Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 2, 2017 Postat Mai 2, 2017 Cu fizicul stai bine , dar cu analizele de BTS cum stai ?Ca doar ai mai prestat si pe afara.Aaa , cred ca am gresit topicul dar asta este.Aaa, oricum nu ma primeai ?Daca imi propun tot vin la tine.Desi nu cred recenziile de aici.Esti supraevaluata. Si increzuta.Dar nu sint eu de vina.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 2, 2017 Postat Mai 2, 2017 Cu fizicul stai bine , dar cu analizele de BTS cum stai ?Ca doar ai mai prestat si pe afara.Aaa , cred ca am gresit topicul dar asta este.Aaa, oricum nu ma primeai ?Daca imi propun tot vin la tine.Desi nu cred recenziile de aici.Esti supraevaluata. Si increzuta.Dar nu sint eu de vina.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 2, 2017 Postat Mai 2, 2017 Cu fizicul stai bine , dar cu analizele de BTS cum stai ?Ca doar ai mai prestat si pe afara.Aaa , cred ca am gresit topicul dar asta este.Aaa, oricum nu ma primeai ?Daca imi propun tot vin la tine.Desi nu cred recenziile de aici.Esti supraevaluata. Si increzuta.Dar nu sint eu de vina. Iesi afara si inchide usa ! 1
Postări Recomandate