Sari la conținut

Iulia 0736812759

Postări Recomandate

Vizitator dyerseve
Reputație: 0
Postat
Acum 3 minute, iulia386 a spus:

Info: Pana pe data de 31 martie (inclusiv) stau in ploiesti. Cel mai probabil sa fie ultima vizita 😘.

Orarul v-a fi 12:00/21:00!

pentu programari imi puteti scrie pe whatsapp❤️🤗.

Asa de rău.. te-ai simțit printre noi 😔😔

• Oras:arad
Postat
Acum 35 minute, dyerseve a spus:

Asa de rău.. te-ai simțit printre noi 😔😔

Nu, doar ca nu as vrea sa ma pronunt ca mai vin din moment ce nu stiu daca o sa o mai fac. Cred ca e mai placut sa revina cineva desi spune ca nu decat sa spuna ca revine si nu o mai face 🙈🙈🙈❤️

• Like 1
  • Inimioara 1
Vizitator dyerseve
Postat
Acum 2 minute, iulia386 a spus:

Nu, doar ca nu as vrea sa ma pronunt ca mai vin din moment ce nu stiu daca o sa o mai fac. Cred ca e mai placut sa revina cineva desi spune ca nu decat sa spuna ca revine si nu o mai face 🙈🙈🙈❤️

Aha..vrei sa ne faci surprize 😜🥰 plăcute.

Postat
1 oră în urmă, dyerseve a spus:

Aha..vrei sa ne faci surprize 😜🥰 plăcute.

Nu promit nimic 🙈🥰

• Inimioara 1
Vizitator sitrade
Postat

La multi ani! 🥰

Postat

Multumesc dar nu e ziua mea , a ramas asa data de cand am facut contul in 2017 😘.

• Haha 1
Vizitator sitrade
Postat

Fail total 😂😂😂😂

Postat
15 hours ago, iulia386 said:

Multumesc dar nu e ziua mea , a ramas asa data de cand am facut contul in 2017 😘.

Am inteles , scuze atunci 😁🤭, ma gandeam ca mananc si eu o bomboana de la tine. 🤣🤣

Postat
Acum 3 ore, matei cosmin a spus:

Am inteles , scuze atunci 😁🤭, ma gandeam ca mananc si eu o bomboana de la tine. 🤣🤣

Cine a fost la mine stie ca am bombonele mereu pt voi🥰pe masuta.

• Inimioara 1
  • Oras:Ploiești
  • Oras:Ploiești
Postat

Eu sunt pe interes...stiu ca nu e ziua ta, însă iti spun :"la mulți ani!", numai sa vin sa mănânc bomboana...😂😂

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 1 oră, marcusaureli a spus:

Eu sunt pe interes...stiu ca nu e ziua ta, însă iti spun :"la mulți ani!", numai sa vin sa mănânc bomboana...😂😂

Te astept 😎❤️👀

• Inimioara 1
  • Oras:București
Postat

Saru mana Iulia, 

Imi cer scuze ca nu am putut onora prezenta mea astazi la tine, ai tot dreptul sa te superi si imi recunosc greseala facuta. Astazi dorind atat de mult sa te întâlnesc, a intervenit altceva, a trebuit sa imi ajut un prieten foarte apropiat, avand o problema mai delicata. 

Pe aceasta cale imi cer inca o data scuze, stiu ca a intervenit mereu câte ceva, neprevazutul la mine nu este de bun augur si se transforma in ghidion. 

Imi cer scuze inca odata. 

Esti o femeie care înțelege fiecare situație si iti multumesc. 

Un weekend frumos iti doresc. 

• Like 2
Postat
Acum 2 minute, anefsex a spus:

Saru mana Iulia, 

Imi cer scuze ca nu am putut onora prezenta mea astazi la tine, ai tot dreptul sa te superi si imi recunosc greseala facuta. Astazi dorind atat de mult sa te întâlnesc, a intervenit altceva, a trebuit sa imi ajut un prieten foarte apropiat, avand o problema mai delicata. 

Pe aceasta cale imi cer inca o data scuze, stiu ca a intervenit mereu câte ceva, neprevazutul la mine nu este de bun augur si se transforma in ghidion. 

Imi cer scuze inca odata. 

Esti o femeie care înțelege fiecare situație si iti multumesc. 

Un weekend frumos iti doresc. 

E ok..

• Inimioara 1
Postat

Dragutii mei sa stiti ca saptamana asta a fost mai relaxata si cred ca asa v-a fi in continuare deci ma gasiti mai usor disponibila 😏😏❤️😘

• Like 1
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
  • Oras:Romania
Postat

Am reusit sa ajung si eu la Iulia pentru prima oara si am sa las si o recenzie , nu de altceva dar trebuie sa mai iasa soarele si pe topicul ei 😁  

Programarea a fost facuta  prin whatsapp  si a fost respectata de ambele parti . Ajuns la ea  m a servit cu un suc si am stat putin de vorba sa ne acomodam unul cu altul

Locatia -  zona nord 

Aspect  - poze reale ,  slim ,  sanii mari siliconati

Igiena : 10 - curata , parfumata

Onep : 9 - lent , deep , atentie la zonele adiacente , 69 , geme discret

Np : 10 - se vede ca are experienta , participa la actiune , da contre , se misca bine deasupra , geme ,pasarica stramta , de apreciat este ca nu foloseste lubrifiant

Gfe : 10 - foarte vorbareata , amabila , fk , sarutari pe corp 

Timpul  petrecut  cu  Iulia 1 h si ceva nu m am simtit grabit deloc 

De revenit - da 

Recomand 

• Like 5
  • Inimioara 1
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat
Acum 29 minute, marian pofticiosul a spus:

Am reusit sa ajung si eu la Iulia pentru prima oara si am sa las si o recenzie , nu de altceva dar trebuie sa mai iasa soarele si pe topicul ei 😁  

Programarea a fost facuta  prin whatsapp  si a fost respectata de ambele parti . Ajuns la ea  m a servit cu un suc si am stat putin de vorba sa ne acomodam unul cu altul

Locatia -  zona nord 

Aspect  - poze reale ,  slim ,  sanii mari siliconati

Igiena : 10 - curata , parfumata

Onep : 9 - lent , deep , atentie la zonele adiacente , 69 , geme discret

Np : 10 - se vede ca are experienta , participa la actiune , da contre , se misca bine deasupra , geme ,pasarica stramta , de apreciat este ca nu foloseste lubrifiant

Gfe : 10 - foarte vorbareata , amabila , fk , sarutari pe corp 

Timpul  petrecut  cu  Iulia 1 h si ceva nu m am simtit grabit deloc 

De revenit - da 

Recomand 

Cat te.a costat pofta ta ..."pofticiosule" avand in vedere.FK ...si ce dorinte ai mai avut tu ?

• Like 1
Postat
Acum 56 minute, cosmi_ale85 a spus:

Cat te.a costat pofta ta ..."pofticiosule" avand in vedere.FK ...si ce dorinte ai mai avut tu ?

Cadoul a fost 250  pt 1 h

Timpul a fost depasit putin 

• Inimioara 1
Postat

Disponibila

Preturile : 150/1 finalizare , 250/1h aceste preturi includ urmatoatele servicii : sex protejat (diferite pozitii ), oral protejat/neprotejat (in functie de igiena) , 69, sarut, sarutari pe corp, masaj de relaxare , COB , sex intre sani .

Serviciile extra : CIM-100/COF-100

La mine in locatie veti avea la dispozitie prosoape curate, produsele de igiena corporala , puteti face dus la sosire( eventual la plecare in functie de cum doriti).

‼️ca zona ma gasiti in zina nord lang mc donalds ‼️ 
orarul de la 13:00/20:00

‼️Lucrez doar pe baza de programari (confirmate cu o ora inainte )‼️
pupici❤️❤️❤️

‼️Imi rezerv dreptul de a anula la randul meu(in caz de nevoie/n factori )cu minim o ora inainte‼️

‼️Consider ca cel mai sigur mod de a face o programare este pe whatsapp specificand daca pot raspunde inapoi sau respectiv pana la ce ora pot raspunde , nu primiti un raspuns de la mine doar in cazul in care am citit mesajul dupa intervalul in care mi-ati specificat ca pot raspunde sau daca vad dupa 1/2 ore un mesaj in care nu e specificat nimic. Nu sunt mofturi ci tine strict de discretie si pentru a evita eventuale probleme ‼️

pupici❤️

• Oras:RO
  • Oras:RO
Postat
La 23.03.2021 la 13:37, iulia386 a spus:

Info: Pana pe data de 31 martie (inclusiv) stau in ploiesti. Cel mai probabil sa fie ultima vizita 😘.

Orarul v-a fi 12:00/21:00!

pentu programari imi puteti scrie pe whatsapp❤️🤗.

Ședere plăcută! Ceva foto?

Postat

Deagutii mei pe azi numai am liber , va astept cu programari pentru ultimele mele 2 zile 😘🥰. Pupici

• Inimioara 1

Postat

Buna seara prieteni

Buna seara Iulia 

Astazi am avut onoarea si placerea de a cunoste pe Iulia, o fata foarte frumoasa, cu o intelegenta foarte atrăgătoare si cu foarte mult bun simt. Am stat foarte mult de vorba si am avut ce discuta, lucruri foarte plăcute la auz. 

După ce am vorbit am trecut la treaba. Ceea ce va spun acum este real nu este ceca "inventat". Duceți-vă si la ea merita toti banii si se implica in ceea ce face, este mai romantica si lipicioasa.

Corpul de nota 10

Gfe 10000

Apartament îngrijit si cu de toate (eu am facut dus de acasa are tot ce trebuie la baie) 

Primul nr a derulat cu un ON foarte bine executat mi-a plăcut, apoi s-a pus deasupra unde am avut plăcerea de a atinge sanii care sunt foarte frumosi si am finalizat. 

Am mai stat de vorba si am trecut la nr 2 unde a început cu un ON, apoi mi-am îndeplinit placerea dea a o baga intre sani. Apoi m-am pus deasupra unde am finalizat in cateva minute.

Pe scurt o femeie /fata super merita!!!!! 

Media 10000!!! 😊😊😊😘😘😘

• Like 3
  • Mersi 1
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...