Sari la conținut

superba 0732965617

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
Postat

:giggle: hai repede ca se raceste apa :laugh2  :laugh2  :laugh2

As fi venit eu repede, dar mi-a intrat casuta mai devreme  ;)

Postat

Dragi colegi,

sambata am facut o vizita domnisoarei Superba2012,

sunat 18,30 programat in 30 min,fara amanari,totul la timp, pentru un oral np. ajuns la locatie vorbit 5.6 minute pe diverse subiecte,apoi trecut in camera 'de lucru''.

igiena maxima,apoi clipele minunate oral bine executat ,se conformeaza cerintelor....

- locatie pe bulevardul principal din Ploiesti, spre iesirea catre Brasov ,vis-a vis de electrica casa rosie

-apartament aranjat cu gust, modern si curat. baie utilata cu de toate.

Aspect: 9 -frumoasa, bine proportionata, bruneta, parul lung, sanii medii micuti, mie imi plac

Oral:  10 -te intreaba intensitatea...usor...ff usor..rapid    :clapp   foarte bine executat, mare atentie la locurile invecinate, limbute pe crestet,  :clapp

Normal: nu am facut

GFE: 10 - are o atitudine pozitiva, foarte amabila + sucul natural la sosire  

60 lei  pentru o finalizare CIM, dupa un oral Np 

de revenit,,clar daaaaa  :clapp

• Like 3
  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat

Super conditiile din baie superba2012 conditii de gold classe in noua locatie . Sa iti fie de bine, o sa vin sa ne balacim in baie putin .te pup flavius36

Postat

Dragi colegi,

sunat 18,30 programat in 30 min,fara amanari,totul la timp, pentru un oral np. ajuns la locatie vorbit 5.6 minute pe diverse subiecte,apoi trecut in camera 'de lucru''.

igiena maxima,apoi clipele minunate oral bine executat ,se conformeaza cerintelor....

- locatie pe bulevardul principal din Ploiesti, spre iesirea catre Brasov ,vis-a vis de electrica casa rosie

Aspect: 9 -frumoasa, bine proportionata, bruneta, parul lung, sanii medii micuti, mie imi plac

Oral:  10 -te intreaba intensitatea...usor...ff usor..rapid    :clapp   foarte bine executat, mare atentie la locurile invecinate, limbute pe crestet,  :clapp

60? 

Postat

60? 

Dragi colegi,

tin sa te corectez putin ...poate ai fost vineri la mine...eu nu lucrez sambata ;) ! ma bucur ca te-ai  simtit bine in compania mea :P

Postat

tin sa te corectez putin ...poate ai fost vineri la mine...eu nu lucrez sambata ;) ! ma bucur ca te-ai  simtit bine in compania mea :P

vineri da..ai dreptate

Postat

Super conditiile din baie superba2012 conditii de gold classe in noua locatie . Sa iti fie de bine, o sa vin sa ne balacim in baie putin .te pup flavius36

ok poi te astept sa ne....balacim :laugh2  :laugh2  :dus2  :hump

Postat

baia are un tarif special ???     :)))...sau e gratis ptr abonati   :))))

:laugh2  :laugh2  :laugh2 gratis pt clientii fideli :aplaud

Postat

Draga Larisa,                              

Desi abia maine este ziua ta, avand in vedere ca de maine sunt intr-o zona cu semnal foarte slab,  iti urez de pe acum sa fii fericita, dar si sa faci fericiti pe altii . Sa fii iubita, dar si sa raspandesti iubire in jurul tau.

Visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu .

LA MULTI ANI !

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

La multi ani Larisa! Mai multe nu pot sa-ti urez... a folosit Netis toate vorbele... ;)

Pe masura ce te urmaresc imi doresc din ce in ce mai mult sa gust sucul cela de piersici... de-acum si sa ma balacesc... pfff!!! :D

Vizitator baiatploiesti
Reputație: 0
Postat

Azi,de ziua ta,lucrezi ? La multi ani !

Postat

La multi ani Larysa !Sa ramai asa cum esti sa nu te schimbi .Esti frumoasa ,minunata,esti intr adevar o fata superba.Perioada asta sunt plecat in concediu dar cand vin si o sa te vizitez as vrea sa gust si eu din sucul tau de piersici ca eu i am intaratat pe toti cu el .Si poate ne si balacim impreuna cum spun unii....Apropo ai reparat scurgerea de la cada?Am glumit...te pup...tot ce e mai bun sa fie pentru tine!

Postat

La Multi Ani, cu ocazia aniversarii, multa sanatate si bucurie! Sa fii fericita, dar si sa faci fericiti pe altii. Sa fii iubita, dar si sa raspandesti iubire in jurul tau. Sa ai parte de tot ce e frumos in lumea asta si toate visele sa ti se implineasca!

Postat

:laugh2  :laugh2 maine este ziua mea :laugh2  :birthday dar orcum eu va multumesc pt urarile voastre :kiss3 si da...o sa lucrez si maine cam jumatate din zi! :2qm40hg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...