ingineru27 Reputație: 72 Postat Ianuarie 6, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 6, 2022 Spunea ultima data cand am fost la ea ca vrea sa plece in Anglia. O sa dea ea un semn cand o sa revina. Te pup si sper ca esti linistita si fericita
Terent Reputație: 454 Postat Ianuarie 6, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 6, 2022 Vine minunea noastră la vara sper .
Raluca12344 Reputație: 98 Postat Ianuarie 6, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 6, 2022 No la mulți ani băieți 😘(și fete) !! Bine m-ați regăsit pe meleagurile voastre! 🤣🤣Sunt aici nu am plecat nicăieri! Va anunț ca voi începe activitatea și voi lucra doar câte doua zile pe săptămână 10/11.😘 Va aștept cu drag sa ne revedem! 👉👌 🤣 2 1 5
Terent Reputație: 454 Postat Ianuarie 6, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 6, 2022 Acum 31 minute, Raluca12344 a spus: No la mulți ani băieți 😘(și fete) !! Bine m-ați regăsit pe meleagurile voastre! 🤣🤣Sunt aici nu am plecat nicăieri! Va anunț ca voi începe activitatea și voi lucra doar câte doua zile pe săptămână 10/11.😘 Va aștept cu drag sa ne revedem! 👉👌 🤣 Ooo ce veste bună 🥰🥰🥰🥰🥰
Danidor Reputație: 318 Postat Ianuarie 6, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 6, 2022 Acum 35 minute, Terent a spus: Ooo ce veste bună 🥰🥰🥰🥰🥰 Veste bună de... "Bobotează "...! La mulți ani și un An Nou excelent,Raluca !
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2022 Postat Ianuarie 6, 2022 Acum incepe pt mine anul nou si fericit! La multi ani tuturor!😂😅😅😂😂
Membru Premium Flx01 Reputație: 7450 Postat Ianuarie 6, 2022 Membru Premium Postat Ianuarie 6, 2022 Un an nou fericit Ralu. Fericestel pe prietenul nostru @futaciosul_69@futaciosul_69 înainte sa plece. Sa aibă și el un an nou fericit. Ca e trist. 1
hardfuck24 Reputație: 196 Postat Ianuarie 6, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 6, 2022 Sper sa ne fericeasca si pe noi cei care nu am avut acces la ea, ca tare bucurosi am fi și ne ar face un 2022 mult mai fain!!! 1
Arad_lust Reputație: 200 Postat Ianuarie 7, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 7, 2022 Și eu sper dar șansele nu prea sunt de partea noastră! 🤪
dennim Reputație: 88 Postat Ianuarie 7, 2022 Oras:arad Oras:arad Postat Ianuarie 7, 2022 ca traim multi cu speranta, deh, o curva si asta ar zice unii, dar macar mesaje primesti, raspunzi sau macar de-un seen......??? 1
futaciosul_69 Reputație: 1847 Postat Ianuarie 7, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 7, 2022 Credema ca dacă ajungi sa o cunosti nu o vei cataloga ca pe o curva ci mai degrabă ca pe o iubita cu care ocazional faci sex😋 2
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2022 Postat Ianuarie 7, 2022 Acum 8 minute, dennim a spus: ca traim multi cu speranta, deh, o curva si asta ar zice unii, dar macar mesaje primesti, raspunzi sau macar de-un seen......??? La cum te-ai exprimat speri sa iti raspunda sau sa te primeasca???
dennim Reputație: 88 Postat Ianuarie 7, 2022 Oras:arad Oras:arad Postat Ianuarie 7, 2022 Chiar acum, unsuflet a spus: La cum te-ai exprimat speri sa iti raspunda sau sa te primeasca??? ma scuzati domnu erudit, mai de la talpa tarii sau cum se spune pe facebook, skoala vieti, dar lumineaza-ma sa inteleg unde e buba, sau esti si tu vreun bagator din ala in seama gretos, care asa crede ca fute pe degeaba !!! si crede-ma, de 3 ori cel putin, am fost delectat de donsoara !
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2022 Postat Ianuarie 7, 2022 Acum 3 minute, dennim a spus: ma scuzati domnu erudit, mai de la talpa tarii sau cum se spune pe facebook, skoala vieti, dar lumineaza-ma sa inteleg unde e buba, sau esti si tu vreun bagator din ala in seama gretos, care asa crede ca fute pe degeaba !!! si crede-ma, de 3 ori cel putin, am fost delectat de donsoara ! Problema mea e cuvantul folosit de tine, cel care incepe cu c... Sa iti fie de bine daca ai fost de 3 ori la ea. Daca in continuare o cataloghezi cum ai facut mai sus, inseamna ca nu te merita, cauta ceva mai bun. In societatea actuala ar trebui sa imi fie rusine ca vorbesc frumos??? Ps. Nu am cerut sau primit niciodata nimic gratis de la fete, ba din contra, le mai duc si un mic cadou. La fel voi face si la Ralu, o sa o salut si din partea ta luni.
dennim Reputație: 88 Postat Ianuarie 7, 2022 Oras:arad Oras:arad Postat Ianuarie 7, 2022 Acum 2 minute, unsuflet a spus: Problema mea e cuvantul folosit de tine, cel care incepe cu c... Sa iti fie de bine daca ai fost de 3 ori la ea. Daca in continuare o cataloghezi cum ai facut mai sus, inseamna ca nu te merita, cauta ceva mai bun. In societatea actuala ar trebui sa imi fie rusine ca vorbesc frumos??? Ps. Nu am cerut sau primit niciodata nimic gratis de la fete, ba din contra, le mai duc si un mic cadou. La fel voi face si la Ralu, o sa o salut si din partea ta luni. haha, ma gandeam ca nu esti conectat la nicio sursa de inteligenta, dar, pentru ca am impresia ca doar tu esti mai pe dang-dang, am sa-ti explic asa, ca la clasa intai cum e cuvantul magic care-ti da frisoane CURVA, deci, o vorba din popor, ca la miorita, cu autor necunoscut, spune ca speranta e cea mai mare curva, de ce? ...ai intreba tu, siderat, e curva pentru ca toti .....traim cu ea!!! o figura de stil, mai pe morfologic-sintactic, o altfel de abordare, dar intuiesc ca la tine crisparea asta se trage si din faptu ca mai ai haleala inca de la revelion ! 1
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2022 Postat Ianuarie 7, 2022 Acum 20 minute, dennim a spus: haha, ma gandeam ca nu esti conectat la nicio sursa de inteligenta, dar, pentru ca am impresia ca doar tu esti mai pe dang-dang, am sa-ti explic asa, ca la clasa intai cum e cuvantul magic care-ti da frisoane CURVA, deci, o vorba din popor, ca la miorita, cu autor necunoscut, spune ca speranta e cea mai mare curva, de ce? ...ai intreba tu, siderat, e curva pentru ca toti .....traim cu ea!!! o figura de stil, mai pe morfologic-sintactic, o altfel de abordare, dar intuiesc ca la tine crisparea asta se trage si din faptu ca mai ai haleala inca de la revelion ! No comment! Iti urez sanatate, ca inteligenta vad ca ai deja de la mama natura!🙄 Cap sa ai, ca mintea vine pe parcurs...
gabrogabro Reputație: 2348 Postat Ianuarie 7, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 7, 2022 Ma rog. Felul cum vorbim ne caracterizeaza pe fiecare. Daca o nevasta spune : "umbla la curve " este de inteles. Dar pentru un barbat care are pretentia sa fie alintat, masat mangaiat , sarutat, imbratisat de o persoana, nu mi se pare adresarea potrivita. 2
Terent Reputație: 454 Postat Ianuarie 7, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 7, 2022 Acum 42 minute, gabrogabro a spus: Ma rog. Felul cum vorbim ne caracterizeaza pe fiecare. Daca o nevasta spune : "umbla la curve " este de inteles. Dar pentru un barbat care are pretentia sa fie alintat, masat mangaiat , sarutat, imbratisat de o persoana, nu mi se pare adresarea potrivita. Scurt și la obiect așa este nici mie nu mi se pare corect sa se folosescă asa limbaj indiferent ce alegem sa facem în viața trebuie sa ne respectăm deciziile 2
danut80 Reputație: 28 Postat Ianuarie 11, 2022 Postat Ianuarie 11, 2022 Cam greu raspunde domnisoara la clientii mai vechi nu mi se pare normal ca omul sa sune de vreo 3-5 ori si niciun raspuns din partea ei deasemenea lasat mesaj p what's app si nimik.Nui stres mergem mai departe aia e.Asta intodeauna o fo o problema la ea cu comunicarea Numa bn spor la futut 1
Lapadusi1 Reputație: 10 Postat Ianuarie 11, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 11, 2022 Și eu i am scris de câteva ori pe WhatsApp, dar nu răspunde. Înțeleg multe dar ar trebui sa nu mai aibă anunț aici, daca nu primește clienți noi. Mai bine trimite ea mesaje la cine vrea când e libera.
ghiurghiusan Reputație: 308 Postat Ianuarie 14, 2022 Postat Ianuarie 14, 2022 Nu este vorba de clienti noi sau vechi. Efectiv nu inteleg ce se intampla, își deschide dimineata telefonul după care nu răspunde sub nici o forma iar wapp-ul ei este dezactivat. Nu mai inteleg nimic. Poate ne lămurește ea !
danut80 Reputație: 28 Postat Ianuarie 14, 2022 Postat Ianuarie 14, 2022 Ma Indonesia ca va lamuri cv aici da ma rog om trai om vedea
gabrogabro Reputație: 2348 Postat Ianuarie 14, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 14, 2022 La 06.01.2022 la 19:20, Raluca12344 a spus: No la mulți ani băieți 😘(și fete) !! Bine m-ați regăsit pe meleagurile voastre! 🤣🤣Sunt aici nu am plecat nicăieri! Va anunț ca voi începe activitatea și voi lucra doar câte doua zile pe săptămână 10/11.😘 Va aștept cu drag sa ne revedem! 👉👌 🤣 Acum 10 ore, ghiurghiusan a spus: Nu este vorba de clienti noi sau vechi. Efectiv nu inteleg ce se intampla, își deschide dimineata telefonul după care nu răspunde sub nici o forma iar wapp-ul ei este dezactivat. Nu mai inteleg nimic. Poate ne lămurește ea ! A spus clar ca lucreaza in 10 si 11. Acum este la Oradea citeste topicul Simona si Raluca. 1
ghiurghiusan Reputație: 308 Postat Ianuarie 15, 2022 Postat Ianuarie 15, 2022 Acum 14 ore, gabrogabro a spus: A spus clar ca lucreaza in 10 si 11. Acum este la Oradea citeste topicul Simona si Raluca. Mulțumesc pentru informatii, consider că nu era un capăt de lume sa scrie ca este indisponibila in Arad !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum