Sari la conținut

Pustoaica de 18 ani 0752376520

Postări Recomandate

Vizitator ccfdtig
Reputație: 0
Postat

sunt da entuziasmat, dar in curand trec la femei civile :) astea din armata vi le las voua :D

Am inteles, sa traiti ! :)
Vizitator ccfdtig
Postat

sunt da entuziasmat, dar in curand trec la femei civile :) astea din armata vi le las voua :D

Sa nu uiti de noi, cand treci pe civile si te plicti de vreuna, sa ne anunti...poate frigem si noi ceva din afara armatei. :)))
  • Oras://
Postat

nu-i stres, ma las de meseria asta curand :)...

din cand in cand sunt bune si astea

Postat

Sa nu uiti de noi, cand treci pe civile si te plicti de vreuna, sa ne anunti...poate frigem si noi ceva din afara armatei. :)))

nu uit de voi cat traiesc. apropo. cam tot ce scriem aici ramane pe vecie pe forum....  :) peste 10 ani voi putea reciti tot ce am scris, sa imi amintesc nostalgic :)

Vizitator gvbolovan
Postat

nu uit de voi cat traiesc. apropo. cam tot ce scriem aici ramane pe vecie pe forum....   :) peste 10 ani voi putea reciti tot ce am scris, sa imi amintesc nostalgic :)

Da,  si sa-i arati  civilei cu care o sa fii atunci  :laugh2

Vizitator ccfdtig
Postat

Topicul Alexandrei a devenit chat la liber. :))))))))))))

Sa vina si petre441, zic. :) E voie. :)))))))))

Postat

Topicul Alexandrei a devenit chat la liber. :))))))))))))

Sa vina si petre441, zic. :) E voie. :)))))))))

Aici exista mai mult respect comparativ cu Buc

Chiar daca nu avem toti aceleasi puncte de vedere nu se recurg la jigniri si injuraturi.

Tim arata ca este un oras mai civilizat si in mediul virtual fatza de Buc

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator ccfdtig
Postat

Aici exista mai mult respect comparativ cu Buc

Chiar daca nu avem toti aceleasi puncte de vedere nu se recurg la jigniri si injuraturi.

Tim arata ca este un oras mai civilizat si in mediul virtual fatza de Buc

Pai sincer nu stiu la ce folosesc acele injuraturi, jigniri. Ce poate arata un om care jigneste, care vorbeste urat etc ? Cred ca doar propria-i prostie, instabilitate emotionala, frustrare. Chiar dc ai o parere negativa despre actiunea cuiva, frumos este sa o spui in mp si sa rxplici ca nu esti de acord cu actiunea, reactia respectiva. Daca vii si-l etichetezi pe om, nu faci decat sa arati patimile din tine insuti. ;) Apoi, in mediul virtual, nu este nici un sens, fiindca nu-l cunosti pe om in viata reala, nu stii care sunt faptele lui, chiar ascunse de ochii lumii, nu stii cu cine ai de-a face. D-aia inteleapta e vorba aceea nu judeca omul...:)

PS: da ce-o face Alexandra la ora asta ? :)

Postat

Pai sincer nu stiu la ce folosesc acele injuraturi, jigniri. Ce poate arata un om care jigneste, care vorbeste urat etc ? Cred ca doar propria-i prostie, instabilitate emotionala, frustrare. Chiar dc ai o parere negativa despre actiunea cuiva, frumos este sa o spui in mp si sa rxplici ca nu esti de acord cu actiunea, reactia respectiva. Daca vii si-l etichetezi pe om, nu faci decat sa arati patimile din tine insuti. ;) Apoi, in mediul virtual, nu este nici un sens, fiindca nu-l cunosti pe om in viata reala, nu stii care sunt faptele lui, chiar ascunse de ochii lumii, nu stii cu cine ai de-a face. D-aia inteleapta e vorba aceea nu judeca omul... :)

PS: da ce-o face Alexandra la ora asta ? :)

eu cred ca se fute cu gandul la noi

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator ccfdtig
Postat

eu cred ca se fute cu gandul la noi

La noi care ? :))))) ca pe real nu ne stie dar nici atunci...:))))) ele treb sa se muleze pe client ;)
Postat

La noi care ? :))))) ca pe real nu ne stie dar nici atunci... :))))) ele treb sa se muleze pe client ;)

la noi care stim cum s-o criticam

• Minus 1
Vizitator ccfdtig
Postat

:)))))) mi am amintit...pa mine ma distreaza unele

comentarii...de ex cand se spune DT...;))))) pai mai astea nu toate e experte ca sa alunece pe gatlej. Asa ca DT pt unu mee iar pt altul care o are cat elefantu, de unde naiba DT ? :))))))

Apoi, zice cate unu, (nu ma exclud) stramta...:)))))) Beeei, pizda se muleaza dupe pl, indif de grosime...:)))))))

Ca-i mai stramta la mom x oleaca sau mai larga la mom y altadata tine de umectare sau de lubrifiant...:)))))))) Sunt multe chestii haioase p-acilea. :)

Postat

:)))))) mi am amintit...pa mine ma distreaza unele

comentarii...de ex cand se spune DT... ;))))) pai mai astea nu toate e experte ca sa alunece pe gatlej. Asa ca DT pt unu mee iar pt altul care o are cat elefantu, de unde naiba DT ? :))))))

Apoi, zice cate unu, (nu ma exclud) stramta... :)))))) Beeei, pizda se muleaza dupe pl, indif de grosime... :)))))))

Ca-i mai stramta la mom x oleaca sau mai larga la mom y altadata tine de umectare sau de lubrifiant... :)))))))) Sunt multe chestii haioase p-acilea. :)

in ce categ s-o punem pe pustoaica, stramta cat cuprinde?

Vizitator ccfdtig
Postat

in ce categ s-o punem pe pustoaica, stramta cat cuprinde?

:))))) asta nu ma stiu. Dar daca vreuna folosrste ceva zama de lamaie, poate, poate se stramteaza cumva...:))))))

Se fac unele si virgine la loc daca trebuie. :))))))))

Vizitator ccfdtig
Postat

Sergiuuuuu : pana nu abandoneI armata hai sa-ti vand un pont.;)

O pui pe Alexandra sa suga bine o bomboana mentolata, asa pa drum spre tine. Cand ajunge, o servesti cu un ceai fierbinte. Gasesti tu o joaca asa cumva sa para la pariu ca nu poate tine lichidul fierbinte in gura, sa spunem 2 min. In timpul asta tu te pregatesti de un ON. Cum a inghitit ceaiul, cum treci la actiune. Din cand in cand o pui sa mai bea ceai fierbinte. Sa-mi pove senzatia de dupa, ok ? ;)

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

A mai reușit cineva să dea de ea?

De 2 saptamani o tot sun si nu răspunde.

Postat

Sergiuuuuu : pana nu abandoneI armata hai sa-ti vand un pont. ;)

O pui pe Alexandra sa suga bine o bomboana mentolata, asa pa drum spre tine. Cand ajunge, o servesti cu un ceai fierbinte. Gasesti tu o joaca asa cumva sa para la pariu ca nu poate tine lichidul fierbinte in gura, sa spunem 2 min. In timpul asta tu te pregatesti de un ON. Cum a inghitit ceaiul, cum treci la actiune. Din cand in cand o pui sa mai bea ceai fierbinte. Sa-mi pove senzatia de dupa, ok ? ;)

hehehe, mersi de pont dar l-am incercat. incerca si tu cu un cub de gheata, desi e cam dureros pentru ea, sa jongleze cu soldatelul si cu cubul in acelasi timp :D

Postat

A mai reușit cineva să dea de ea?

De 2 saptamani o tot sun si nu răspunde.

cu vremea asta aiurea afara, soare, apoi zapada, iar acum se cam incalzeste iarasi, fata a luat raceala/gripa/viroza - cum vreti sa ii spuneti. trebuia sa ne vedem si noi dar ce sa vezi. amandoi raciti :D

daca nu raspunde la tel ii dai sms, te prezinti :  buna sunt nictim de pe forum, apoi spui un tatal nostru, si vezi daca iti raspunde :) (poate dura 1-2 zile)

numai bine :)

Vizitator ccfdtig
Postat

hehehe, mersi de pont dar l-am incercat. incerca si tu cu un cub de gheata, desi e cam dureros pentru ea, sa jongleze cu soldatelul si cu cubul in acelasi timp :D

:)))) atunci iti zic una care sigur nu ai incercat-o...nici eu. :))))) Cosul fara fund cu elastic, legat de tavan, de undeva...realizezi ca poti face si ceva rotiri mai mult de 360. :))))) dar cand ii dai drumul inapoi ? :))))))))
Postat

dragii mei,

Am avut momente bune, momente rele, rasete, lacrimi, nervi si intristari, iar in aceasta seara minunata (veti vedea mai jos de ce e minunata) cu parere de rau si cu mare oft, prezint o ultima suflare, o ultima recenzie (nu neaparat postare), pe acest forum, caci asa cum am mai precizat de ceva timp, a venit momentul sa ma retrag ... 

Seara asta am poftit-o pe Alexandra la mine in vila (pentru curiosi, a se vedea pagina 17, din acelasi topic), Alexandra mai frumoasa ca niciodata, chip angelic si suflet de om bun, intra entuziasmata pe usa :). Fata e vioaie si te face sa te simti fericit si implinit, o adevarata papusa.

Actiunea s-a petrecut in mare parte la fel ca si data trecuta, a venit, am stat un pic la povesti, dupa ceva timp am poftit-o in baie, unde o astepta o baie cu spuma, o oaza de relaxare atat pentru ea cat si pentru mine, eu ador sa fac baie :), o data la 2 saptamani sigur. Ne relaxam frumos si dupa un timp incep sa o sarut pe gat, suav si romantic, de unde trec intr-un sarut frumos, si corect, plin de pasiune (ma simteam cu o iubita) Ca de fiecare data, fata voia sa ma simta, sa ma aiba, asadar repede am urcat intr-un oral neprotejat de vis executat in baie  (dupa ce am curatat un pic zona de spuma) foarte frumos si sublim (fetei ii place la nebunie)

Totul a continuat in dormitor, la inceput am stat un pic 69, sa o emancipez un pic si pe ea, eu eram deja super emancipat, punem o caciulita si, ca de obicei, o las pe fata sa inceapa ea, LOT (recomand asta intrucat e nevoie ca ea sa stabileasca ritmul, mai ales la inceput), dupa momentul de inceput, se merge in regim de autostrata, pe sistem poti da ca surdu in clopot ! fata e o mica bestie in pat, pasionala si pot spune ca face ce face cu suflet. Am schimbat cateva pozitii, fata e superba, de-a dreptul superba, se indoaie de te innebuneste, terminat in balon frumos, corespunzator. Am continuat cu al 2lea numar in aceeleasi ipostaze, am si incercat sa o pun pe la spate, dar n-am apucat, asa o femeie nu merita tratata cu spatele, o tii aproape, o tii cu fata la tine, sa o vezi, e incredibila. :). desi am crezut iarasi ca vreau/pot mai mult de 2 finalizari, avand in program baia cu spume, am ramas cu 2. nici nu era nevoie de mai mult. Alexandra nu e o fata pe care sa o folosesti, ci pe care o traiesti !

sa trecem la arbitraj : am sa imi permit sa dau copy-paste de la cealalta recenzie a mea cu Alexandra

Fiecare recenzie TREBUIE sa contina urmatoarele lucruri:

1.Locatia - nota 10 - vila 3 etaje  :)) (sper ca nu a crezut cineva - aberam)

2.Modalitatea de contact (telefon, mess) -  sms inca de cateva zile - plus m-a sunat ea cand era in zona
3.Detalii  - aici am dat poate prea multe detalii

4.Programul de lucru - parca 11-00
5.Note  - 10 pe linie, cu un GFE greu de atins. 

6.Tarifare - am optat pentru 1 ora / 300 lei . 

Concluzia : Alexandra e o floare printre spini :) ...eu renunt la meseria de curvar (ma voi dedica unei relatii personale) dar daca cumva raman fara iubita, si vreau sa apelez la dameze, nu cred ca as avea nevoie de altceva sau altcineva, decat Alexandra (conteaza si conexiunea pe care am creeat-o cu ea din afara dormitorului)

Numai bine va doresc !

• Like 2
Vizitator
Postat

Multa bafta Popescule!

Eu ma bucur pt tine... Si te (mai) astept cu autografe.

Si o sticla de Macallan. La banii tai, iti permiti :)

• Like 2

Postat

Multa bafta Popescule!

Eu ma bucur pt tine... Si te (mai) astept cu autografe.

Si o sticla de Macallan. La banii tai, iti permiti :)

in 3 luni am spart peste 5000 lei pe fete, cate sticle de Macallan imi luam ?

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...