daniel fox Reputație: 309 Postat Mai 21, 2017 Oras:Peste tot si oriunde Oras:Peste tot si oriunde Postat Mai 21, 2017 n-am inteles bine care este treaba si sa nu cumva sa ne injuram aiurea ....te intreb ma acuzi pe mine ca am clone pe aici? macar daca ziceai ca sunt clona lui @cinestie ca dupa cum vezi sunt si eu putin informat nu consum mb degeaba pe aici deci care e faza?Ce ai bre ? Nu am inteles ce zici
zdrentarosul Reputație: 511 Postat Mai 21, 2017 Oras:in spatele monitorului Oras:in spatele monitorului Postat Mai 21, 2017 Ce ai bre ? Nu am inteles ce zici dupa ce corina mi-a explicat cum sa revin la serious contributor,eu i-am multumit dupa care ai aparut tu cu un reply spunand de niste clone ale unui user lion.eu am inteles ca ma acuzi pe mine ca am clone pe aici )scuze ..inseamna ca a fost o neintelegere din partea mea
daniel fox Reputație: 309 Postat Mai 21, 2017 Oras:Peste tot si oriunde Oras:Peste tot si oriunde Postat Mai 21, 2017 dupa ce corina mi-a explicat cum sa revin la serious contributor,eu i-am multumit dupa care ai aparut tu cu un reply spunand de niste clone ale unui user lion.eu am inteles ca ma acuzi pe mine ca am clone pe aici )scuze ..inseamna ca a fost o neintelegere din partea mea Nu era vorba de tine Lion ăla e doar un labagiu care ma injurat de mamă
zdrentarosul Reputație: 511 Postat Mai 21, 2017 Oras:in spatele monitorului Oras:in spatele monitorului Postat Mai 21, 2017 Nu era vorba de tine Lion ăla e doar un labagiu care ma injurat de mamăda-i in pwla mea de idioti nu pune la suflet .si pe mine m-a injurat unul doar ca pentru mine cand cineva care nu ma cunoaste personal ma injura de mama,da de inteles ca e in pana de idei si e disperat ca ma pis pe el
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum