Sari la conținut

Iulia 0736812759

Postări Recomandate

• Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
Postat

Cu ce ne încânți si pe noi ca după iepuraș ???

Postat

n-ai mai vazut de mult un sutien? sau un chilotel?

Te ai molipsit după Răzvan ? Nu ideea era mai empty , sau naked gen ;)

• Oras:arad
Postat

Lion mami un chilotel un sutien asta e cn vrea se uita cine nu nu . Si cand o sa simt nevoia sa pun si naked am sa pun . :*

• Like 1
  • Oras:Ploiesti
Postat

Lion mami un chilotel un sutien asta e cn vrea se uita cine nu nu . Si cand o sa simt nevoia sa pun si naked am sa pun . :*

Hristos a inviat! :*

Postat

Nu ma mai mut in nord acolo va ramane casa mea si atat , nu am sa mai activez acolo decat la hotel forum e mai ok pt mine aici .

• Like 1
Vizitator maaoos
Reputație: 0
Postat

Nu ma mai mut in nord acolo va ramane casa mea si atat , nu am sa mai activez acolo decat la hotel forum e mai ok pt mine aici .

raspunzi?:))

Postat

Am un peste 40de apeluri pierdute in ultima jum de ora daca te referi ca m-ai sunat si nu am rasp.

Vizitator maaoos
Reputație: 0
Postat

O experienta aiurea am intampinat in aceasta seara cand, avand chef de o miscare apelez la numarul domnisoarei. Dupa cateva incercari stabilesc prin sms o intalnire pe la 9.30. Faptul ca eram cu treaba prin zona imi oferea si scuza pentru aceasta tura. Revin eu cu apel cu cateva minute inainte de ora stabilita si nimic, urmand ca in perioada urmatoare de aproximativ o ora sa ii mai dau cate un apel sau mesaj. Am asteptat atat pentru ca, in primul rand aveam si alt motiv sa fiu in zona si in al doilea, pentru ca speram sa nu faca o astfel de faza. Dezamagitor a fost ca pana la urma, ce sa mai, mi-a dat teapa. Am observat ca era ocupata si pot intelege asta, dar nu trebuia sa imi zica atunci ca ma poate primi si dupa sa nu mai dea niciun semn. Nu imi plac lucrurile astea, deci sunt dezamagit.

Numai bine ii urez.

Postat

Și eu am pățit la fel Maaoos.E drept că fata are dreptul să-și urmeze șimțurile si să aleagă dacă vrea sau nu ciocan,dar foarte urât că nu anunță ce are de gând și ne mai pune și aiurea pe drumuri.

• Like 1
Postat

Imi cer scuze intr-adevar nu a fost frumos din partea mea insa nu incerc sa ma justific dar daca e cineva la mine si eu cred ca va sta jum de ora iar el extinde timpul atunci eu nu pot face nimic , de obicei anunt persoanele ce stiu ca urmeaza dupa insa avand multe apeluri nu am stiut care e numarul . Tepara nu sunt pt ca nu a fost ceva intentionat(premeditat) , da ,imi asum ce spui insa e mult spus teapa.

• Like 2
Postat

Imi cer scuze intr-adevar nu a fost frumos din partea mea insa nu incerc sa ma justific dar daca e cineva la mine si eu cred ca va sta jum de ora iar el extinde timpul atunci eu nu pot face nimic , de obicei anunt persoanele ce stiu ca urmeaza dupa insa avand multe apeluri nu am stiut care e numarul . Tepara nu sunt pt ca nu a fost ceva intentionat(premeditat) , da ,imi asum ce spui insa e mult spus teapa.

Daca si fata asta este tepara altele ce mai sunt ? nu intervin dar sincer e finutza si nush cum au unii ghinion , curios ca se poarta prea ok...

ce sa spun abia astept sa te revad ...:* 

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Știe cineva daca mai lucrează Iulia sau sa retras ? De ceva timp incerc sa o sun si are telefonul inchis..

• Minus 1
Postat

Adica ea posteaza ieri ca a fost ocupata si din aceasta cauza a ratat o programare,iar tu astazi intrebi daca mai este activa???

Eu stiu ca e forum de curvari si curve,ca nu se cere diploma de bac la inregistrare,da unii sunteti ori sparti grav,ori suferiti de usor retard infantil....

• Like 5
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Adica ea posteaza ieri ca a fost ocupata si din aceasta cauza a ratat o programare,iar tu astazi intrebi daca mai este activa???

Eu stiu ca e forum de curvari si curve,ca nu se cere diploma de bac la inregistrare,da unii sunteti ori sparti grav,ori suferiti de usor retard infantil....

:))....ai fost tare boss
  • Like 2

• Oras:.
  • Oras:.
Postat

Incerc si eu sa dau de fata asta, am sunat.o ieri, i.am dat si mesaj ca eram prin Ploiesti...si ...nimic!!!

Iulia, draga, as vrea si eu sa te cunosc totusi...

Ms! :kiss3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...