dozadesex Reputație: 60 Postat August 29, 2015 Postat August 29, 2015 aww ce bine suna un gang bang, nebunii din astea! cu superba ma stiu la fel si cu andra84. Chiar as fi interesan de o nebunie adevarata si memorabila! putem sa avem o discutie serioasa pe tema asta?
lion86 Reputație: 1150 Postat August 29, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat August 29, 2015 am mancat o feliuta de tort ... in viata mea n-am mancat o asa bunatate de tort
andra84 Reputație: 2194 Postat August 29, 2015 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat August 29, 2015 aww ce bine suna un gang bang, nebunii din astea! cu superba ma stiu la fel si cu andra84. Chiar as fi interesan de o nebunie adevarata si memorabila! putem sa avem o discutie serioasa pe tema asta?Buna doza de sex,am sa deschid eu un topic separat.. 3
ciboss666 Reputație: 2 Postat August 29, 2015 Postat August 29, 2015 asa asa..sa fie odata un mare SHOW
cosmi_ale85 Reputație: 398 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 1, 2015 Salutare Parca încercase Alice Adore odata sa facă un show de genul asta,nu mai stiu daca i-a ieșit ... Suna interesat sa ne strângem 3-4 băieți si 2-3 fete într-un interval orar ok gen 17-21 sa fue cu o intrare ok pt toți băieții gen 100-150 ne destindem la un pahar si dam drumu la treaba
cosmi_ale85 Reputație: 398 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 1, 2015 Vizitat si eu pe superba...acum aproximativ o lună. Am sunat, cam insistent, chiar ma certat cand a răspuns, m-a acceptat,am optat pentru un oral neprotejat cu Cim executat excepțional... Chiar era ziua mea..deci am meritat acest cadou...Tariful a fost de 60 ron De revenit : cu siguranță si pt normal pt ca arată super bine
alice adore Reputație: 3163 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Septembrie 1, 2015 SalutareParca încercase Alice Adore odata sa facă un show de genul asta,nu mai stiu daca i-a ieșit ... Suna interesat sa ne strângem 3-4 băieți si 2-3 fete într-un interval orar ok gen 17-21 sa fue cu o intrare ok pt toți băieții gen 100-150 ne destindem la un pahar si dam drumu la treaba O sa le sun eu pe fete zilele astea. Chiar voiam sa le invit la o cafea (pe Larysa si pe Andreea - andra)....Si sa stii ca ma gandeam sa le propun ceva de genul, cu cativa din voi..ar fi fain....o maslina, o vorba, etc..si dupa....buci buci
cosmi_ale85 Reputație: 398 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 1, 2015 Pei Alice gândește-te ce si cum putem pune..la cale...cea mai simpla si mai relaxanta, ieftina...sa ne simțim cum trebuie...
andra84 Reputație: 2194 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Septembrie 1, 2015 O sa le sun eu pe fete zilele astea. Chiar voiam sa le invit la o cafea (pe Larysa si pe Andreea - andra)....Si sa stii ca ma gandeam sa le propun ceva de genul, cu cativa din voi..ar fi fain....o maslina, o vorba, etc..si dupa....buci buci Scumpa mea astept sa ma suni cand doresti tu,chiar as bea o cafea si mi ar face placere sa discutam.un subiect tabu..
flydog Reputație: 113 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:campina Oras:campina Postat Septembrie 1, 2015 pfff........tentant.....vin si eu
alice adore Reputație: 3163 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Septembrie 1, 2015 Scumpa mea astept sa ma suni cand doresti tu,chiar as bea o cafea si mi ar face placere sa discutam.un subiect tabu.. daca imi zici si pe ce numar e si mai bine ca tot ce e prin topic e inchis...
danaidu Reputație: -131 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 2, 2015 Salutare Parca încercase Alice Adore odata sa facă un show de genul asta,nu mai stiu daca i-a ieșit ... Suna interesat sa ne strângem 3-4 băieți si 2-3 fete într-un interval orar ok gen 17-21 sa fue cu o intrare ok pt toți băieții gen 100-150 ne destindem la un pahar si dam drumu la treabaEu cred ca 150 e puțin căci fetele sunt de top iar de futut dai mai multe numere sau cel puțin o bagi în mai multe găuri.
alice adore Reputație: 3163 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Septembrie 2, 2015 Eu cred ca 150 e puțin căci fetele sunt de top iar de futut dai mai multe numere sau cel puțin o bagi în mai multe găuri. Parca eu eram aia cu cainele in brate, burta de gravida si tate lasate. Acum sunt de top? In cazul in care nu ai citit bine, aici e vb de mine, Larysa si Andreea. Deci ai revenit cu adevarul sau nu ai citit tot?
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:---- Oras:---- Postat Septembrie 2, 2015 Ia deschideti voi un topic separat pentru chestia asta. Si ar fi bine ca inainte sa va puneti de acord voi cu pretul, locatia, ce e permis si ce nu, timp,... si abia apoi sa postati o eventuala convocare.Cu toate ca, au fost multe initiative de genul asta pe forum care nu s-au concretizat.
alice adore Reputație: 3163 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Septembrie 2, 2015 Ia deschideti voi un topic separat pentru chestia asta. Si ar fi bine ca inainte sa va puneti de acord voi cu pretul, locatia, ce e permis si ce nu, timp,... si abia apoi sa postati o eventuala convocare.Cu toate ca, au fost multe initiative de genul asta pe forum care nu s-au concretizat. Le sun azi eu pe fete. Gata
dozadesex Reputație: 60 Postat Septembrie 2, 2015 Postat Septembrie 2, 2015 Gata! topic nou pe tema asta.
danaidu Reputație: -131 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 2, 2015 Parca eu eram aia cu cainele in brate, burta de gravida si tate lasate. Acum sunt de top? In cazul in care nu ai citit bine, aici e vb de mine, Larysa si Andreea. Deci ai revenit cu adevarul sau nu ai citit tot? Vă mai alint și eu, puțin!
george_us30 Reputație: 1626 Postat Septembrie 3, 2015 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Septembrie 3, 2015 Vă mai alint și eu, puțin!eu cred ca te-ai razgandit si vrei sa i-o vari lu' alice )
alice adore Reputație: 3163 Postat Septembrie 3, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Septembrie 3, 2015 eu cred ca te-ai razgandit si vrei sa i-o vari lu' alice ) Sa-si doreasca-n continuare. Presupunand ca l-as primi, singura chestie varata undeva v-a fi strapon-ul meu in gura dansului, preludiu pentru dos. 2
george_us30 Reputație: 1626 Postat Septembrie 3, 2015 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Septembrie 3, 2015 sa inteleg ca il cunosti?
alice adore Reputație: 3163 Postat Septembrie 3, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Septembrie 3, 2015 sa inteleg ca il cunosti? iti spun doar ca fetele vorbesc intre ele, exista facebook,etc, nu am avut neplacerea momentan, insa ii stiu numarul de la altcineva, este bagat la mine la ignore, si ii stiu fata de pe facebook.nebunii ca asta nu realizeaza ca noi fetele, chiar daca e o anume concurenta intre noi, cand e ceva aiurea, ne anuntam una pe alta. 1
superba2012 Reputație: 138 Postat Septembrie 3, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 3, 2015 ati facut chat aici? multumesc celor care mi-au dat sms aici cat si pe telefon de ziua mea ! tin sa va anunt ca momentan sunt plecata in vacanta cam 2 -3 saptamanii va si incercati sa discutati in alta parte discutiile voastre...ca sa creat o harababura aici! 2
danaidu Reputație: -131 Postat Septembrie 3, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 3, 2015 iti spun doar ca fetele vorbesc intre ele, exista facebook,etc, nu am avut neplacerea momentan, insa ii stiu numarul de la altcineva, este bagat la mine la ignore, si ii stiu fata de pe facebook.nebunii ca asta nu realizeaza ca noi fetele, chiar daca e o anume concurenta intre noi, cand e ceva aiurea, ne anuntam una pe alta.Te lămuresc eu. Fii atent : cea care stă prost cu igiena a anunțat-o pe o alta care nu a fost pe placul meu și am plecat de la ușa ei făcând cale-ntoarsă, iar alta care la fel nu e pe placul meu, adică nu e de 100 ron, le-a promis prietenilor, simpatizanților ei sa nu mă mai primească. Ai înțeles acum ? Fetele s-au vorbit intre ele. Adică : dacă tu nu mai vii pe la noi, nici noi nu te mai primim. Ha !
alice adore Reputație: 3163 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Septembrie 4, 2015 ati facut chat aici? multumesc celor care mi-au dat sms aici cat si pe telefon de ziua mea ! tin sa va anunt ca momentan sunt plecata in vacanta cam 2 -3 saptamanii va si incercati sa discutati in alta parte discutiile voastre...ca sa creat o harababura aici! scuze iubita, te pup
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum