Sari la conținut

superba 0732965617

Postări Recomandate

• Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti

buna...eu de obicei nu lucrez sambata...maine sau de luni ma puteti gasi :kiss3

ok deci nici o sansa azi ms :)

buna...eu de obicei nu lucrez sambata...maine sau de luni ma puteti gasi :kiss3

ok deci nici o sansa azi ms :)

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti

tin sa va anunt ca am schimbat locatia pe republicii...si in legatura cu tarifele au ramas aceleasi ca observ ca sau facut niste neintelegerii!                         60 ron -finalizare orala                                                                                                                                                                                                      70 ron_finalizare normala                                                                                                                                                                                                   100ron_oral si normal(combinat)o singura finalizare                                                                                                                                                           130ron-(2 finalizarii_una orala_alta normala)                                                                                                                                                                  sper sa nu mai existe neintelegerii  acum! va :kiss3  si va astept 

Link spre comentariu
  • Oras:Campina
  • Oras:Campina

Imi cer scz dak din cauza mea s-a creat confuzia dar eu cred k am fost destul de clar,se vede k nu si pt cei ce kre citesc printre randuri.am scris k dupa ce am TERMINAT normalul am trecut si la un oral.NORMAL +ORAL=130ron dar se pare k adunarea este prea grea pt uni sau macar o impartire(aproximativ)la 2.preturile sunt exact asa cum a spus si superba2012.dak nu m-am fc destul de bine inteles sper k acum s-a clarificat.multumim superba2012 pt ajutor.cei kre vor sa mearga sa o fak cu incredere,nu au nimic de pierdut ba din contra o sa mai vrea.

Link spre comentariu
  • Oras:----
  • Oras:----

Dacă ai scrie și în romană poate nu ar trebui să dai explicații. Ups, iar dai explicații și parcă ziceai ca nu trebuie să dai explicații nimanui.

După cum vezi(sau după cum nu vezi) e simplu să confunzi:

Ea zice O+N 100 lei(o finalizare) și 130 O+N(câte o finalizare). Probabil din cauza asta a confundat colegul nostru. Dar știu eu unul care credea ca are mesaje la chat când colo ala era numărul celor aflați în camera de chat. Și din câte știu, lămurirea a venit fără talente.

• Like 1
Link spre comentariu

Ionut, incearca sa scrii in romana literara. Ceea ce au scris tu nu poate fi incadrat la un limbaj anume. Pe urma te miri ca intelege lumea aiurea...

Lenea de a scrie cuvintele asa cum ele ar trebuui scrise duce catre semianalfabetism.

Este un sfat

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni

tin sa va anunt ca am schimbat locatia pe republicii...si in legatura cu tarifele au ramas aceleasi ca observ ca sau facut niste neintelegerii!                         60 ron -finalizare orala                                                                                                                                                                                                      70 ron_finalizare normala                                                                                                                                                                                                   100ron_oral si normal(combinat)o singura finalizare                                                                                                                                                           130ron-(2 finalizarii_una orala_alta 2normala)  

U                                                                                                                        sper sa nu mai existe neintelegerii  acum! va :kiss3  si va astept 

O poza, doua... ai si tu?!?

Multumesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...