Sari la conținut

Monica

Postări Recomandate

• Oras:constanta
Postat

Dupa 3 deplasari reusite,..concluzie:

Puii mei.Parcam masina si mi-a spus ca este deja de 10 minute in zona.Mai zi ceva...

Blonda cu suvite maroniu deshis.mcuta,deschisa la vorba ,,fara ochi pe ceas ,fara ochi pe cantar!

inca am parfumul ei pe mine,dar cred ca am mai spus asta :)

In drum spre dus,m-am certat cu cantarul care arata obraznic,98kg.

i-am spus ca daca si maine arata la fel,zboara pe geam!

• Like 2
Postat

Daca esti civilizat ,si ai vreo 14 ani de "acasa ",o poti suna oricand :P

• Like 1
Postat

vazand comentariile fetei am zis sa merg si eu pe la ea, am sunato, ma ghidat spre locatie si cand am ajuns am mai intrebato inca o data ce presteaza si la ce preturi, mia zis ce si cum dupa care imi zice ca de dimineata ia inceput ciclul si daca este vreo problema, eu am zis ca nu, mare greseala am facut ca nu am plecat atuncea

am intrat la dus, a facut si ea dus dupa care sa inceapa sexul oral, foarte slab la capitolul asta , daca nu a sterso si cu servetel umed si cu servetel uscat de ma saturasem, a inceput oralul destul de slab cateva minute si vazand ca in ritmul asta a sa dureze mult pana imi dau drumul am zis hai sa trecem la normal, am inceput cu ea deasupra vreo 2 minute dupa care a zis ca o dor picioarele si am inceput capra unde am finalizat 

dupa o pauza de 5 minute am inceput al doilea nr,5 minute a lustruito de ziceai ca ii face luciul la masina, 1 minut luat doar cupul in gurita, pus caciula si inceput normal in pozitia capra pt ca in alta pozitie nu poate ca o doare pt ca este pe ciclu, dupa 5 minute in pozitia capra in care a tipat de cateva ori ca o doare si nu mai poate a inceput o laba sperand ca imi voi da drumul, am stat 1 minut dupa care iam spus ca mai bine plec, mam imbracat si am plecat

la al doilea doilea numar iam spus sa isi ia o pauza de cateva zile, dar a zis ca nu

ca note aspect 7, locuinta  7, oral 5 cu indulgenta, normal 5 cu indulgenta

de revenit doar daca isi va schimba pretul si calitatea serviciilor

• Like 3
  • Minus 1
Postat

nu a fost scarbos pentru ca nu ia curs sange, sia pus ceva inauntru

dar daca fata e pe facut bani, nu ai ce sai faci

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:around
  • Oras:around
Postat

mysule , nu vreau sa  ii iau apararea fetei , nici sa fiu rau cu tine dar tot romanul e pus pe facut bani , chiar daca e in detrimentul altora.

azi am avut si eu o oferta de nerefuzat , la o fata cu tarif de 150 / 15 ninute oral si normal; numai oral la 100 de ron . protejat .

ce crezi ? am zis pas si am luat-la dreapta unde am dat de 2 suriori  gingase care mi-au facut ziua mai placuta .

Postat

am si eu partea mea de vina, dar am mai fost la fete care erau pe ciclu si niciuna nu a tipat cum a  facut ea

si am mai zis ca daca nu merge normal macar voi avea 2 finalizari orale, dar de unde, am primit 1 laba jumate

citisem comentariile anterioare si nimic nu prevestea asemenea dezastru

si inca ceva, tot timpul ciorba, ciorba am zis sa incerc si cu tocana ( adica sa mai schimb pe fetele de la top cu altele noi, dar mereu iau teapa)

Postat

mysule , nu vreau sa  ii iau apararea fetei , nici sa fiu rau cu tine dar tot romanul e pus pe facut bani , chiar daca e in detrimentul altora.

azi am avut si eu o oferta de nerefuzat , la o fata cu tarif de 150 / 15 ninute oral si normal; numai oral la 100 de ron . protejat .

ce crezi ? am zis pas si am luat-la dreapta unde am dat de 2 suriori  gingase care mi-au facut ziua mai placuta .

spunene si noua care sunt cele 2 surori

• Like 1
  • Minus 1
Postat

citisem comentariile anterioare si nimic nu prevestea asemenea dezastru

Tu asociezi dezastrele cu suma de 200 RON?

Bani de seminte,aici pe forum.

Nu-i vorba ca nu ai dreptate,sau ca ai...

Cu Monica am 5 deplasari reusite.Depinde de comportamentul tau sa-ti dai seama cine si cum a gresit :)

Postat

Sa pierzi 200 , mie-mi pare mai mult distractie decat pierdere

:))

Postat

Salutare,astazi am zis sa vizitez o veche cunostinta adica pe Monica ,am fost la ea prin vara,am sunat ma ghidat catre noua locatie am urcat sus si am fost primit chiar de domnisoara Monica,mult mai frumusica mai dezghetata,si am fost invitat in bucatarie la o tigare si un suculet. Ajuns in bucatarie am facut cunostinta si cu colega ei bruneta care mia atras toata atentia. Dupa tigare si suculet am mers in dormitor cu Monika mia oferit prosop ptr. dus,si am rugato daca se poate sa intru cu colega ei. Tin sa mentionez chiar ea ma incurajat ca daca vreau nu este nici o problema. A chemato pe colega si am ramas mut. Cand sa dezbracat nu imi venea sa cred ce sani frumosi si tare are si un fundulet de milioane. Este un pic mai carnoasa decat Monika ea fiind genul slim. Am mers impreuna la dus baia super curata geluri de dus vreo 3 am vazut eu prosop curat ,si la baita cu bruneta. Am mers in dormitor si neam apucat de treaba,a inceput cu un oral bun usor umed dar foarte placut ,am rugato sami puna prezervativul sibam trecut la treaba. Am inceput eu deasupra are o pasarica stramta si se umezeste natural deci ii place,dupa am puso pe ea deasupra am observat ca ii place mai mult asa dupa care am trecut pe la spate usoare unduiri ale mijlocelului ba cu funduletul in sus ba in jos,na durat mult si am finalizat in aceasta pozitie . Destul de intelegatoare calma si deschisa bruneta. Dupa am mers la dus mam imbracat platit una finalizare 100 ron. Ca si note 9 per total. De revenit DA, mai ales ptr. sanii aia . Fetele multumesc o seara frumoasa!!!!

Postat

desi pare o postare pestita , de necrezut, eu personal ma bucur de faptul ca mai exista barbati care stiu sa aprecieze ce-i frumos.

fara a intra in amenunte , pentru ca am decis sa nu mai fac recenzii , confirm recenzia in totalitate , fetele care in prezent folosesc noi nume de scena , meritind din plin atentia celor care stiu sa se poarte cu fetele .

• Minus 5
Postat

nu glumeam deloc, nici macr ironic nu am fost , mie personal mi-au placut mult, sper sa le fi placut si lor , m-as risca si la a doua vizita fara dubii , au fost deosebit de cooperante

• Minus 6
Postat

si de paula am fost placut impresionat , superlativ , deci avem gusturi asemanatoare ,nu te supara , iti urmaream activitatea si descopar cu uimire ca apreciem aceleasi fete . poate ar fi benefic sa nu fim dusmani

• Minus 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare