Sari la conținut

superba 0732965617

Postări Recomandate

• Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti

Superba din cate stiu eu nu bea sucuri carbogazoase, ii plac sucurile naturale fara acid, iar in legatura cu piersicuta ei pot spune ca este foarte gustoasa are un nectar foarte foarte dulce!!! Poate nu toti au gustato.,,aici intervenind si igiena fiecaruia. Te pup dulce superba2012 si iti promit ca ne revedem curand, imi este dor de pasarica ta. Te pupic flavius36

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti

Superba din cate stiu eu nu bea sucuri carbogazoase, ii plac sucurile naturale fara acid, iar in legatura cu piersicuta ei pot spune ca este foarte gustoasa are un nectar foarte foarte dulce!!! Poate nu toti au gustato.,,aici intervenind si igiena fiecaruia. Te pup dulce superba2012 si iti promit ca ne revedem curand, imi este dor de pasarica ta. Te pupic flavius36

ok te astept :pepsi  :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:pretutindeni

Igiena fiecaruia zici...! Adica ce, nu erau spalati pe dinti ca sa poata s-o guste... sau ce?!?

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Ha ha ha ! M-am prins și eu despre ce fel de suc e vorba aici. Când mă voi întoarce acasă, te voi vizita, draga mea. Serios !

Danaidu renunta la apelativele astea cu "draga"! Esti popo?!!? Ti-am mai zis dar vad ca nu te lasi... daca ai asta in sange, nici nu vei putea sa te lasi... :(

Dar macar incearca s-o maschezi, esti gretos crede-ma!

Link spre comentariu

Danaidu renunta la apelativele astea cu "draga"! Esti popo?!!? Ti-am mai zis dar vad ca nu te lasi... daca ai asta in sange, nici nu vei putea sa te lasi... :(

Dar macar incearca s-o maschezi, esti gretos crede-ma!

adevarat!!!!!! :laugh2  :laugh2  :laugh2 

Link spre comentariu
  • Telefon: http://www.spital-obregia.ro/
  • Oras:Bucharest
  • Telefon: http://www.spital-obregia.ro/
  • Oras:Bucharest

scuze tuturor ce incearca sa dea de mine si nu reusec....dar sunt foarte ocupata :doggystyle  si nu pot raspunde la toate apelurile :wink2

Sa-ti fie de bine :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...