Sari la conținut

Ce meserie aveti?

31 membri au votat

1. 1. Ce meserie practicati?

• Patron
      1
    • Director
      0
    • Inteprinzator
      2
    • Gunoier
      2
    • Maturator pe strada
      2
    • Manager
      3
    • Peste
      1
    • Santierist
      2
    • La impins vagoane
      3
    • La carbuni
      1
    • Vanzator
      0
    • Controlor
      1
    • Profesor
      1
    • Gigolo
      0
    • Functionar public
      0
    • Doctor
      1
    • Avocat
      1
    • Bucatar
      0
    • Ajutor de bucatar
      0
    • Lingau
      0
    • Hotelier
      1
    • Shaormar
      2
    • Bancher
      0
    • Bodyguard
      1
    • Sportiv de performanta
      0
    • Meserii libere
      6
  2. 2. Ce venit lunar net aveti?

• Peste 5000 de euro
      8
    • 1000 de euro
      10
    • 2500 de RON
      2
    • 2000 de RON
      1
    • 1500 de RON
      2
    • 1000 de RON
      2
    • Sub 1000 de RON
      6
  3. 3. Va ajung banii de curve?

• Da
      18
    • Nu
      13

Postări Recomandate

• Oras:undeva
Postat

Dar de ce nu ai locui in ea?

Iacata, stalpii de sustinere sun strambi, disproportionat cu ce se construieste deasupra,strambi ca jucaria lamagiilor masaj, dmx si "celebrul" mafiot genovese! Uita-te nene la stalpii de rezistent, asta 'pi oki!

Postat

Iacata, stalpii de sustinere sun strambi, disproportionat cu ce se construieste deasupra,strambi ca jucaria lamagiilor masaj, dmx si "celebrul" mafiot genovese! Uita-te nene la stalpii de rezistent, asta 'pi oki!

Eu ți-am mai zis,nu te mai enerva!

Faci spume la cur si nu mai știi sa scrii😂

Postat

Eu ți-am mai zis,nu te mai enerva!

Faci spume la cur si nu mai știi sa scrii

Eu fac spume la cur pentru ca folosesc sapunul pentru igiena personala, tu faci spume la gura de la muia pe care o iei. Iti recom sa te mai speli si tu, asa poate te vor primii macar fetele de pe centura!
Postat

Eu fac spume la cur pentru ca folosesc sapunul pentru igiena personala, tu faci spume la gura de la muia pe care o iei. Iti recom sa te mai speli si tu, asa poate te vor primii macar fetele de pe centura!

😂

Tu folosești săpunul DURU

Care-ți rupe curul😂

Spor la clăbuci

Postat

Tu ai vreo meserie Bulangiule! Asta in afara de faptul ca iti arunc bani de cate ori trec pe centura pe care iti faci veacul!

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu contează ce vezi tu acolo.Când se toarnă placa trebuie sa fie susținută o vreme de acele bare de fier.Cam doua săptămâni.

Eu ma ocup cu amenajări interioare.

putzifer77, ia-ți scule,lasă fetele câteva luni,faci și tu particular câte ceva până te cunoaște lumea...

Eu nu mai lucrez la firma de prin 2002,am luat problema în mâinile proprii.Și am clienți.Acum fac un apartament și deja m-a ochit o vecina de pe palier-administratorul e mai de gașca asa,ca imediat "ia vezi,poate i-o și dai" :)

Nu ma îngrămădesc,îmi fac "agenda" în asa fel încât sa am tot anul.Un pic de Giovanni -în sensul ca nu ma duc la oricine,trebuie sa-și permită prețul și sa comunice des.

Nu câștig "la greu" dar sunt peste media.Ma bucura faptul ca eu îmi planific totul,nu trebuie sa dau socoteală nimănui.

Postat

Tu ai vreo meserie Bulangiule! Asta in afara de faptul ca iti arunc bani de cate ori trec pe centura pe care iti faci veacul!

Te cerți in oglinda?😂

• Like 1
  • Oras:NY
Postat

să-mi iei jucăria-n gură

Postat

Te cerți in oglinda?

să-mi iei jucăria-n gură

Da, am o meseie,imi permit sa fut in gura labagii ca voi, sa ma duc la orice fata,fara sa comentez si sa ma plang! Va luati muie la greu!

Postat

Da, am o meseie,imi permit sa fut in gura labagii ca voi, sa ma duc la orice fata,fara sa comentez si sa ma plang! Va luati muie la greu!

Nu ai nici meserie, nici jucarie somerule,

Șomer? Bă pișa-m-aș pă tine, te cumpăr și te vând de 1000 de ori, homosexualule sărac.

Postat

Șomer? Bă pișa-m-aș pă tine, te cumpăr și te vând de 1000 de ori, homosexualule sărac.

De ce iti strici numele tatatule!

Postat

De ce iti strici numele tatatule!

Nu mai vorbi cu mine că discuțiile cu bulangii îmi provoacă greață și se duce dracu cina în seara asta.

Postat

Postat

• Oras:pa
  • Oras:pa
Postat

Așteptăm părerea lui picon

• Minus 2
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Nu contează ce vezi tu acolo.Când se toarnă placa trebuie sa fie susținută o vreme de acele bare de fier.Cam doua săptămâni.

Eu ma ocup cu amenajări interioare.

putzifer77, ia-ți scule,lasă fetele câteva luni,faci și tu particular câte ceva până te cunoaște lumea...

Eu nu mai lucrez la firma de prin 2002,am luat problema în mâinile proprii.Și am clienți.Acum fac un apartament și deja m-a ochit o vecina de pe palier-administratorul e mai de gașca asa,ca imediat "ia vezi,poate i-o și dai" :)

Nu ma îngrămădesc,îmi fac "agenda" în asa fel încât sa am tot anul.Un pic de Giovanni -în sensul ca nu ma duc la oricine,trebuie sa-și permită prețul și sa comunice des.

Nu câștig "la greu" dar sunt peste media.Ma bucura faptul ca eu îmi planific totul,nu trebuie sa dau socoteală nimănui.

Nu este rea idea ta.Dar de unde sti ca nu fac asta deja.

Eu lucru pe santier doar iarna,cand lumea nu mai constuieste si nu mai amenajeaza.Dar vara sunt pe cont propriu.

Ma bucur pentru tine ca te descurici....Dar acum fac o gluma...Fute-m-as pe ea de concurenta. :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 5
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu este rea idea ta.Dar de unde sti ca nu fac asta deja.

Eu lucru pe santier doar iarna,cand lumea nu mai constuieste si nu mai amenajeaza.Dar vara sunt pe cont propriu.

Ma bucur pentru tine ca te descurici....Dar acum fac o gluma...Fute-m-as pe ea de concurenta. :laugh2 :laugh2 :laugh2

Ai dreptate in ceea ce priveste concurenta :) dar sunt multe prin care te poti diferentia.Eu,in 20 de ani de amenajari,am intalnit o sumedenie de oameni de la care am invatat.

Daca faci deja asta,si eu ma bucur pentru tine,si la cati mai multi clienti.

• Like 2
Postat

Nu mai vorbi cu mine că discuțiile cu bulangii îmi provoacă greață și se duce dracu cina în seara asta.

Este ca esti nervos bulangiule!?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...