Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Iar incearca vistantric prostelile ei in cautare de atentie si validare....

Nu merge cu pula-n cur si cu sufletul in rai...

Orice decizie trebuie asumata...

Daca sugi pula pe bani si dupa incerci sa o dai la prosteala gen ca nici macar nu de bani era vorba si ca de fapt viata e o calatorie, iar a ta e un bildungsroman, bla bla bla...

Mai taie din ele, da-le dreacu!

Daca o sugi si ti-o asumi, n-are nimeni nimic cu tine. Doar sa fie pe pretul corect si sa fii serioasa.

Te chinui prea mult cu advertising-ul, dar recenzii pula....

P.S: Punctele sunt un omagiu.

• Like 11
  • Minus 5
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Vistantric.

Suntem toți legați.Acțiunile noastre se răsfrâng asupra celorlalți ca un tsunami provocat de un cutremur în mijlocul oceanului.Chiar as putea sa spun ca depindem unul de celalalt.

Într-o lume ideală (cum as fi vrut eu) toți merg la unison,pentru evoluția tuturor.Suntem responsabili pentru cei din jurul nostru cum și ei sunt responsabili pentru noi.

Frodo Baggins despre Gollum "sunt în grija lui precum și el e în grija mea"

• Like 1
  • Oras:NY
  • Oras:NY
Postat

Vistantric.

Suntem toți legați.Acțiunile noastre se răsfrâng asupra celorlalți ca un tsunami provocat de un cutremur în mijlocul oceanului.Chiar as putea sa spun ca depindem unul de celalalt.

Într-o lume ideală (cum as fi vrut eu) toți merg la unison,pentru evoluția tuturor.Suntem responsabili pentru cei din jurul nostru cum și ei sunt responsabili pentru noi.

Miskin e Frodo Baggins dar cu pizdă

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Mai degraba e Gollum. A ramas fara inel, asa ca face spume p-aicisea.

Si Gollum era destul de pervers, la fel ca soferul de liza mai sus amintit.

• Like 10
  • Minus 5
Vizitator
Postat

O sa îți spun o poveste.

Colegul meu de bancă.

Ne-am trezit amândoi aruncați în vâltoarea scolii.Toamna ne-a adunat pe toți de pe maidane.Ne-a întrerupt jocurile binecunoscute-ascunsea,castelul,diri -diri,pac-pac,suflatul de cornete,unele cu ace de gămălie.Iată-ne așadar,în careul scolii,cu părinții de mână, la locul alocat fiecărei clase.Pe noi,junii, ne-au manat într-o clasa de la parter.Primul lucru care l-am simțit-și mi-l amintesc și azi,acel miros specific.Bucuria mare a noastră era ca nu mai era nevoie sa ieșim pe ușa,ci săream geamul.Bucurie de scurtă durată, asa am făcut cunoștință cu linia-mai exact palmele noastre.M-am trezit în banca cu el.Ironia sortii-avea ghiozdan identic cu al meu.Sa știți ca într-o zi,în brambureala plecării,i-am luat ghiozdanul din greșeală.

Ei bine,de atunci am început o relație de prietenie foarte strânsă.Timp de 8 ani mi-a fost coleg de bancă.

Mulți Ani mai târziu,când m-am înscris la liceu(deși făcusem și profesionala) iată-ma din nou în generală după foaia matricolă. Când am văzut-o... Ma încerca o stare de mândrie.Incercam sa-mi spun "uite ma,n-ai stat deloc rău la învățătură".Dar mi-am dat seama.

Colegul meu era cel mai deștept băiat din clasa.Niciodată nu s-a dat jos de pe podium în 8 ani.În clasa a 7-a i s-a făcut o mare nedreptate când "diriga"l-a dat jos de pe 1 și l-a pus pe doi,deși avea media peste 9,50.Toată scoala a fost surprinsa.

Dar atunci mi-am amintit...ma duceam zilnic la el acasă,făceam lecții,ne jucam,ascultam muzica,mancam la el. Și am făcut asta 8 ani.Atunci am realizat ca am fost,fără sa știu,în grija lui.Și nici el nu a știut.El a fost cel care,discret,m-a ținut pe linia de plutire.Ba mai mult de atât,m-a tras după el.Foaia matricolă e dovada.El a contribuit mult la ceea ce sunt azi,fără el nu ar fi fost posibil. De aceea mulțumesc lui Dumnezeu ca mi-a adus omul acela lângă mine.Și-a făcut bine treaba. Și-i mulțumesc și lui.Colegului meu de bancă.

• Like 4
Vizitator
Postat

Miskin e Frodo Baggins dar cu pizdă

Nici acum nu ma opresc din ras :))

• Like 1
Postat

Sper ca nu m-ai vazut cel mai prost din curtea scolii incat sa crezi ca o sa citesc toata povestea aia. Zici ca ti-a dictat-o Vistantric prin semnale indiene cu fum de lumanare parfumata. 

O zi buna iti doresc!

• Like 10
  • Minus 6
  • Oras:Comuna cu Tramvai
  • Oras:Comuna cu Tramvai
Postat

Ce părere aveți?

Stai prea mult pe "motivationale" http://yoursmiles.org/csmile/help/c0603.gif

• Like 3
  • Oras:Ucea
Postat

O sa îți spun o poveste.

Colegul meu de bancă.

Ne-am trezit amândoi aruncați în vâltoarea scolii.Toamna ne-a adunat pe toți de pe maidane.Ne-a întrerupt jocurile binecunoscute-ascunsea,castelul,diri -diri,pac-pac,suflatul de cornete,unele cu ace de gămălie.Iată-ne așadar,în careul scolii,cu părinții de mână, la locul alocat fiecărei clase.Pe noi,junii, ne-au manat într-o clasa de la parter.Primul lucru care l-am simțit-și mi-l amintesc și azi,acel miros specific.Bucuria mare a noastră era ca nu mai era nevoie sa ieșim pe ușa,ci săream geamul.Bucurie de scurtă durată, asa am făcut cunoștință cu linia-mai exact palmele noastre.M-am trezit în banca cu el.Ironia sortii-avea ghiozdan identic cu al meu.Sa știți ca într-o zi,în brambureala plecării,i-am luat ghiozdanul din greșeală.

Ei bine,de atunci am început o relație de prietenie foarte strânsă.Timp de 8 ani mi-a fost coleg de bancă.

Mulți Ani mai târziu,când m-am înscris la liceu(deși făcusem și profesionala) iată-ma din nou în generală după foaia matricolă. Când am văzut-o... Ma încerca o stare de mândrie.Incercam sa-mi spun "uite ma,n-ai stat deloc rău la învățătură".Dar mi-am dat seama.

Colegul meu era cel mai deștept băiat din clasa.Niciodată nu s-a dat jos de pe podium în 8 ani.În clasa a 7-a i s-a făcut o mare nedreptate când "diriga"l-a dat jos de pe 1 și l-a pus pe doi,deși avea media peste 9,50.Toată scoala a fost surprinsa.

Dar atunci mi-am amintit...ma duceam zilnic la el acasă,făceam lecții,ne jucam,ascultam muzica,mancam la el. Și am făcut asta 8 ani.Atunci am realizat ca am fost,fără sa știu,în grija lui.Și nici el nu a știut.El a fost cel care,discret,m-a ținut pe linia de plutire.Ba mai mult de atât,m-a tras după el.Foaia matricolă e dovada.El a contribuit mult la ceea ce sunt azi,fără el nu ar fi fost posibil. De aceea mulțumesc lui Dumnezeu ca mi-a adus omul acela lângă mine.Și-a făcut bine treaba. Și-i mulțumesc și lui.Colegului meu de bancă.

Dă-i, nene, telefon și mulțumește-i! Tu scrii aici? Plm...

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Așa le zice acu' la "legale"?

• Like 5
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Sper ca nu m-ai vazut cel mai prost din curtea scolii incat sa crezi ca o sa citesc toata povestea aia. Zici ca ti-a dictat-o Vistantric prin semnale indiene cu fum de lumanare parfumata. 

O zi buna iti doresc!

Ei,eu cred ca ati înțeles unde am țintit.

Sa fiți sănătoși cu toții. :)

Vizitator
Postat

Mam emoționat, în plm

;)
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Iar incearca vistantric prostelile ei in cautare de atentie si validare....

Nu merge cu pula-n cur si cu sufletul in rai...

Orice decizie trebuie asumata...

Daca sugi pula pe bani si dupa incerci sa o dai la prosteala gen ca nici macar nu de bani era vorba si ca de fapt viata e o calatorie, iar a ta e un bildungsroman, bla bla bla...

Mai taie din ele, da-le dreacu!

Daca o sugi si ti-o asumi, n-are nimeni nimic cu tine. Doar sa fie pe pretul corect si sa fii serioasa.

Te chinui prea mult cu advertising-ul, dar recenzii pula....

P.S: Punctele sunt un omagiu.

... Si crezi ca trebuie sa vezi tu recenzii? ☺
Postat

Nu eu neaparat. Potentialii clienti in general.

Asta daca vrei sa faci bani.

Recenziile sunt de 100 de ori mai eficiente decat delirul din toate postarile tale.

• Like 9
  • Minus 5
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Vistantric.

Ehe... daca ai cunoaste mai îndeaproape ceea ce spui te-ai speria. Eu cand am intalnit in lume, oameni care fac aceleasi gesturi ca mine in acelasi timp, au aceleasi sentimente in mod identic si in detaliu... si tot in acelasi timp, am trăit o senzatie pe care nu o pot explica pentru ca inca nu o pot intelege. Prima senzatie a fost ca trebuie sa dispară... ca trebuie ucisi, dar o curiozitate ma tintuia locului sa inteleg cat mai multe. Dar ma loveam de un zid... nu puteam sa ii ating, ciudată senzatie. Am avut noroc ca un amic de-al meu a încercat totusi sa ma liniștească...

post-143417-0-71637300-1489407935_thumb.png

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu eu neaparat. Potentialii clienti in general.

Asta daca vrei sa faci bani.

Recenziile sunt de 100 de ori mai eficiente decat delirul din toate postarile tale.

De ce crezi tu aceasta? Eu am intalnit multi oameni ok in acesti trei ani... in care pare ca nu se gasesc recenzii despre mine.
Postat

De ce crezi tu aceasta? Eu am intalnit multi oameni ok in acesti trei ani... in care pare ca nu se gasesc recenzii despre mine.

Tu traiesti curva?
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Doar atât?...M-as simți săracă cu doar atât. Oricum, săracă sunt... că după ce am captat informația uit tot.

Dacă as privi totul în alb si negru as zice că sunt un semidoct sau un geniu... e ca si cum as trece permanent prin aceste doua stări, ca închisă într-un cerc. Am salvare cu prietenii mei... că au imaginație si mă acoperă protector/părintește, să nu mă simt goală, cu o undă de mister în care îsi face fiecare jocul lui. Când eram mică mă enervam, chiar dacă era frumos tot ceea ce spuneau despre mine... eu nu găseam satisfacție. Nici acum nu gasesc vreo satisfacție... dar sunt mai puțin egoistă si pot să mă bucur de viul trezit în ei. Când eram mică îmi voiam prietenii, îi voiam pe ei... nu pe mine, care nu mă găseam nici în mine. Si pe Dumnezeu trebuia să mă enervez că mă oferă mie, cu portia... dar El m-a mulțumit cu ceva. Mi-a oferit singura amintire care am putut păstra, singura informație cu care am putut să mă identific. Însă aceasta imi e imposibil să exprim... dar am observat că o pot transmite copiilor până în vârsta de opt ani, când îi prind la joacă.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Tu traiesti curva?

Uff drăguțul meu!!! Ce mai faci? Mi-a fost dor de tine... 😅

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...