Sari la conținut

Doua doamne mature tel:0764036704

bachus

Postări Recomandate

• Oras:hasta la vista
  • Oras:hasta la vista
Postat

Am postat la profilul meu de pe alte meleaguri numarul. Deci, cine vrea sa sara gardul pe dincolo, il gaseste.

• Oras:Timisoara
Postat

Multi vreti. Va inteleg. Cautati-ma mai bine prin alte parti si veti primi raspunsul. Am userul bachus, nu sunt greu de gasit.

Pe forumul acesta nu va voi furniza informatia. Acusi se implineste anul de cand sunt in greva fata de Motan. Viva la revolucion.

scriem site-ul pe iD-jananelu3 mersi

Postat

Multi vreti. Va inteleg. Cautati-ma mai bine prin alte parti si veti primi raspunsul. Am userul bachus, nu sunt greu de gasit.

Pe forumul acesta nu va voi furniza informatia. Acusi se implineste anul de cand sunt in greva fata de Motan. Viva la revolucion.

Pentru cei care nu au dat inca de bacus va dau un pont de cautare pe google: https://www.google.ro/#q=allinurl:+bachus-u.html

• Oras:timisoara
Postat

baieti sta in dacia sau in mosnita eu am vb cu ea si a zis ca sta in mosnita

Postat

Salutare, cum gasesc numarul nou de telefon a doamnelor? Ca cel afisat in anunt nu e bun. V-a rog cine poate sa ma ajute :) dau o bere :) sunt curios si eu de prestatia lor sau macar una din ele. 

• Oras:Bucuresti
Postat

pe moment nimeni nu are numarul de telefon al damei ( Mary ) se face confunzie intre doamna si alte prestatoare si numarul vehiculat nu este corect! Totusi daca cineva are numarul valid sa il publice ca suntem mai multi interesati sa regasim dameza

Postat

pe moment nimeni nu are numarul de telefon al damei ( Mary ) se face confunzie intre doamna si alte prestatoare si numarul vehiculat nu este corect! Totusi daca cineva are numarul valid sa il publice ca suntem mai multi interesati sa regasim dameza

Postat

am auzit ca practica in mosnita dar inca nu stiu locatia exact stie cineva adresa

Postat

deci...a reparut in peisaj Mari cu a ei prietena...nu stiu exact care din ele cica una de 40 de ani...face masaj si tot tacamul servicii neschimbate cei care le-ati vizitat. Program pana la 12 ...un mic dezavantaj dar asa-i modelul...terminati cu aberatiile cu mosnita ca vorbiti sigur de alte persoane...numarul este 0731191808...pule tari ca duc mult astea...sa nu ziceti ca nu v-am avertizat....asteptam recenzii...pacat ca programul nu-mi permite la orele alea in curand nu voi putea ajunge dar cine stie...

• Like 1
Vizitator johnny_b_80
Reputație: 0
Postat

Am incercat s-o sun acum pe Mari si intra casuta vocala... oare nu lucreaza in weekend-uri? A mai reusit cineva sa contacteze doamnele recent?

Postat

Eu nu am reusit sa dau de ea decat o data, acum vreo luna. Si mi-a dat teapa.

• Oras:Timișoara
Postat

daca mai stie cineva ceva de cele.doua.. sau cele din mosnita un nr de telefon va rog ms.mult

Postat

Cei care stiti ceva,lasati,va rog,macar un nr de tel,nu fiti egoisti cu confratii vostrii,toata lumea are de castigat...;)...nu am reusit nicicum sa dau de Mari...mai era o milf pe la 45 de ani care facea si anal,statea in Lipovei,pe Amicitiei,colt cu Bocu Sever,nici de aia nu mai dau...dispar toate,se dau la fund...;)...care stiti nr de tel de la milf-uri,lasati si voi cate unul,daca vreti,ca sa nu fie off-topic,faceti un topic nou...multumesc...

Postat

cred ca sau lasat (((

pacat ca nu apar si alte mature in timisoara ((

Postat

Chair nu mai stir nimeni de ele nimica de cele doua CE prestau in giroc in dacia so aleea ghirodei ..say ceva de genul lor ..ms

Postat

Rau imi pare si mie dupa ea, ce bine ar fi daca as da peste ea pe strada macar (fara sa fiu insotit :)) sa-i cer un nr de telefon...

Postat

In zilele cand voi va dadeati de ceasul mortii sa o trageti pe cosor pe Mari, ea auzea toate cele scrise aici de la mine.Sunt un client de al ei . Recunosc ca nici eu nu am mai dat de ea.Darrr , toate chestile alea ca e ba aici , ba pe dincolo sunt pure vrajeli.

Postat

In zilele cand voi va dadeati de ceasul mortii sa o trageti pe cosor pe Mari, ea auzea toate cele scrise aici de la mine.Sunt un client de al ei . Recunosc ca nici eu nu am mai dat de ea.Darrr , toate chestile alea ca e ba aici , ba pe dincolo sunt pure vrajeli.

salut si eu tot incerc sa dau de mari de ceva vreme si nu mai am un nr valabil poti te rog sa imi spui cand te-ai vazut ultima data cu ea,asa sa imi fac o idee daca mai e activa sau nu.si un nr daca se poate multumesc

Postat

ce pacat ca nici una din ele.nu mai presteaza sau macar sa apara ceva ca si ele ((

Postat

Nu cred, astea sunt de mai mult timp pe publi, cred ca cele doua sunt cele care prestau pe Labirint in urma cu ceva ani. Daca nu ma insel, le-am facut si ceva recenzie pe aici...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...