Vizitator Enzymex Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2012 Postat Octombrie 3, 2012 VENIM la tine, sau tu la noi, doua brunete animatoare, senzuale care oferim oral si normal in diferite pozitii, acceptam cupluri, show lesbi, zona centrala Zepter, va astept, pup dulce, poze reale, 03 Oct 11:000722.770.411 Bucuresti 100 Euro
iphone3130 Reputație: 5 Postat Octombrie 4, 2012 Oras:Buc Oras:Buc Postat Octombrie 4, 2012 Bruneta cu chilotzi albastrii am intalnit`o luna trecuta la un salon de masaj. e okay gagica k atitudine, eram si un pic ciupit ea trezita din somn, eu pe caterink dar a fost foarte okay. masajul a fost si el okay si m`am inteles cu ea pentru un oral fara prezervativ (vroia 150 de lei, I-am dat 100lei pana la urma) care primeste un 7 tinand cont k era ora 6 dimineata si presupun k nu ai tot cheful din lume la ora aia dar a fost okay... probabil statea si la normal dar nu am cerut.... oralul era cu spit on it ... am sa le sun saptamana viitoare sa vad cum se comporta impreuna si revin cu pareri.
nacho vidal Reputație: -8 Postat Octombrie 5, 2012 Oras:bucresti Oras:bucresti Postat Octombrie 5, 2012 Nu le-am vizitat din cauza fondurilor insuficiente , tot ce pot sa spun este ca sunt reale pozele si ca arata foarte bine au dansat o buna perioada de timp ca animatoare pe lipscani ;D
iphone3130 Reputație: 5 Postat Octombrie 12, 2012 Oras:Buc Oras:Buc Postat Octombrie 12, 2012 a-ti apelat cutia postala......bn de la 5:30 dimineata pana la 7:30 dimineatza acelasi lucru.......nu sunt matinale fetele
Vizitator Enzymex Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2012 Postat Octombrie 12, 2012 Bruneta cu chilotzi albastrii am intalnit`o luna trecuta la un salon de masaj. e okay gagica k atitudine, eram si un pic ciupit ea trezita din somn, eu pe caterink dar a fost foarte okay. masajul a fost si el okay si m`am inteles cu ea pentru un oral fara prezervativ (vroia 150 de lei, I-am dat 100lei pana la urma) care primeste un 7 tinand cont k era ora 6 dimineata si presupun k nu ai tot cheful din lume la ora aia dar a fost okay... probabil statea si la normal dar nu am cerut.... oralul era cu spit on it ... am sa le sun saptamana viitoare sa vad cum se comporta impreuna si revin cu pareri.______________________________________La ce salon lucreaza domnisoara si cat ai platit?Multumesc!
iphone3130 Reputație: 5 Postat Octombrie 15, 2012 Oras:Buc Oras:Buc Postat Octombrie 15, 2012 la j`adore lucra nu cred k mai lucreaza k am sunat la salon si tel sunt inchise de ceva vreme...... cred k s`a inchis salonul nu stiu exact..... si am scris cat am platit..... pe langa masaj care era 100 si un pic parca .... ea mai vroia 150 si I`am dat 100 .
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum