Sari la conținut

Iulia 0736812759

Postări Recomandate

• Oras:Somewhere
  • Oras:Somewhere
La 03.03.2021 la 23:41, iulia386 a spus:

Am sa vin pe data de 10 martie  in ploiesti. Cu cateva zile inainte am sa va las aici adresa,preturi,servicii numar de telefon. ❤️Seara faina 

Ptr prietenu' @bavarezul444

Telu' este inchis ptr a nu fi stresata cand e fata in timpul liber si cred ca ptr a respecta principiul egalitatii de sanse , ptr toti cei care ne dorim sa o (re)vizitam🤣🤣. Sa nu fure nimeni start-ul😜.

• Like 2
Link spre comentariu
  • pisicuts a schimbat titlul în Iulia 0736812759

Multumesc frumos pentru informatie ,am vazut ca are recenzii bune din acest motiv vroiam sa o vizitez ,  ( nu sunt sigur daca este iulia care  avea locatia la complexul mic la nord  etajul 4  și  a plecat ulterior in Anglia  ,avea ea foarte multe tatuaje ) ,

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Acum 1 oră, bavarezul444 a spus:

( nu sunt sigur daca este iulia care  avea locatia la complexul mic la nord  etajul 4  și  a plecat ulterior in Anglia  ,avea ea foarte multe tatuaje ) 

@bavarezul444 ea este, avea în locație patul ala cu baldachin, ca și punct de reper! 

Link spre comentariu
Vizitator marcus_cezar
Reputație: 0
Acum 4 ore, iulia386 a spus:

Ajung miercuri revin luni cu mai multe detalii 

Iulia cum ajungi te sun ai sa te bucuri sa ma revezi dupa atâta timp 

Link spre comentariu
  • Oras:arad
Acum 17 ore, bavarezul444 a spus:

Super  ! Multumesc mult  !    Este o surpriză cel puțin pentru mine  de 6 ani nu am mai văzut-o ,este o fata deosebita de la care am intodeauna ce invata . 

6ani?😁😁 Maxim 4

• Haha 1
Link spre comentariu

‼️‼️NOUL NUMAR (il va modifica si la titlu Pisicut miercuri cand ajung) 0736812759‼️‼️

Preturile : 150/1 finalizare , 250/1h aceste preturi includ urmatoatele servicii : sex protejat (diferite pozitii ), oral protejat/neprotejat (in functie de igiena) , 69, sarut, sarutari pe corp, masaj de relaxare , COB , sex intre sani .

Serviciile extra : CIM-100/COF-100

La mine in locatie veti avea la dispozitie prosoape curate, produsele de igiena corporala , puteti face dus la sosire( eventual la plecare in functie de cum doriti).

‼️ca zona ma gasiti in zina nord lang mc donalds ‼️ 
orarul de la 12:00/22:00 

‼️Lucrez doar pe baza de programari (confirmate cu o ora inainte )‼️
pupici❤️❤️❤️

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Dragutii mei eu acum am deschis telefonul, cine a trimis mesaj mai devreme sau ieri sau in orice alt moment inainte sa il deschid sa stiti ca nu raspund la nici unul din ele din “discretie” asa ca v-as ruga pentru programari sau alte detalii sa imi mai trimiteti odata mesaj.

Subliniez ca as prefera mai mult mesajele pe whatsapp (si la sfarsit in paranteza un stop sms sau liber sa imi scrii pana in ora de ...) pentru a evita alte circumstante. Va pupic

Maine ajung undeva pe dupa amiaza pupici ❤️❤️❤️

• Mersi 1
Link spre comentariu
Vizitator dyerseve
Chiar acum, iulia386 a spus:

Dragutii mei eu acum am deschis telefonul, cine a trimis mesaj mai devreme sau ieri sau in orice alt moment inainte sa il deschid sa stiti ca nu raspund la nici unul din ele din “discretie” asa ca v-as ruga pentru programari sau alte detalii sa imi mai trimiteti odata mesaj.

Subliniez ca as prefera mai mult mesajele pe whatsapp (si la sfarsit in paranteza un stop sms sau liber sa imi scrii pana in ora de ...) pentru a evita alte circumstante. Va pupic

Maine ajung undeva pe dupa amiaza pupici ❤️❤️❤️

Te așteptăm cu drag .

Link spre comentariu
Acum 8 ore, usersecret a spus:

Bună, cumva câte finalizări într-o oră? Faci și squirt, sau uro? 

Buna intr-o ora 2 , nu fac squirt , uro daca anunti cand faci programarea ca doresti (cu minim 4-5 ore inainte) 

Link spre comentariu
Vizitator dyerseve
Acum 8 ore, usersecret a spus:

Ma tu nu erai din Timișoara? Sa nu îmi spui ca ești în vizita la Ploiești? 

Ma..nu cumva tu ești Chivu cel nazdravan?

Link spre comentariu
Acum 13 ore, usersecret a spus:

Recrific raspunsul de mai devreme cu scuzele de rigoare pentru fani Uro si alte servicii gen’. 
Nu fac absolut nici un service din capitolul Domninare !!! 

Link spre comentariu
Vizitator usersecret
Acum 19 ore, iulia386 a spus:

Buna intr-o ora 2 , nu fac squirt , uro daca anunti cand faci programarea ca doresti (cu minim 4-5 ore inainte) 

Ok, prin Arad, Timișoara ajungi? 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...