Sari la conținut

0721.953.170 0761.727.643 0740.554.519

Postări Recomandate

Postat

Vrei sex?Inlaturand principiul care spune ca daca dragoste nu e,nimic nu e,eu spun ca daca dragoste nu e,hai sa facem!Sunt o tipa simpatica si te astept alaturi de 2 colege,non-stop,pt satisfactie totala! 19 Jun 09:42 0721.953.170/ 0761.727.643/ 0740.554.519 Fata 8, corp de nota 9 , sani mari 9, dantura 7.Apartamentul il are pe pe Bd Decebal.Locatia e curata si ingrijita si mai sta cu 2 fete din ce mia povestit ea.Nu am apucat sa le vad pe ele/Pretul 150 ron pe ora.Atitudine jucausa si dezinvolta.Este foarte sexy , BJ 10, normal 10, nu stiu anal pentru ca am zis.E Foarte atenta la alegerea clientelei.cU SIGURANTA E DE REVENITpost-430-133409690321_thumb.jpgpost-430-133409690322_thumb.jpgpost-430-133409690323_thumb.jpgpost-430-133409690325_thumb.jpg

Postat

eu am fost la cealalta din ele cea blonda tina parca o chema.Matura, cam pe la 30 de ani, slabuta ,a vorbit si s-a purtat foarte frumos cu mine pana la sfarsit.oral protejat, no fk, insa se misca bine. pretul e de : 150 ron.Eu am sa mai revin la ea !!!

Postat

Imi place cum arata, arata superb blonda, mai ales daca face tot ce spune si oral, normal, anal....... french kiss ceva??

Postat

Daca fata e dragutza si vreti s-o sarutati trebuie sa accepte, ca de aia ia bani. Bineinteles, daca tu esti hidos, te poate refuza. Dar nu e de acceptat sa ia bani doar pentru placerea ei. De asemenea, nu va mai duceti la tipele care fac oralul protejat. Acelea nu va sug pula, sug prezervativul! Va pacalesc! Sunt o gramada de fete frumoase care accepta si finalizarea orala si chiar inghit sperma. La acelea sa le dam banii.

• Oras:.
  • Oras:.
Postat
  'julian a spus:
Daca fata e dragutza si vreti s-o sarutati trebuie sa accepte' date=' ca de aia ia bani. Bineinteles, daca tu esti hidos, te poate refuza. Dar nu e de acceptat sa ia bani doar pentru placerea ei. De asemenea, nu va mai duceti la tipele care fac oralul protejat. Acelea nu va sug pula, sug prezervativul! Va pacalesc! Sunt o gramada de fete frumoase care accepta si finalizarea orala si chiar inghit sperma. La acelea sa le dam banii.[/quote'] fara constatarea asta eram pierduti =))=))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...