iulia386 Reputație: 2064 Postat Aprilie 15, 2017 Oras:arad Oras:arad Autor Postat Aprilie 15, 2017 Esti putin cam curios . Dar iti spun in privat daca ajungi la mine .
averescu Reputație: 38 Postat Aprilie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 15, 2017 Trebuie sa ajung,daca mai stai doua sapt sigur ajung!
curcanu Reputație: 10 Postat Aprilie 17, 2017 Oras:prahova Oras:prahova Postat Aprilie 17, 2017 Azi lucrezi?
renzzo007 Reputație: 2 Postat Aprilie 17, 2017 Oras:buzau Oras:buzau Postat Aprilie 17, 2017 tu daca ai cistiga 30-40mil pe zi ai veni la munca?acum trebuie sa apara
iulia386 Reputație: 2064 Postat Aprilie 17, 2017 Oras:arad Oras:arad Autor Postat Aprilie 17, 2017 Da
zerrcore Reputație: 852 Postat Aprilie 17, 2017 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Aprilie 17, 2017 Cu ce ne încânți si pe noi ca după iepuraș ???
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Aprilie 17, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Aprilie 17, 2017 n-ai mai vazut de mult un sutien? sau un chilotel?
zerrcore Reputație: 852 Postat Aprilie 17, 2017 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Aprilie 17, 2017 n-ai mai vazut de mult un sutien? sau un chilotel? Te ai molipsit după Răzvan ? Nu ideea era mai empty , sau naked gen
iulia386 Reputație: 2064 Postat Aprilie 17, 2017 Oras:arad Oras:arad Autor Postat Aprilie 17, 2017 Lion mami un chilotel un sutien asta e cn vrea se uita cine nu nu . Si cand o sa simt nevoia sa pun si naked am sa pun . 1
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Aprilie 17, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Aprilie 17, 2017 Lion mami un chilotel un sutien asta e cn vrea se uita cine nu nu . Si cand o sa simt nevoia sa pun si naked am sa pun . Hristos a inviat!
andreiph Reputație: -1 Postat Aprilie 17, 2017 Postat Aprilie 17, 2017 Cu aproximatie asa, cam cand te vei muta in nord?
iulia386 Reputație: 2064 Postat Aprilie 17, 2017 Oras:arad Oras:arad Autor Postat Aprilie 17, 2017 Nu ma mai mut in nord acolo va ramane casa mea si atat , nu am sa mai activez acolo decat la hotel forum e mai ok pt mine aici . 1
Vizitator maaoos Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2017 Postat Aprilie 17, 2017 Nu ma mai mut in nord acolo va ramane casa mea si atat , nu am sa mai activez acolo decat la hotel forum e mai ok pt mine aici .raspunzi?)
iulia386 Reputație: 2064 Postat Aprilie 17, 2017 Oras:arad Oras:arad Autor Postat Aprilie 17, 2017 Am un peste 40de apeluri pierdute in ultima jum de ora daca te referi ca m-ai sunat si nu am rasp.
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Aprilie 17, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Aprilie 17, 2017 slăbuț .... eu am dat 900apeluri unei singure persoane in 4 ore
Vizitator maaoos Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2017 Postat Aprilie 18, 2017 O experienta aiurea am intampinat in aceasta seara cand, avand chef de o miscare apelez la numarul domnisoarei. Dupa cateva incercari stabilesc prin sms o intalnire pe la 9.30. Faptul ca eram cu treaba prin zona imi oferea si scuza pentru aceasta tura. Revin eu cu apel cu cateva minute inainte de ora stabilita si nimic, urmand ca in perioada urmatoare de aproximativ o ora sa ii mai dau cate un apel sau mesaj. Am asteptat atat pentru ca, in primul rand aveam si alt motiv sa fiu in zona si in al doilea, pentru ca speram sa nu faca o astfel de faza. Dezamagitor a fost ca pana la urma, ce sa mai, mi-a dat teapa. Am observat ca era ocupata si pot intelege asta, dar nu trebuia sa imi zica atunci ca ma poate primi si dupa sa nu mai dea niciun semn. Nu imi plac lucrurile astea, deci sunt dezamagit.Numai bine ii urez.
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Aprilie 18, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Aprilie 18, 2017 Fiecare pasare cu pana ei se lauda
cocotail Reputație: 363 Postat Aprilie 18, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Aprilie 18, 2017 Și eu am pățit la fel Maaoos.E drept că fata are dreptul să-și urmeze șimțurile si să aleagă dacă vrea sau nu ciocan,dar foarte urât că nu anunță ce are de gând și ne mai pune și aiurea pe drumuri. 1
iulia386 Reputație: 2064 Postat Aprilie 18, 2017 Oras:arad Oras:arad Autor Postat Aprilie 18, 2017 Imi cer scuze intr-adevar nu a fost frumos din partea mea insa nu incerc sa ma justific dar daca e cineva la mine si eu cred ca va sta jum de ora iar el extinde timpul atunci eu nu pot face nimic , de obicei anunt persoanele ce stiu ca urmeaza dupa insa avand multe apeluri nu am stiut care e numarul . Tepara nu sunt pt ca nu a fost ceva intentionat(premeditat) , da ,imi asum ce spui insa e mult spus teapa. 2
zerrcore Reputație: 852 Postat Aprilie 18, 2017 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Aprilie 18, 2017 Imi cer scuze intr-adevar nu a fost frumos din partea mea insa nu incerc sa ma justific dar daca e cineva la mine si eu cred ca va sta jum de ora iar el extinde timpul atunci eu nu pot face nimic , de obicei anunt persoanele ce stiu ca urmeaza dupa insa avand multe apeluri nu am stiut care e numarul . Tepara nu sunt pt ca nu a fost ceva intentionat(premeditat) , da ,imi asum ce spui insa e mult spus teapa. Daca si fata asta este tepara altele ce mai sunt ? nu intervin dar sincer e finutza si nush cum au unii ghinion , curios ca se poarta prea ok...ce sa spun abia astept sa te revad ... 3 3
daniel78 Reputație: 27 Postat Aprilie 19, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Aprilie 19, 2017 Știe cineva daca mai lucrează Iulia sau sa retras ? De ceva timp incerc sa o sun si are telefonul inchis.. 1
alin985 Reputație: 1065 Postat Aprilie 19, 2017 Postat Aprilie 19, 2017 Adica ea posteaza ieri ca a fost ocupata si din aceasta cauza a ratat o programare,iar tu astazi intrebi daca mai este activa??? Eu stiu ca e forum de curvari si curve,ca nu se cere diploma de bac la inregistrare,da unii sunteti ori sparti grav,ori suferiti de usor retard infantil.... 5
rs20 Reputație: 34 Postat Aprilie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 19, 2017 Adica ea posteaza ieri ca a fost ocupata si din aceasta cauza a ratat o programare,iar tu astazi intrebi daca mai este activa??? Eu stiu ca e forum de curvari si curve,ca nu se cere diploma de bac la inregistrare,da unii sunteti ori sparti grav,ori suferiti de usor retard infantil.... )....ai fost tare boss 2
cataa80 Reputație: 1641 Postat Aprilie 19, 2017 Oras:. Oras:. Postat Aprilie 19, 2017 Incerc si eu sa dau de fata asta, am sunat.o ieri, i.am dat si mesaj ca eram prin Ploiesti...si ...nimic!!!Iulia, draga, as vrea si eu sa te cunosc totusi...Ms!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum