mn si alta pers.

• Like 1
  • Oras:Ploiesti
Postat

Mai bine risti 100 lei si experimentezi pe propria piele, decat sa te increzi in recenziile unora. :no2

• Like 3
Vizitator allview1
Postat

Si imi cer scuze daca ma insel dar e diferenta prea mare intre recenzii

Pai cine a zis ca eu am scris recenzia aia!? :)

Eu, de bine de rău, am venit la tine... de bine de rău, ti-am făcut o recenzie... de bine de rău, cam am dreptul a-mi exprima o părere ...

Frustrați retarzi atârnători de pizde care nu fut(vreodată probabil) nu prea ar trebui sa aibă dreptul asta dar deh, e democrație. :)

In ceea ce ma/te privește, eu mi-am spus părerea pe site-ul asta. Greseala mea este ca am dat prea multe explicații... ceea ce nu se va mai întâmpla pe viitor. Recenziile pe care le-am scris aici sunt pentru mine in primul rând si ca sa ajut forumul. Pe Ploiesti vor rămâne pentru mine de acum încolo ca sa nu mai fie o dezbatere atât de aprinsa. :)

Îmi place când dai dovada de inteligenta, numai ca trebuie sa fii provocată ca sa faci asta.

Postat

Ai recunoscut ca tu ai scriso citeste cateva comm mai in urma , nu e problema nu ma supar ma amuza . Si nu are rost sa mai dezbat nimic cu nimeni pt 100 de lei mi-ar lua capu toti da daca as da pi..a gratis ar curge recenziile bune ca de , e gratis Bafta in continuare v-am lasat .

• Like 3
Vizitator allview1
Postat

:) Mai contează cine a scris-o!?

De ce nu intri pe forumul ăla ca sa îți aperi "reputația"!?

Acolo e liniște totala! :))

Postat

:) Mai contează cine a scris-o!?

De ce nu intri pe forumul ăla ca sa îți aperi "reputația"!?

Acolo e liniște totala! :))

Erai beut cand ai postat prima recenzie, asa-i? :)))

• Like 3
  • Oras:----
Postat

Acolo pe siteul ăla ești doar tu Johhn? Acum am citit și altele recenzii. Cam clara situația. Na, frustrați, ... dar macar cu fruntea sus.

• Like 1
Postat

Razvan acolo nu am sa mai fac chat si nu am sa mai rasp nimanui. Si daca imi explici ce si unde platesc am sa o fac.

Postat

Ok recenzii daca se poate astept ca vad ca v-ati inrait pe mine Insa hai sa analizam putin despre ce e vb pe forum "recenzii" "un moment de relaxare" "serviciile mele " asta ii int pe oameni , nu faptul ca iti sunt antipatica sau ca nu ti-am picat bine . Ar fi cel mai corect zic eu

• Like 3
  • Oras:Fut Tot Ce Prind
  • Oras:Fut Tot Ce Prind
Postat

asta se intampla ca le dai tu "apa la moara" 

Postat

Ai dreptate ✌ . Am considerat ca e ok sa vb .. nu ma asteptam sa fiu pusa "ca o caprioara in bataia farurilor" , greseala mea .

• Like 2
Postat

Pe forum e permis ,cu anumite limite, orice. Intradevar, inițial erau acceptate doar recenziile dar de la o vreme orice e posibil. Cu anumite limite.

Mergi acolo unde ți-am spus acum ceva vreme și postează mai mult să poți avea și tu acces la mesagerie.

Nu are legătură faptul că ne ai dat apa la moara cu ce se scrie aici.

• Like 1
  • Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
  • Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
Postat

Ehe dragii mei ai moșului ... si am reușit sa ajungem sa ne întâlnim sa ne zărim , când se vrea se poate ce sa zic poza e de confirmare , n-am avut timp de poZe in detaliu dar poate data viitoare asta sa numai existe dubii ca nu vizitez ... dar fata asta are ceva de ma cam făcut sa ma gândesc la unele lucruri ...

Ce păcat uneori ca nu poți rămâne definitv lângă acea persoana , dar voi veți rade ca deh Camionagiu a poposit si sa îndrăgostit , eh pe acolo ... un apartament fff drăguț amenajată , pat baldachin csz condiții numai bune de întâlniri erotice ai se futareala ...

Fata super drăguța , un corp de Albina ... niște silicoane frumușele foc încă se acomodează la corp ... dpdv medical ...

Înmânat de la început cotizația dar nu a fost așa disperata ca altele nici nu ia luat ... m-am acomodat dus la baie , eram de acasă îmbăiat frumos dush dat din cap si pana la junior cu parfum frumos elegant , m am Așezat in acel baldachin frumos si m-am bucurat de atingerile ei suave , un sărut pasional ... bine ca na durat mai mult decât trebuie ca îmi era ca eram nevoit sa ii dau inelul si sa o păstrez pentru inima mea ...

pielea un miros frumos ... catifelată ..

trecut prin toate pozițiile posibile , se mișcă de excepție ... nu am întâlnit plictiseala ori sa produs acel click de care nu toți au parte dar ma bucur de restul detaliilor singur căci e mai bine eu unul susțin ca e in must have merita revizitate de cate ori ai ocazia ...

corpul se încadrează bine cu sânii chiar dacă este slăbuță !!!

Locatie : ok centrala posibilitate de a ti lasa masina fara griji

Oral :10

Normal : Mmm cred ca este virgina ... F bine se mișcă

Aspect : ochii frumoși , zambetul sa nul uitam , tatuajele frumoase Pierce la locul lui ;)

GFE : destul de bun in condițiile in care abia ne am văzut

Servicii : oral si normal 9

Cadou : 100£

Ps : merita sa fie vizitata!!!! Si acuma îți simt mirosul

Programare respectata , nu se uita la ceas dar sa nu fii nesimțit mai rapid ma uitam eu decât ea la ceas ...

Drumuri buna ca in Bavaria land !!!

post-68499-0-11927200-1490905293_thumb.jpg

• Like 7
  • Minus 3
  • Oras:departe
  • Oras:departe
Postat

O saptamana frumoasa baieti. Am sa fiu putin mai inactiva aici pe forum ca e mai ok , insa nu ma retrag inca. Am sa anunt inainte cu cateva zile. Va pup o seara buna sa aveti

prea buna :blushing2

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

Locatie : ok centrala posibilitate de a ti lasa masina fara griji

Felitari pentru recenzie dar zona xxl nu prea e centrala!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 8 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...