Sari la conținut

0731575365

Postări Recomandate

Postat

ANYA Ofer satisfactie totala la domiciliul meu oral neprotejat cu finalizare unde vrei normal in orice pozitier,1.70,54 kg sani nr 3 fundulet bombat parul f. lung,100 L ora, 19 Jun 10:040731575365 Atitudine 8, la fata 8 spre 9, Corp 8, Sani draguti si mari, fund putin lasat dar frumos :huh: Locatia Piata Progresu pretul e de 1 mil pe ora.CIM, mai mult ca sigur CIF, COB, domnitza a zis ca face total .Voi reveni cu siguranta...

Postat

Te cunosc prea bine,suntem vecini,ce ai zice daca ias arata maicatii pozele? sau poate ca nu ii spun nimic daca imi oferi o muie buna. ia gandestete,ce zici de propunerea mea?

Postat

raspunde la telefon, e ok dar cand vrei sa treci pe la ele, ca nu e singura zice e ocupata toata ziua, ca sunt clienti vechi si sa revii maine. si maine aceesai poveste. in rest, numai de bine

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat
Te cunosc prea bine' date='suntem vecini,ce ai zice daca ias arata maicatii pozele? sau poate ca nu ii spun nimic daca imi oferi o muie buna. ia gandestete,ce zici de propunerea mea?[/quote']1 Warn pentru atac la persoana.Fiecare e liber sa faca ce doreste.Mersi.:wave:wave

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat
Te cunosc prea bine' date='suntem vecini,ce ai zice daca ias arata maicatii pozele? sau poate ca nu ii spun nimic daca imi oferi o muie buna. ia gandestete,ce zici de propunerea mea?[/quote']poate si ea te cunoaste
  • Oras:aici.
  • Oras:aici.
Postat

in ce lume s-a ajuns.. . Ceva detali despre locatie ( in sensul curateniei ) ?

Postat
Ce Black ii faci tu poze si profil si o trimiti la munca ?
Nick, nu inteleg care e problema. Am fost la aceasta tipa si am spus ca o sa revin cu review si o sa pun niste poze pt ca era lumea curioasa. Te bagi aiurea in seama.
Postat

a fost cineva la ea, poate sa ne dea detalii? FK & GFE ? niste poze ? :sleepy:
Review +profil AT+ Poze

Postat
Ce Black ii faci tu poze si profil si o trimiti la munca ?
Nick' date=' nu inteleg care e problema. Am fost la aceasta tipa si am spus ca o sa revin cu review si o sa pun niste poze pt ca era lumea curioasa. Te bagi aiurea in seama.[/quote']Scz black am inteles gresit .Am crezut ca ii faci reclama Sorry ;)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...