dorinel18 Reputație: 672 Postat Octombrie 5, 2012 Oras:Inca pe pamant... Oras:Inca pe pamant... Postat Octombrie 5, 2012 Va propun un nou joc. Sper sa va placa. Regula joc:Se propun trei litere.Urmatorul jucator va forma un cuvant in care sa se regaseasca acele litere,apoi va propune altele trei. Sa incepem! vcr
alex_r Reputație: 24 Postat Octombrie 5, 2012 Oras:everywhere I fit Oras:everywhere I fit Postat Octombrie 5, 2012 vcr: vacaroiu Urmatoarele litere: crv
dorinel18 Reputație: 672 Postat Octombrie 5, 2012 Oras:Inca pe pamant... Oras:Inca pe pamant... Autor Postat Octombrie 5, 2012 curva glg
alex_r Reputație: 24 Postat Octombrie 5, 2012 Oras:everywhere I fit Oras:everywhere I fit Postat Octombrie 5, 2012 galagie brn
dorinel18 Reputație: 672 Postat Octombrie 5, 2012 Oras:Inca pe pamant... Oras:Inca pe pamant... Autor Postat Octombrie 5, 2012 trebuinta vzg
Vizitator Cautatorul Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2012 Postat Octombrie 5, 2012 Am trecut cu vederea topicul Fazan... Fratilor, voi realizati ca sunteti pe un site de curvari si ar trebui ca ce postam sa aiba cat de cat legatura? Asa se face pe sectorul Discutii Generale din Bucuresti, unde subiectele au totusi legatura cu continutul forumului...
dorinel18 Reputație: 672 Postat Octombrie 5, 2012 Oras:Inca pe pamant... Oras:Inca pe pamant... Autor Postat Octombrie 5, 2012 Daca e impotriva regulamentului, no problem.
Administrator pisicuts Reputație: 114982 Postat Octombrie 5, 2012 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Octombrie 5, 2012 puteti continua atata timp cat suntem la discutii generale. Deasmenea tot pt lucruri generale mai este si blogul http://nimfomane.com/forum/index.php?/blogs/:wave
the godfather Reputație: -1028 Postat Octombrie 5, 2012 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Octombrie 5, 2012 vizigotzbn
dorinel18 Reputație: 672 Postat Octombrie 6, 2012 Oras:Inca pe pamant... Oras:Inca pe pamant... Autor Postat Octombrie 6, 2012 nazbatii lxv ps. scuze cautatorule ca continuam jocul.
Vizitator Cautatorul Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2012 Postat Octombrie 6, 2012 Macar incercati cuvinte care sa se refere la domeniul de interes forumistic... asa creati un grad sporit de dificultate... . Laxativ e cuvantul care-mi trece prin minte acum ( ironie la adresa topicului, mi-ati ridicat mingeala fileu) dar nu voi intra in jocul vostru. Pe cand sudoku?
Vizitator mocu Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2012 Postat Octombrie 6, 2012 ...Laxativ e cuvantul care-mi trece prin minte acum... Colegu' @Cautatorul sunt cu tine, in special cand esti alaturi de mine, cu atat mai mult cu cat, fara sa-mi exprim, direct, resentimentele fata de astfel de "initiative" ale unor colegi, si eu am o oarecare (doar oarecare oare?) strepezeala pe dinti (nu doar cei "trei dinti din fatza", asta pentru a nu-l uita pe Marin Sorescu).Asa e, merge la fix laxativ!Dar, sa-i lasam sa "excaveze" in DEX.Spor la treaba (unora).
dorinel18 Reputație: 672 Postat Octombrie 6, 2012 Oras:Inca pe pamant... Oras:Inca pe pamant... Autor Postat Octombrie 6, 2012 Este extraordinar de potrivit LAXATIV-ul, dar daca tot l-ati folosit, de ce nu ati propus si cele 3 litere pentru a continua jocul?
Vizitator oly Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2012 Postat Octombrie 7, 2012 Jocul va continua atunci cand @cautatorul va propune cele 3 litere.Eu cam mi-am dat seama cand, poate unii nu !!!
dorinel18 Reputație: 672 Postat Octombrie 7, 2012 Oras:Inca pe pamant... Oras:Inca pe pamant... Autor Postat Octombrie 7, 2012 laxativ ssc
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum