alice adore Reputație: 3163 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Septembrie 4, 2015 Te lămuresc eu. Fii atent : cea care stă prost cu igiena a anunțat-o pe o alta care nu a fost pe placul meu și am plecat de la ușa ei făcând cale-ntoarsă, iar alta care la fel nu e pe placul meu, adică nu e de 100 ron, le-a promis prietenilor, simpatizanților ei sa nu mă mai primească. Ai înțeles acum ? Fetele s-au vorbit intre ele. Adică : dacă tu nu mai vii pe la noi, nici noi nu te mai primim. Ha ! asta e ultima si am incheiat pe topicul Larysei. ce logica de fier. cum sa nu te primim daca nu vii tu???? e naspa ca nici curvele sa nu te mai primeasca nu? Ha!
danaidu Reputație: -131 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 4, 2015 asta e ultima si am incheiat pe topicul Larysei. ce logica de fier. cum sa nu te primim daca nu vii tu???? e naspa ca nici curvele sa nu te mai primeasca nu? Ha!Atât mai scriu pe topicul fetei: nu-mi pare rău deloc. Ha ! Când mai vin prin Ploiești mă duc la anumite fete care chiar sunt de top și care nu sunt lăudate de catre băieții de pe acest forum din motivele pe care le-am explicat de câteva ori.Aceste fete, superfete nu mai au nevoie de anunțuri, de recenzii căci ele au clienții lor fideli care sunt în număr mare.La ele se duc și simpatizanții voștri dar nu le fac recenzii căci nu e triendi; pe voi va tot amână ca va vizitează.
flavius36 Reputație: 419 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Septembrie 5, 2015 Alice cu toata stima pentru tine nu mai scie pe topicul superbei ca nu isi are rostul sa continui cu un astfel de individ chat-ul este in alta parte poate pentru danaidu nu este timpul piedut sa inceapa sa faca chat are cumva tendinte, este pe dos ? Cat despre tine alice nu te-am sunat niciodata dar ma intrigi in bine foarte mult si poate sper sa ma primesti si pe mine in cuibul tau, cat despre jon nu ma deranjeaza absolut de loc am inteles ca deti un catel in locati. Te pup. Scuzele mele superba ca am intervenit pe topicul tau. Si ultimul meu sfat nu mai faceti chat ci recenzii adevarate . Te pup superba est o dulce si iti urez vacanta placuta.flavius36///
lion86 Reputație: 1150 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 6, 2015 asta e ultima si am incheiat pe topicul Larysei. ce logica de fier. cum sa nu te primim daca nu vii tu???? e naspa ca nici curvele sa nu te mai primeasca nu? Ha! Alice cu toata stima pentru tine nu mai scie pe topicul superbei ca nu isi are rostul sa continui cu un astfel de individ chat-ul este in alta parte poate pentru danaidu nu este timpul piedut sa inceapa sa faca chat are cumva tendinte, este pe dos ? Cat despre tine alice nu te-am sunat niciodata dar ma intrigi in bine foarte mult si poate sper sa ma primesti si pe mine in cuibul tau, cat despre jon nu ma deranjeaza absolut de loc am inteles ca deti un catel in locati. Te pup. Scuzele mele superba ca am intervenit pe topicul tau. Si ultimul meu sfat nu mai faceti chat ci recenzii adevarate . Te pup superba est o dulce si iti urez vacanta placuta.flavius36///daca ai fi citit ai fi aflat ca nu mai vrea sa scrie ... daca vreti sa socializati, faceti topic
cosmi_ale85 Reputație: 401 Postat Septembrie 16, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 16, 2015 O sa le sun eu pe fete zilele astea. Chiar voiam sa le invit la o cafea (pe Larysa si pe Andreea - andra)....Si sa stii ca ma gandeam sa le propun ceva de genul, cu cativa din voi..ar fi fain....o maslina, o vorba, etc..si dupa....buci buci Hello... Nici o veste sa o punem de mamaliga )
Vizitator voltraxxx Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2015 Postat Septembrie 25, 2015 Ba cine alup mea e danaidu asta? Incerc sa citesc topicul asta si nu reusesc pt.ca e un prost care in pauzele de laba vorbeste singur pe aici..nu-i raspunde nimeni,e cel mai destept,cel mai obicetiv..genul de labar ratat cu o problema la "centru" ( vezi ticul verbal "draga mea,dragul meu,dragii mei" ), care se crede un intelectual in ale curvelor, vine si face filosofie gaozului aici.Da-ti-i dreacu ban ca ma deranjeaza la citit. 1
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Septembrie 25, 2015 Oras:---- Oras:---- Postat Septembrie 25, 2015 Tu crezi ca ești mai breaz ca el cu o astfel de postare? Iar vrei sa-l "activezi"?
danaidu Reputație: -131 Postat Septembrie 25, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 25, 2015 Am citit. Nu mă interesează.
lion86 Reputație: 1150 Postat Septembrie 25, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 25, 2015 Ba cine alup mea e danaidu asta? Incerc sa citesc topicul asta si nu reusesc pt.ca e un prost care in pauzele de laba vorbeste singur pe aici..nu-i raspunde nimeni,e cel mai destept,cel mai obicetiv..genul de labar ratat cu o problema la "centru" ( vezi ticul verbal "draga mea,dragul meu,dragii mei" ), care se crede un intelectual in ale curvelor, vine si face filosofie gaozului aici.Da-ti-i dreacu ban ca ma deranjeaza la citit.esti retard?? Nu mai face chat aici, dute pe alt topic, aici se fac recenzii 1
nicusor de la braila Reputație: 258 Postat Septembrie 30, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 30, 2015 Când vii din vacanţă Larisa ?
mariusandrei125 Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2015 Postat Octombrie 9, 2015 Jajaja..poi hai sa imi arati respectul tau in privat si nu aici
mariusandrei125 Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2015 Postat Octombrie 9, 2015 Jajaja..poi hai sa imi arati respectul tau in privat si nu aici
mariusandrei125 Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2015 Postat Octombrie 9, 2015 Buna. Putem vorbi in privat. Te rog
lion86 Reputație: 1150 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 9, 2015 Poti sa o suni si vorbiti mai multe
mariusandrei125 Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2015 Postat Octombrie 9, 2015 Am Nr de telefon blocat de tine si vroiam sa stabilim o întâlnire dar nu pot sa te sun Te rog
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:---- Oras:---- Postat Octombrie 9, 2015 Tu nu ai PM deci nu are cum sa te contacteze. Iar daca numarul a fost blocat o fi stiind ea ceva. Doar pentru asta ti-ai facut cont aici? Fa rost de un alt numar. E chiar asa greu?
mariusandrei125 Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2015 Postat Octombrie 9, 2015 Ai tu alt număr. Mersi
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:---- Oras:---- Postat Octombrie 9, 2015 Vai de mine. Suna tu de la alt numar nu pe alt numar. Mare e gradina ta Doamne. Acum imi dau seama de ce ti-a blocat numarul.
sculermen Reputație: 51 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 9, 2015 Am Nr de telefon blocat de tine si vroiam sa stabilim o întâlnire dar nu pot sa te sun Te rogDaca ai fost magar... acum te rogi ca un milog... Fii barbat mariusica, ca e lumea plina de pizde...!!!
mariusandrei125 Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2015 Postat Octombrie 9, 2015 Am încercat si de pe alte telefoane. Si tot ocupat. Tot timpu. O avea telefonu ei ceva. Am sunat de pe 3 telefoane
sculermen Reputație: 51 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 9, 2015 Am încercat si de pe alte telefoane. Si tot ocupat. Tot timpu. O avea telefonu ei ceva. Am sunat de pe 3 telefoaneE asa buna pizda asta... ca ai facut o obsesie... Vezi ca insistentele le sperie pe pasarici... Ai vazut ce a patit Alice Adore...
gogaie1 Reputație: 124 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:- Oras:- Postat Octombrie 9, 2015 Am încercat si de pe alte telefoane. Si tot ocupat. Tot timpu. O avea telefonu ei ceva. Am sunat de pe 3 telefoane3 telefoane in care ai bagat acelasi sim?
mariusandrei125 Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2015 Postat Octombrie 12, 2015 Am sunat inclusiv de pe fix si mereu ocupat. A schimbat cumva numărul de telefon. Trei simuri si nu merge. Ocupat mereu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Octombrie 12, 2015 Oras:---- Oras:---- Postat Octombrie 12, 2015 Poate are și ea o perioadă în care nu lucrează.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum