Sari la conținut

superba 0732965617

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
Postat

Banuiesc ca tot 60/numar...

:laugh2 60 fin orala....daca te uiti cateva paginii inapoi o sa vezi k sunt afisate tarifele acolo

• Like 1
Postat

Dragi colegi,

acum 2 saptamani intr-o duminica  am facut o noua vizita domnisoarei Superba2012, 

Curios cum arata noua locatie,cum arata ea dupa concediul prelungit. si totul este la superlativ.  LOCATIE ..ATITUDINE...''PROGRAM ARTISTIC'' 

Noua locatie pe strada cameliei ,putin spre kaufland,apartament foarte curat,aranjat cu gust,baia dotata corespunzator. miros foarte placut in casa

Aspect: 9 -frumusica FOC FOC , bine proportionata, bruneta, parul lung, sanii medii  obraznici,tinuta super sexi ,tocuri 

Oral:  9 - foarte bine executat, mare atentie la locurile invecinate, limbute pe crestet,se conformeaza,finalizare CIM   60 RON

Normal:  - NU am facut,dar am intrebat, sunt client fidel pe oral...dar ca pret normal fara oral 70 ron, sau ......oral nep sau protejat + normal p finalizare CIM 100ron

GFE: 10 - are o atitudine pozitiva, este foarte primitoare si amabila

de revenit ..CLARRR....eu da..   :kiss3

• Like 2
Postat

Dragi colegi,

acum 2 saptamani intr-o duminica  am facut o noua vizita domnisoarei Superba2012, 

Curios cum arata noua locatie,cum arata ea dupa concediul prelungit. si totul este la superlativ.  LOCATIE ..ATITUDINE...''PROGRAM ARTISTIC'' 

Noua locatie pe strada cameliei ,putin spre kaufland,apartament foarte curat,aranjat cu gust,baia dotata corespunzator. miros foarte placut in casa

Aspect: 9 -frumusica FOC FOC , bine proportionata, bruneta, parul lung, sanii medii  obraznici,tinuta super sexi ,tocuri 

Oral:  9 - foarte bine executat, mare atentie la locurile invecinate, limbute pe crestet,se conformeaza,finalizare CIM   60 RON

Normal:  - NU am facut,dar am intrebat, sunt client fidel pe oral...dar ca pret normal fara oral 70 ron, sau ......oral nep sau protejat + normal p finalizare CIM 100ron

GFE: 10 - are o atitudine pozitiva, este foarte primitoare si amabila

de revenit ..CLARRR....eu da..   :kiss3

Ma bucur ca te_ai simtit bine alaturi de mine :kiss3

• Like 1
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

astazi ma gasiti pana la 8 diseara :kiss3 

Buna, poate reusesti sa-mi raspunzi la mesaj...

Multumesc, sa ai o zi excelenta!

Postat

In trecere prin orasul "Lupilor galbeni", am schimbat cateva PM-uri si apoi am sunat-o, dar nu ne-am potrivit la program.

Mi-a placut mult amabilitatea si cat de dezghetata a fost la telefon.

I-am promis ca o sun cu proxima ocazie. 

Sper sa ne vedem curand!  :kiss3

Postat

In trecere prin orasul "Lupilor galbeni", am schimbat cateva PM-uri si apoi am sunat-o, dar nu ne-am potrivit la program.

Mi-a placut mult amabilitatea si cat de dezghetata a fost la telefon.

I-am promis ca o sun cu proxima ocazie. 

Sper sa ne vedem curand!  :kiss3

Si eu sper sa ne vedem cat de curand....si inca o data scuze k nu am putut eu :kiss3 

• Like 3
  • Oras:Peste T0T
  • Oras:Peste T0T
Postat

Te sun Vineri...sa te vizitez, ma chemi la Kaufland nord sa te sun cand ajung, Eu iti spun ca ajung in 15min... si apoi inchizi telefonul.

Aste se intampla pe la ora 18-19:00..........

:no2

Postat

Aşa am păţit şi eu acum 2 săptămâni tot vinerea seara.Am sunat-o şi i-am zis ca sunt la Mega Image şi a zis că în 30 minute este gata şi mă primeşte şi ca mă sună ea,între timp am fost să cumpăr un buchet de flori şi după 30 minute văzând ca nu mă sună am sunat-o eu dar nu a mai raspuns

Postat

probabil am ramas fara baterie sau a intervenit ceva urgent de sa intamplat lucrul asta, eu nu obisnuiesc sa fac asa! in orce caz imi pare rau ca sa intamplat asa,,,promit ca ma revansez! o seara buna

• Like 1
Postat

Larysa  :kiss3ai chef de pupaceala? :laugh2

da, cand te vad nu ma pot abtine  :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...