Sari la conținut

Iulia 0736812759

Postări Recomandate

• Oras:Fut Tot Ce Prind
  • Oras:Fut Tot Ce Prind

Salutare dragilor....

Dupa multe  incercari nereusite  in sfarsit am ajuns si eu la domnisoara  , fiind cu treaba prin ploiesti zic sa caut ceva sa ma relaxez

sun si culmea imi si raspunde ma programeaza in 30 de min  .....ajung in zona si sun iar tel inchis ..zic iar e teapa ...mai incerc odata imi raspunde !  

in final ajung la ea si mai departe stie fiecare ce a urmat :))

O sa incep direct cu notele:

-Locatia 10 Apartament curet  zona   xxl

-Atitudine - 9 

-Igena corpotala - 10

-GFE-10

-Oral: 8 

-Aspect fizic -8  - sanii fac diferenta sa ii dea dzeu sanatete doctorului :)))))))))))

-Normal 9 - strimta :P 

Halatul 100 ron.De revenit? Cu siguranta DAAA!!!

Pozele sunt reale  ....in rest va urez bafta si trebuie sa insisti ca sa ajungi la ea asta e singura problema  eu dupa 3 incercari nereusite  a 4 a fost cu noroc

dar nu regret nimic a meritat asteptarea

Bafta!

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator allview1
Reputație: 0

O zi frumoasa , va pup .

Pe Publi mai ai o poza noua mai... fotogenică :) ... nu am postat-o pentru ca m-am gândit ca o sa ne postezi tu originalul (si poate te deranjează dacă o postez eu)

Link spre comentariu
  • Oras:-
  • Oras:-

Salut ,am fost in vizita la dansa

Locatia este in nord, usor de ajuns cu niste indicatii

Femeia in sine arata bine, dar are un singur defect - dantura. nu arata prea placut, dar in rest e futabila fain cum s-ar zice.

Locatia e mare dar lasa de dorit. Chestii imprastiate prin bucatarie, baie, living etc. Dormitorul e facut OK.

Note:

Igiena: 8 - fara mirosuri neplacuta sau altele.

Aspect Corp: 8-9

Aspect fata: 5-6 (dantura)

Oral: 7 - i-a luat mult sa fie putin mai atenta la Oo

Normal: 9

GFE: Comunicativa, faina, asculta, nu comenteaza

Halat: 200 Ron 2 numere

Timp aprox 45 min dtd

De revenit? Merge de dat un numar.

Prestatia in sine a fost OK pentru 100 RON/numarul.

V-am pupat futaciosilor.

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:arad
:)) Really?? 1 Ce treaba ai tu ca era usa deschisa la bucatarie si inainte sa vii tu mancasem si poate pt a-ti raspunde tie repede nu am apucat sa strang? 2 in legatura cu aspectul meu 5-6 si dantura nu e de bun simt daca sa publici chestii de genu cand nici nu stii despre ce e vba poate am aparat sau poate e vb de altceva sunt pers ce mi-au lasat recenzie pt prestatie si aspect insa cu bun simt . Pt prestatie imi accept orice nota si 2 si 1 si 9 nu ma deranjeaza insa nu suport persoanele gen tu si iti spun de ce : eu am sa fiu discreta in ce te priveste insa rolul de pers falsa "la mine baiat bun ,cuminte mielusel si super de trb" si aici vb oarecum la misto la adresa mea.
  • Like 1
Link spre comentariu

rog toti baietii care au fost la mine sa lase o recenzie despre casa ðŸ‘ðŸ»

Asta doar pt ca nu accept faptul ca pt simplul fapt ca imi tin cafeaua dulcele tigarile si tampenii de ale mele pe masa unde stau toata ziua si o geaca pe coltar sa mi se spuna ca la mine e dezastru pt ca nota aia e pt dezastru si in baie ai dispus de prosop curat gel si ce vr tu asta nu exclude sa imi las prosopu meu personal in baie pt ca ti se pare tie dezordine 😂🤦ðŸ½â€â™€ï¸ In fine ma repet rog baietii care au fost la mine sa faca o recenzie macar despre locatie .

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...