obsidian Reputație: 1866 Postat Aprilie 27, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Postat Aprilie 27, 2017 lasati omu sa o ia cum vrea ce treaba aveti voi? Tu cum o iei iedi ?
edymatematic Reputație: 0 Postat Aprilie 27, 2017 Oras:Deva Oras:Deva Postat Aprilie 27, 2017 eu sint activ sexual nu femei ca tine,haha
edymatematic Reputație: 0 Postat Aprilie 27, 2017 Oras:Deva Oras:Deva Postat Aprilie 27, 2017 eu sint activ sexual nu femei ca tine,haha
sexy boy88 Reputație: 2 Postat Mai 8, 2017 Autor Postat Mai 8, 2017 Vrei sa incerci o fantezie ascunsa?? Esti curios daca pot sa ti- sug umed si cu presiune?Daca esti curat si cu bun simt te astept sa ne bucuram impreuna de aceasta fantezie. Sunt un tip atletic, dragut si pentru care discretia este pe primul loc! Astept mesajul tau daca vrei sa ne cunoastem... [email protected]
sexy boy88 Reputație: 2 Postat Mai 12, 2017 Autor Postat Mai 12, 2017 Ofer sex oral domnilor interesati de o experienta noua. Sunt un tip de 28 ani, 75 kg, si aprox 1.83 m, dragut, educat, ingrijit si cu mult bun simt. Anuntul este adresat domnilor cu varste cuprinse intre 25-50 ani ce vor sa incerce o experienta noua. Va garantez un oral pe care nu il veti uita prea usor. Actul se poate consuma la tine, hotel sau in masina. Stabilim de comun acord pentru ca amandoi sa ne simtim bine. Pun mare pret pe igiena si sanatate. pentru contact va rog sa imi trimiteti cateva detalii despre voi la adresa [email protected] si stabilim intalnirea.
backnowedy Reputație: 1 Postat Mai 17, 2017 Oras:Deva Oras:Deva Postat Mai 17, 2017 bulangiu de doi bani
sexy boy88 Reputație: 2 Postat Iunie 12, 2017 Autor Postat Iunie 12, 2017 Astept mesajul vostru dragilor... Discretia si igiena pe primul loc si va asigur ca ne vom simti bine amandoi!
sexy boy88 Reputație: 2 Postat Iunie 21, 2017 Autor Postat Iunie 21, 2017 Pentru domni educati si care stiu ce inseamna discretia si igiena. Astept mesajul vostru.
vox1977 Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2017 Postat Iunie 22, 2017 Da lasati ma baiatu in pace....fiecare cu ale lui...Cu presiune zici a?
sexy boy88 Reputație: 2 Postat Iunie 27, 2017 Autor Postat Iunie 27, 2017 Astept mesajul vostru pentru a ne cunoaste Discretia si igiena pe primul loc, altfel nu se pune problema de o intalnire.. Multumesc, [email protected]
sexy boy88 Reputație: 2 Postat Iunie 30, 2017 Autor Postat Iunie 30, 2017 Hello dragilor! ce faceti in seara asta? daca aveti chef de un sex oral umed si placut, puteti trimite un mesaj...sunt disponibil pana seara tarziu astazi. Astept mesajul vostru... [email protected]
aalexxiss_ Reputație: 652 Postat Iunie 30, 2017 Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Postat Iunie 30, 2017 Hai sa te fac sa pricepi. Fara suparare. Ce oferi tu nu se cauta aici. Nimic mai mult.
sexy boy88 Reputație: 2 Postat Iulie 2, 2017 Autor Postat Iulie 2, 2017 Hai sa te fac sa pricepi. Fara suparare. Ce oferi tu nu se cauta aici. Nimic mai mult.o sa fii surprins...am avut persoane cu care m-am intalnit, chiar de aici, si oameni foarte ok.tu ce cauti aici daca nu te intereseaza?? O zi buna sa ai!
sexy boy88 Reputație: 2 Postat Iulie 2, 2017 Autor Postat Iulie 2, 2017 Astept mesajul vostru domnilor... [email protected]
aalexxiss_ Reputație: 652 Postat Iulie 2, 2017 Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Postat Iulie 2, 2017 o sa fii surprins...am avut persoane cu care m-am intalnit, chiar de aici, si oameni foarte ok.tu ce cauti aici daca nu te intereseaza?? O zi buna sa ai! Eu caut altceva. Nu o relatie (fie ea si pasagera) cu un alt barbat. Ce deranjeaza (sau ma deranjeaza, ca sa vorbesc in nume personal) este insistenta "up"-urilor pe un subiect care pana la urma nu este subiectul acestui topic. Zic si eu, nu dau cu parul...
sexy boy88 Reputație: 2 Postat Iulie 5, 2017 Autor Postat Iulie 5, 2017 Descrierea despre mine o aveti mai sus, pentru a nu pierde timp atat voi cat si eu va rog in mesajele pe care le trimiteti sa imi dati cateva detalii despre voi (inaltime, varsta, greutate, dotare si ce anume v-ar placea sa facem impreuna ...). Si nu uitati ca igiena si discretia sunt esentiale! Astept mesajele voastre pentru a ne cunoaste si a va indeplini fantezia...
sexy boy88 Reputație: 2 Postat Iulie 12, 2017 Autor Postat Iulie 12, 2017 Astept mesajele voastre pentru a ne cunoaste... [email protected]
sexy boy88 Reputație: 2 Postat Iulie 18, 2017 Autor Postat Iulie 18, 2017 astept mesajul vostru pentru a ne cunoaste! [email protected]
sexy boy88 Reputație: 2 Postat Iulie 25, 2017 Autor Postat Iulie 25, 2017 Disponobil astazi, pentru a stabili o intalnire astept mesajul tau. [email protected]
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum