Sari la conținut

Bucatica buna

Vizitator voltraxxx

Postări Recomandate

Vizitator voltraxxx
Reputație: 0
Postat

Are cineva detalii despre centurista buna care sta dupa podul de la piata stupini, spre Feldioara, pe stanga sub un copac? Poate ca nu e asa de buna la fata ca nu am putut opri , dar la corp e hit.A inÅ£epat-o careva?ðŸ˜

Vizitator mercedesccitaro
Postat

Arata ok. Anul trecut cerea 50 oralul si 100 nornalul, ambele protejate. Stie meserie, dar...c ala orice centurista, totul e pe fuga, iar daca esti de cursa lunga, tot iti spune sa te grabesti si sa uti dai drumul. Pentru o descarcare merge. Nicoleta mi-a zis ca o cheama.

Vizitator voltraxxx
Postat

Ba ce scoruri au unele centuriste. Atat e numarul la apartament. La strada mai mult de 60 un combinat nu face ðŸ˜

Vizitator voltraxxx
Postat

Am intrebat-o azi pe cat se vinde 😂. Op - 50, Np - 70. On nu vrea deci next. La corp arata bine, e de 8-9, la fata cam de 7-8. Destul de tupeista, semi-cioara. Mai era cu una blonda nasoala,cu niste ochelari de soare ca de copil si-ntr-un trning alb de fas.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.