Sari la conținut

Giulia Rasaritului 0725779911

Postări Recomandate

Postat

Bună ziua tuturor! 😚😊

ÃŽncepând de azi voi fii de luni până duminică, câteva săptămâni, cu același program, de la orele 09:00-21:00 😊

Vă pup și vă urez un început frumos de săptămână, deși vremea de afară nu este pe atât de frumoasă 😉

😚😚😚😚🤗🤗😚😚😚😚🤗🤗

• Oras:bucuresti
Postat

M-am programat rapid, cu 30 min inainte.

Este un bloc nou, modern, intre Sos. Virtutii si Lacul Morii, pe romaneste dezdrobirii.

Am ajuns la locatie, domnisoara undeva la 1.70 cu tocuri ma astepta zambind dupa usa.

M-am dus la dus, am primit un prosop nou si m-am reintors in camera.

Actiunea a inceput cu FK intens efectuat sexy, o escapada reușită in viziunea mea.

Recomand cu drag, nu am mai dat note ca deja au dat alții.....la mine 10 pe linie😂

Te pup Giulia și merci!

• Like 2
Postat

M-am programat rapid, cu 30 min inainte.

Este un bloc nou, modern, intre Sos. Virtutii si Lacul Morii, pe romaneste dezdrobirii.

Am ajuns la locatie, domnisoara undeva la 1.70 cu tocuri ma astepta zambind dupa usa.

M-am dus la dus, am primit un prosop nou si m-am reintors in camera.

Actiunea a inceput cu FK intens efectuat sexy, o escapada reușită in viziunea mea.

Recomand cu drag, nu am mai dat note ca deja au dat alții.....la mine 10 pe linie

Te pup Giulia și merci!

Mă bucur enorm că a existat acel feeling între noi și eu îți mulțumesc, ești un domn pup

• Like 3
Postat

Mă bucur enorm că a existat acel feeling între noi și eu îți mulțumesc, ești un domn pup

Si încă de feeling😜 Tăiem fee si ramane ling....😜Kissssssssss.

• Like 1
Postat

Am fost și eu la Giulia acum câteva zile.Este o tipa foarte Ok din toate punctele de vedere.M-am simțit fiarta bine și voi mai reveni.De recomandat.

Postat

Bună dragilor!

Vor fii ultimele mele 2 zile în București, înainte de această sărbătoare, iar cu această ocazie vreau să vă transmit și eu Paște fericit și liniștit alături de cei dragi! 🤗😘😘😘

P.s. mă voi întoarce undeva după 20 aprilie pentru că am de rezolvat o mică problemă de sănătate!

Mulți pupici pentru voi 😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚

• Oras:Bucharest
Postat

pai ti-am trimis un sms saptamana trecuta ... in care ma semnasem si astept si acum raspunsul...  :wink2  Ca PM-ul, inca nu-l ai activ.  :hug1

Nu raspunde la sms...am incercat si eu...numai telefon!

• Minus 1
  • Oras:belgravistan
  • Oras:belgravistan
Postat

Nu raspunde la sms...am incercat si eu...numai telefon!

Păi eu când ti-am spus,prostu' pulii, că n-o să-ți mai răspundă niciuna?😂😂

• Like 1
Postat

Bună Giulia sper ca ești bine, presupun ca încă nu te-ai întors în acțiune. Am tot sunat dar mereu ocupat

Postat

Am sunat la ea zilele trecute dar mi-a răspuns o voce care nu prea aducea a Giulia, nici n-am mai vizitat-o de câteva luni asa ca se poate sa gresesc

Postat

Hei dragilor ☺

Am revenit în București, în aceeași locație, programul fiind de luni-sâmbătă, între orele 09:00-22:00 ☺

Vă pup și abia aștept să ne revedem 🤗😘😘

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Hei dragilor ☺

Am revenit în București, în aceeași locație, programul fiind de luni-sâmbătă, între orele 09:00-22:00 ☺

Vă pup și abia aștept să ne revedem

Nu ma asteptam sa fie asa inghesuiala la 10:00-10:30 am cand te-am tot sunat pt o vizita matinala, care r fi variantele pt o programare ? ms

Postat

Bună! Dacă dorești să ne vedem dimineață varianta ar fii să mă suni seara pentru a confirma vizita 😊 iar dacă este în cursul zilei , minim cu o oră înainte 😊 te pup 😙😙

Postat

Bună dragule!

La mesaje nu răspund pentru că mă gândesc că nu este ok, dacă eu le văd după 30 min sau chiar mai mult! Iar la apeluri...nu pot spune că este ghinion, dar nici să nu mă prinzi niciodată...boo! 😊

ÃŽncă sunt aici 😊😘

Postat

Buna, e bine de stiut. O sa mai incerc atunci.

Ps: ma gabdesc ca ai putea raspunde la mesajele unde e mentionat clar ca poti reveni. Altfel trebuie sunat de N de ori pana sa ai succes.

Pup

Vizitator
Reputație: 0
Postat

************************************************poze false*****************************************************************

Miniona, 140-150,

18-20 ani

corp fara forme, gen Auschwitz-Birkenau

fata comuna

100 lei finalizarea

200 h

250 (oral neprotejat, cu finalizare)

oral : 6

normal : 4 (implicare 0)

************************************************NU RECOMAND ******************************************************

BANI ARUNCATI PE GEAM !!!

Sugestie moderatorului !!!!

Confirmarea pe whatsapp, pentru ca 90 % din pozele de pe forum sunt false !!!!

• Like 2
  • Minus 1
Postat

************************************************poze false*****************************************************************

Miniona, 140-150,

18-20 ani

corp fara forme, gen Auschwitz-Birkenau

fata comuna

100 lei finalizarea

200 h

250 (oral neprotejat, cu finalizare)

oral : 6

normal : 4 (implicare 0)

************************************************NU RECOMAND ******************************************************

BANI ARUNCATI PE GEAM !!!

Sugestie moderatorului !!!!

Confirmarea pe whatsapp, pentru ca 90 % din pozele de pe forum sunt false !!!!

Multumim. :)

Postat

Mulțumesc și eu pentru recenzie😊 deși în detaliu nu este nimic concret și nici adevărat 😊 eu nu mă apăr, dar sunt alți domni care nu au și te asigur că nu vor avea aceeași părere că tine 😊

ÃŽncă o dată, Mulțumesc, dar ai greșit persoana, scumupule 😊 te pup 😘

Postat

Ma simt nevoit sa intervin fiindcă nu este adevărat ca arata ca la Auschwitz și nici despre faptul ca are poze false.

De implicare și restul nu ma bag fiindcă nu cunosc. Eu am avut experiente bune acum 6-8 luni.

Am o mica întrebare Giulia, știu ca pt finalizarea orala se percepe 50, mie unul nu-mi place sa finalizez acolo dar 2-3 min de oral nepro tot mi-ar plăcea, crezi ca se poate fără a plăti extra pt finalizare orala (din moment ce nu o fac)?

Postat

Bună! Mersi pentru opinia ta😊 iar eu nu iau 50 de lei pentru fin orală, tariful este 100 NP și OP iar 150 NP și ON 😊 fin orală sau corporală este un extra 😊 pupici 😘😘🤗

Vizitator
Reputație: 0
Postat

N are rost sa te scuzi...Fiecare ramane cu parerea personala privind idealul feminin, insa dupa umila mea parere, nu te riidici nici pe de parte la nivelul unor domnisoare care activeaza in acest domeniu, si sunt indreptatite de natura, sa ti sollicite o suma considerabila de bani.

Ca sa fiu mai exact, raportul calitate /pret, dezavantajeaza in mod evident potentialii clienti, iar pentru ce oferi si cum arati, as sugera 100lei/h, un pret rezonabil.

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...