Sari la conținut

Buna iubi

Postări Recomandate

• Telefon: 0747931379
  • Oras:bacau
Postat

Heloo boy sunt Delia ...sunt aici pentru a te face fericit

Fara fite fara graba te astept la domiciliu meu...

Postat

daca-si posta anuntul in rubrica "fazan"...as fi considerat ca nu se pricepe dar sa infingi anuntul direct la "top" asta inseamna :Tupeu Maxim !!

Postat

Misto....uite ca are si Bacaul ceva la top....ca a mai fost una dar a cam plecat de pe aici....apropo care e diferenta intre asta de s-a bagat aici si cealalta de la top?....macar asta activeaza...avem pe cine fute...si dupa aia vedem noi daca-i de top?

• Oras:Bacau
Postat

Heloo boy sunt Delia ...sunt aici pentru a te face fericit

Fara fite fara graba te astept la domiciliu meu...

Daca tot te-ai grabit sa te "bagi" direct in top, macar detaliaza servicii, tarife, locatie, eventual cateva poze si ulterior vor vedea adminii daca te tin sau nu aici:)

Postat

Pai fa si tu o recenzie completa la vizita facuta acolo...nu numai asa un link...de cand a disparut aia topista de pe aici ai ajuns jos de tot....e pizda peste tot si tu ai ajuns sa futi cacat?...nasol de tine

Postat

LABARE , lasă asta , faci tu o recenzie si ne spui cum a fost ca eu nu am ajuns ...

Zi ne despre tine , cum esti ? Cand ti au dat drumu ? Cand te baga înapoi ? Condițiile sunt ok , schimba ăștia cearșafurile ? Vezi sa nu te enervezi prea tare sau sa faci abuz de LABA ca te baga înapoi ...

Hai , sa fii futut !

• Like 1
Postat

LABARE , lasă asta , faci tu o recenzie si ne spui cum a fost ca eu nu am ajuns ...

Zi ne despre tine , cum esti ? Cand ti au dat drumu ? Cand te baga înapoi ? Condițiile sunt ok , schimba ăștia cearșafurile ? Vezi sa nu te enervezi prea tare sau sa faci abuz de LABA ca te baga înapoi ...

Hai , sa fii futut !

Ai probleme rau cu capul baietas....mai da si tu citeodata pe la una cu pizda si nu cu curul plin de cacat...c-ai sa te tampesti de tot....eu am pus linkul cu curlangiul ala sau tu?

Postat

aha...acuma m-am prins eu...tu esti asta cu curul?  un pic ca se gasesc clienti ....si eu care ziceam ca tu numai futi cacat...dar vad ca-ti si place la gaoz..nebunule care esti!!!!!!

Postat

Buna seara la toata lumea...despre mine comentati aici...sincera sa fiu am vrut sa imi fac un anunt...dar nu stiam unde sa fac..daca am gresit va rog sa ma ajutati sa pun anuntul unde trebuie..

Multumes ....

Deliacreata

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...