Sari la conținut

Sex oral de vis

Postări Recomandate

Postat

Buna baieti! 

Astept mesajul vostru pentru a stabili o intalnire daca vreti sa aveti parte de o finalizare exploziva!! :atm  :blowj0b  :blowj0b

Ofer sex oral, umed, lent si cu presiune...tin cont de indicatiile voastre pentru a ne simti bine amandoi. Igiena si discretia sunt prioritare!

Finalizarea poate avea loc unde vrei tu  :jerkoff

[email protected]   pentru a ne cunoaste

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

pentru cei ce sunt curiosi si vor sa incerce o experienta noua astept mesaj pe [email protected]

:felatie  :blowj0b  :blowj0b  :blowj0b

PS: pun mare pret pe igiena si discretie!!

esti transsexual?

Postat

A FOST CINEVA ? SUGE BINE??TRANSMITE BINE BOLILE?

mai baiat rujat, boli poate ai tu...eu m-am intalnit cu oameni educati pana acum si tin foarte mult la igiena!

asa ca, stai linistit! 

Postat

esti dornic si curios de o experienta noua?

iti pot oferi un oral umed, cu presiune si cu finalizare exploziva unde vrei tu  :blowj0b  :blowj0b   :felatie

pentru a stabili detaliile unei intalniri astept mesajul tau pe [email protected]

Discretia si igiena sunt pe primul loc!!

Postat

Vrei o experiente in care noi 2, singuri intr-o camera discutam despre orice subiect vrei tu iar in timpul discutiei eu te opresc, te deschid la pantaloni si imi astup gura cu pula ta?

Atunci nu trebuie decat sa imi dai un mesaj pe [email protected] si vom stabili o intalnire, in care vei avea o experienta unica si diferita. :*

Igiena si duacretia foarte importante!

Multumesc,

Postat

Vrei sa ai parte de o experienta noua, diferita si care sa te faca sa tremuri de placere?

Iti pot oferi sex oral lent, umed si cu cea mai exploziva finalizare unde vrei tu..

Discretia si igiena sunt foarte importante!

Pentru a stabili inatlnirea astept mesajul tau pe

[email protected]

Postat

Buna,

Saptamana viitoare sunt diaponibil dupa-amiaza.

Daca vrei sa iti indeplinesti o fantezie ascunsa si sa ai partr de un oral lent, umed si cu finalizare orala sau faciala nu trebuie decat sa imi trimiti un mesaj pr [email protected]

Postat

Saptamana aceasta pot veni la tine sau la hotel de luni pana vineri in intervalul 10-19.

Daca ai o fantezie ascunsa si vrei sa ti-o indeplinesti te rog sa imi trimiti un mesaj. O sa ma straduiesc sa iti ofer cel mai bun sex oral de care ai avut parte in viata ta.

Discretia si igiena sunt pe primul loc. Multumesc!

Va pup si astept mesajele pentru a stabili detaliile intalnirii. :*

Postat

Buna dragilor,

Astazi disponibil pana mai tarziu.. 23-24

Astept mesajele voastre pentru a ne bucura de o experienta placuta impreuna. Finalizare exploziva unde vreti voi :*

[email protected] pentru programari.

Multumesc,

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...