Sari la conținut

Iulia 0736812759

Postări Recomandate

Vizitator dyerseve
Reputație: 0
Postat

Mam, dar te lauda baieti nu gluma =)) sa speram ca imi trece si mie picioru sa-ti fac o vizita macar, daca nu aia e vin asa schiop =))

Vii sa ii dai o carja 🤣🤣

• Oras:Ploiesti
Postat

Poate ai drum prin zona

Poate ne faci o vizita la un moment dat, eu am niste amintiri placute cu tine si nu cred ca te-ai schimbat. :*

• Like 2
  • Oras:arad
Postat

Mam, dar te lauda baieti nu gluma =)) sa speram ca imi trece si mie picioru sa-ti fac o vizita macar, daca nu aia e vin asa schiop =))

Insanatosire grabnica dragule 🙇ðŸ½â€â™€ï¸ðŸ¥°, te astept cu drag (chiar si schiopatand, poate iti pot fi medicament🙈🤫🖤)
Postat

Poate ne faci o vizita la un moment dat, eu am niste amintiri placute cu tine si nu cred ca te-ai schimbat. :*

multumesc , din pacate in ploiesti nu am sa mai vin eventual bucuresti la un moment dat . Sper sa ne revedem

• Like 1
Vizitator dyerseve
Postat

Poate ai drum prin zona

Sunt eu plimbaret,dar nici chiar asa,am avut pana in iulie un contract în Timișoara dar l am predat unui coleg din cauza unui zbor foarte agitat București-Timisoara,sa nu săriți pe mine nu sunt fricos am zburat de "n"ori dar zbor mai neplăcut ca ala nu am avut,de atunci evit călătoriile cu avionul,asa ca te aștept pe tine mai aproape
Vizitator dyerseve
Postat

multumesc , din pacate in ploiesti nu am sa mai vin eventual bucuresti la un moment dat . Sper sa ne revedem

Este ok și la București, sper sa fie cât mai repede

• Oras:Somewhere
Postat

din pacate in ploiesti nu am sa mai vin

:slap2 :bad :thinking

:ewpu :angry

• Like 3
  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat

Bine ai revenit! Prezinta ne si noua meniul, te rog si niste poze daca poti. Ms!

Pai ce ai facut?? Ne ispitesti si pe urma spui ca nu mai vii pe la noi?

Te asteptam, totusi poate te razgandesti, ca tot esti departe pentru noi.😘

Postat

Pai ce ai facut?? Ne ispitesti si pe urma spui ca nu mai vii pe la noi?

Te asteptam, totusi poate te razgandesti, ca tot esti departe pentru noi.

Am sa postez detaliile/meniul in decursul zilei de astazi

Postat

Esti drogalita dameza?! Aici e ploiesti.... Ai zis ca nu vi si nici sa nu vi.

« Drogalita » nu sunt si nu cred ca incurc pe cineva ca postez unde ma duc si unde nu. Sunt persoane ce sunt interesate si daca asa rau te deranjeaza prezenta mea poti trece de topic fara sa bagi in seama « drogalite » 😅. Stai linistit ca nu vin ðŸ˜in ploiesti. Te pupic
  • Like 2
Postat

Daca facem o petite vii si pe la noi?

Nu e vorba ca nu as vrea sa vin insa nu as dori sa ma pronunt in avans si dupa sa nu onorez cele spuse 💋💋. Daca se v-a ivi o ocazie chiar am sa trec macar un week-end. Pupici💋

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Daca facem o petite vii si pe la noi?

De vreme ce ea a spus ca sunt slabe sanse sa ajunga pe la noi... de ce sa facem petitie? Si nu prea inteleg de ce, daca ea, care nu are de gand sa ajunga in Ploiesti, continua cu publicitatea aici!? Macar nu e Ploiestiul mai aproape de Arad, sa inteleg ca poate mai atrage care doritori de aici si sa plece pana acolo pentru 30 de minute de placere? 

Hai sa ii mai dam un up la topic aici la Ploiesti poate ii creste clientela pe Arad! 

Spor in activitati! 

Postat

Eu zic sa facem petiție,sa îngenunchem și sa ne rugam de ea! Și dacă nici așa nu vine pe la n(OI) sa ne facem seppuku toți! Căci la urma urmei este unica și ultima posesoare de vagin de pe planeta! Nu ne lasă Iulia ! Fie-ti mila de niște bieți labagii care suntem noi și care fără de gaura ta,lubrifiata eventual înainte,nu ne găsim rostul in viața...

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Fraților ar merita oetitie sa știți, ca la nii prin oras nu prea sunt fete de calibrul ei sau altor fete care arata supe bine, exceptie o face Ștefania

• Like 2
  • Oras:@#$%
  • Oras:@#$%
Postat

Eu aș zice să închiriem un autocar și să dăm o fugă la Arad! Cred că așa ar fi cel mai bine pentru toată lumea! Întrebarea ar fi unde postam recenziile... Pe Arad sau pe Ploiești?! :D

• Like 1
Postat

Hai frate sa n-o luam cu capu'.

Niciodata sa nu spui niciodata!

Fata a fost corecta, a spus ce si cum. Pentru moment, cel putin.

Poate, cu interventiile ei aici, chiar testeaza cum stau lucrurile, daca suntem inca dornici de prezenta ei si poate chiar isi va face aparitia.

Si eu am facut o postare gen intrigare, mirare. Dar asta este.

Daca vine la Bucale, incerc sa o revad acolo. Si poate-poate vine si p'aci

Hai bafte si spor

• Like 3
Postat

Postez aici pentru ca am persoane ce imi cer sa postez sa ii tin informati mai ales ca am inceput sa activez in Ro din nou si poate unii oameni chiar ajung prin zona si vor sa treaca sau orice chestie , nu am dat in cap nimanui ca am spus unde am sa lucrez momentan nici nu am cerut nimanui sa vina pana aici, nu sunt absurda. Totul e pur informativ , daca si asta deranjeaza numai postez aici deloc si cam aia e desi nu inteleg de unde atata suparare pe mine, in fine . Sa aveti o seara frumoasa

• Like 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...