Sari la conținut

superba 0732965617

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
Postat

Eu o sa aduc inghetata si o sa ti beau tot sucul de piersici....ptr ca o sa fim infierbantati...

:thinking hmmm....de unde stii u ce suc am eu?

Postat

:thinking hmmm....de unde stii u ce suc am eu?

poate s-a referit la alt suc de piersici :)

Postat

Ha ha ha ! M-am prins și eu despre ce fel de suc e vorba aici. Când mă voi întoarce acasă, te voi vizita, draga mea. Serios !

• Oras:ploiesti
Postat

Cu suc de piersici m ai servit...piersicuta n ai vrut sa mi o dai s o pup

Buna asta:))))

Postat

pot sa iti pup piersicuta?

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 nu stiu ....poti?hai sa ne auzim la tel....ca sa  nu facem aici chat :kiss3 

Postat

Superba din cate stiu eu nu bea sucuri carbogazoase, ii plac sucurile naturale fara acid, iar in legatura cu piersicuta ei pot spune ca este foarte gustoasa are un nectar foarte foarte dulce!!! Poate nu toti au gustato.,,aici intervenind si igiena fiecaruia. Te pup dulce superba2012 si iti promit ca ne revedem curand, imi este dor de pasarica ta. Te pupic flavius36

Postat

Superba din cate stiu eu nu bea sucuri carbogazoase, ii plac sucurile naturale fara acid, iar in legatura cu piersicuta ei pot spune ca este foarte gustoasa are un nectar foarte foarte dulce!!! Poate nu toti au gustato.,,aici intervenind si igiena fiecaruia. Te pup dulce superba2012 si iti promit ca ne revedem curand, imi este dor de pasarica ta. Te pupic flavius36

ok te astept :pepsi  :laugh2

Postat

Mi-ai facut pofta de un "pepsi" dar tot pasarica ta este mai dukce. Te pup flavius36

• Oras:pretutindeni
Postat

Igiena fiecaruia zici...! Adica ce, nu erau spalati pe dinti ca sa poata s-o guste... sau ce?!?

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Igiena fiecaruia zici...! Adica ce, nu erau spalati pe dinti ca sa poata s-o guste... sau ce?!?

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Ha ha ha ! M-am prins și eu despre ce fel de suc e vorba aici. Când mă voi întoarce acasă, te voi vizita, draga mea. Serios !

Danaidu renunta la apelativele astea cu "draga"! Esti popo?!!? Ti-am mai zis dar vad ca nu te lasi... daca ai asta in sange, nici nu vei putea sa te lasi... :(

Dar macar incearca s-o maschezi, esti gretos crede-ma!

Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 nu stiu ....poti?hai sa ne auzim la tel....ca sa  nu facem aici chat :kiss3 

Superbo, pana la urma cum e? Sucul de piersici il servesti discretionar... :350x

Postat

Danaidu renunta la apelativele astea cu "draga"! Esti popo?!!? Ti-am mai zis dar vad ca nu te lasi... daca ai asta in sange, nici nu vei putea sa te lasi... :(

Dar macar incearca s-o maschezi, esti gretos crede-ma!

adevarat!!!!!! :laugh2  :laugh2  :laugh2 

Postat

Superbo, pana la urma cum e? Sucul de piersici il servesti discretionar... :350x

depinde...dar dc esti curios? :laugh2 

Postat

depinde...dar dc esti curios? :laugh2 

Pai imi place sucul de piersici... si vroiam sa stiu daca pot servi la tine! ;)

Postat

Pai imi place sucul de piersici... si vroiam sa stiu daca pot servi la tine! ;)

poi ce sa zic atunci ....hai la un suc de piersicii :69  :laugh2  :laugh2 

Postat

superba2012 nu reusesc deloc sa ajung si eu la tine :(

scuze tuturor ce incearca sa dea de mine si nu reusec....dar sunt foarte ocupata :doggystyle  si nu pot raspunde la toate apelurile :wink2

• Telefon: http://www.spital-obregia.ro/
  • Oras:Bucharest
  • Telefon: http://www.spital-obregia.ro/
  • Oras:Bucharest
Postat

scuze tuturor ce incearca sa dea de mine si nu reusec....dar sunt foarte ocupata :doggystyle  si nu pot raspunde la toate apelurile :wink2

Sa-ti fie de bine :)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

buna as vrea sa vin si eu la tine dar nu-mi raspunzi la tel mereu ocupat cand te gasesc si cat este halatul ms frumos pa

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...