Sari la conținut

superba 0732965617

Postări Recomandate

• Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware.
  • Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware.
Postat

Te lămuresc eu. Fii atent : cea care stă prost cu igiena a anunțat-o pe o alta care nu a fost pe placul meu și am plecat de la ușa ei făcând cale-ntoarsă, iar alta care la fel nu e pe placul meu, adică nu e de 100 ron, le-a promis prietenilor, simpatizanților ei sa nu mă mai primească. Ai înțeles acum ? Fetele s-au vorbit intre ele. Adică : dacă tu nu mai vii pe la noi, nici noi nu te mai primim. Ha !

asta e ultima si am incheiat pe topicul Larysei.

ce logica de fier. cum sa nu te primim daca nu vii tu???? :slap2 e naspa ca nici curvele sa nu te mai primeasca nu?

Ha!

• Oras:Ploiesti
Postat

ce logica de fier. cum sa nu te primim daca nu vii tu???? :slap2 e naspa ca nici curvele sa nu te mai primeasca nu?

Ha!

Atât mai scriu pe topicul fetei: nu-mi pare rău deloc. Ha ! Când mai vin prin Ploiești mă duc la anumite fete care chiar sunt de top și care nu sunt lăudate de catre băieții de pe acest forum din motivele pe care le-am explicat de câteva ori.

Aceste fete, superfete nu mai au nevoie de anunțuri, de recenzii căci ele au clienții lor fideli care sunt în număr mare.La ele se duc și simpatizanții voștri dar nu le fac recenzii căci nu e triendi; pe voi va tot amână ca va vizitează.

• Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat

Alice cu toata stima pentru tine nu mai scie pe topicul superbei ca nu isi are rostul sa continui cu un astfel de individ chat-ul este in alta parte poate pentru danaidu nu este timpul piedut sa inceapa sa faca chat are cumva tendinte, este pe dos ? Cat despre tine alice nu te-am sunat niciodata dar ma intrigi in bine foarte mult si poate sper sa ma primesti si pe mine in cuibul tau, cat despre jon nu ma deranjeaza absolut de loc am inteles ca deti un catel in locati. Te pup. Scuzele mele superba ca am intervenit pe topicul tau. Si ultimul meu sfat nu mai faceti chat ci recenzii adevarate . Te pup superba est o dulce si iti urez vacanta placuta.flavius36///

Postat

Ha!

Alice cu toata stima pentru tine nu mai scie pe topicul superbei ca nu isi are rostul sa continui cu un astfel de individ chat-ul este in alta parte poate pentru danaidu nu este timpul piedut sa inceapa sa faca chat are cumva tendinte, este pe dos ? Cat despre tine alice nu te-am sunat niciodata dar ma intrigi in bine foarte mult si poate sper sa ma primesti si pe mine in cuibul tau, cat despre jon nu ma deranjeaza absolut de loc am inteles ca deti un catel in locati. Te pup. Scuzele mele superba ca am intervenit pe topicul tau. Si ultimul meu sfat nu mai faceti chat ci recenzii adevarate . Te pup superba est o dulce si iti urez vacanta placuta.flavius36///

daca ai fi citit ai fi aflat ca nu mai vrea sa scrie ... daca vreti sa socializati, faceti topic 

Postat

O sa le sun eu pe fete zilele astea. Chiar voiam sa le invit la o cafea (pe Larysa si pe Andreea - andra)....Si sa stii ca ma gandeam sa le propun ceva de genul, cu cativa din voi..ar fi fain....o maslina, o vorba, etc..si dupa....buci buci :D

Hello... Nici o veste sa o punem de mamaliga :))

Vizitator voltraxxx
Reputație: 0
Postat

Ba cine alup mea e danaidu asta? Incerc sa citesc topicul asta si nu reusesc pt.ca e un prost care in pauzele de laba vorbeste singur pe aici..nu-i raspunde nimeni,e cel mai destept,cel mai obicetiv..genul de labar ratat cu o problema la "centru" ( vezi ticul verbal "draga mea,dragul meu,dragii mei" ), care se crede un intelectual in ale curvelor, vine si face filosofie gaozului aici.Da-ti-i dreacu ban ca ma deranjeaza la citit.

• Like 1
Postat

Ba cine alup mea e danaidu asta? Incerc sa citesc topicul asta si nu reusesc pt.ca e un prost care in pauzele de laba vorbeste singur pe aici..nu-i raspunde nimeni,e cel mai destept,cel mai obicetiv..genul de labar ratat cu o problema la "centru" ( vezi ticul verbal "draga mea,dragul meu,dragii mei" ), care se crede un intelectual in ale curvelor, vine si face filosofie gaozului aici.Da-ti-i dreacu ban ca ma deranjeaza la citit.

esti retard?? Nu mai face chat aici, dute pe alt topic, aici se fac recenzii

• Like 1
  • Oras:----
Postat

Tu nu ai PM deci nu are cum sa te contacteze. Iar daca numarul a fost blocat o fi stiind ea ceva. Doar pentru asta ti-ai facut cont aici? Fa rost de un alt numar. E chiar asa greu?

Postat

Vai de mine. Suna tu de la alt numar nu pe alt numar. Mare e gradina ta Doamne. Acum imi dau seama de ce ti-a blocat numarul.

• Oras:pretutindeni
Postat

Am Nr de telefon blocat de tine si vroiam sa stabilim o întâlnire dar nu pot sa te sun Te rog

Daca ai fost magar... acum te rogi ca un milog... :slap2

Fii barbat mariusica, ca e lumea plina de pizde...!!! ;)

Postat

Am încercat si de pe alte telefoane. Si tot ocupat. Tot timpu. O avea telefonu ei ceva. Am sunat de pe 3 telefoane

E asa buna pizda asta... ca ai facut o obsesie... :hmmm

Vezi ca insistentele le sperie pe pasarici... Ai vazut ce a patit Alice Adore... :slap2

• Oras:-
  • Oras:-
Postat

Am încercat si de pe alte telefoane. Si tot ocupat. Tot timpu. O avea telefonu ei ceva. Am sunat de pe 3 telefoane

3 telefoane in care ai bagat acelasi sim?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...