Sari la conținut

RALUCA 0760997632

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Este Denisa ,isi schimba nr de telefoane ca pe sosete datorita prestatiei slabe,si pe fuga ,daca luati toate topicurile si pozele la rasfoit este Denisa datorita tatuajului de la mana.Cu respect

https://nimfomane.com/forum/topic/83191-denisa-si-amira-0746828110/

Ce denisa draga eu sunt raluca  si momentan sunt in botosani uite scriu de pe contul meu ca sa te convingi si u si denisa nu are nici un tatuaj  pe mana din cate vad eu, eu am  asa ca nu  i ti da cu parerea daca nu ma cunosti .KISS astea sunt poze le mele confirm  si sunt la botosani va astept cu drag la nr 0760997632

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ce denisa draga eu sunt raluca si momentan sunt in botosani uite scriu de pe contul meu ca sa te convingi si u si denisa nu are nici un tatuaj pe mana din cate vad eu, eu am asa ca nu i ti da cu parerea daca nu ma cunosti .KISS astea sunt poze le mele confirm si sunt la botosani va astept cu drag la nr 0760997632

Bine ai venit @Raluca la Botosani ðŸ‘

Daca se poate sa detaliezi aici serviciile

Prestate si tarifele aferente eu iti voi fi recunoscător. 😔

Mulțumesc anticipat pentru raspuns si iti urez o ședere plăcuta si profitabila in micuțul nostru oraș.

Stima! ðŸ‘

Postat

Bine ai venit @Raluca la Botosani

Daca se poate sa detaliezi aici serviciile

Prestate si tarifele aferente eu iti voi fi recunoscător.

Mulțumesc anticipat pentru raspuns si iti urez o ședere plăcuta si profitabila in micuțul nostru oraș.

Stima!

Ofer sex oral  normal masaj . 150 ron 1  fin  oral si normal    200 ron oral normal masaj  cam astea sunt serviciile mele  program 11-18 

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ofer sex oral normal masaj . 150 ron 1 fin oral si normal 200 ron oral normal masaj cam astea sunt serviciile mele program 11-18

Mulțumesc frumos pentru raspuns ðŸ‘

Cu prima ocazie pe care o coi avea va voi vizita cu siguranța si desigur voi recenza aceasta întâlnire. 😀

Va urez numai bine.

Stima!

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...