Sari la conținut

Pustoaica de 18 ani 0752376520

Postări Recomandate

Vizitator ccfdtig
Reputație: 0
Postat

Fiind totusi saptamana mare nu pot sa iti urez decat ...cauta un psihiastru.....oamenii te ignora dar tu ii dai tot inainte....cat de mare e gradina ta doamne....te rog ultima oara,ai macar un minim de decenta,si uita de existenta mea....chiar daca maintea ta e foarte ingusta,nu poti intelege ca eu nu exist pentru tine ?????

Am o vaga impresie ca ar fi bine ca tu ar trebui sa consulti un medic dar nu ti-o spun ca pe o jignire cum s-ar putea sa ai impresia. Aici scriu cd doresc si unde consider fara a avea nevoie de confirmari, + sau -. Parerea ta nu ma intereseaza nici pe mine, doar ti-am atras atentia ca te legi aiurea de oameni, atata tot. Am observat asta dupa ce am citir ceva postari. Sarbatori fericite ! Ai decenta si nu mai raspunde. Fii tu ala inteligentu. ;)

PS: cd te mai obs ca te legi aiurea...te fac din nou atent, daca imi cad ochii pe vreun ms, nu special...;)

Postat

Am o vaga impresie ca ar fi bine ca tu ar trebui sa consulti un medic dar nu ti-o spun ca pe o jignire cum s-ar putea sa ai impresia. Aici scriu cd doresc si unde consider fara a avea nevoie de confirmari, + sau -. Parerea ta nu ma intereseaza nici pe mine, doar ti-am atras atentia ca te legi aiurea de oameni, atata tot. Am observat asta dupa ce am citir ceva postari. Sarbatori fericite ! Ai decenta si nu mai raspunde. Fii tu ala inteligentu. ;)

PS: cd te mai obs ca te legi aiurea...te fac din nou atent, daca imi cad ochii pe vreun ms, nu special... ;)

Am inteles...esti atat de frustrat si lipsit de personalitate in viata reala incat aici trebuie sa refulezi.O sa aplic tactica lui bolovan in privinta ta.

Vizitator ccfdtig
Postat

Am inteles...esti atat de frustrat si lipsit de personalitate in viata reala incat aici trebuie sa refulezi.O sa aplic tactica lui bolovan in privinta ta.

:) sigur ca ai inteles. Numai ca nu ai inteles ca acesta esti tu de fapt. Nu sunt curios ce tactica aplici. ;) Haloooo, trezeste-te esti intr-un mediu virtual. Frustrarile despre oricine de la capatul celalalt, fiindca nu-l cunosti pe om in viata reala, sunt ale tale si numai ale tale. :)))))))))))

Nu ai dovedit nici acum ca tu esti ala inteligentu. A cata oara ? :))))))))))))))))

• Oras:Timisoara
Postat

:) sigur ca ai inteles. Numai ca nu ai inteles ca acesta esti tu de fapt. Nu sunt curios ce tactica aplici. ;) Haloooo, trezeste-te esti intr-un mediu virtual. Frustrarile despre oricine de la capatul celalalt, fiindca nu-l cunosti pe om in viata reala, sunt ale tale si numai ale tale. :)))))))))))

Nu ai dovedit nici acum ca tu esti ala inteligentu. A cata oara ? :))))))))))))))))

Nici tu n-ai prea multa minte. Vedeti ca e rubrica de DG, puteti sa o labariti acolo. Sau in privat. Pe mine, mizeriile dintre voi nu ma intereseaza.
  • Like 1
  • Minus 1
Vizitator ccfdtig
Postat

Nici tu n-ai prea multa minte. Vedeti ca e rubrica de DG, puteti sa o labariti acolo. Sau in privat. Pe mine, mizeriile dintre voi nu ma intereseaza.

Nimeni nu o lungea pe aici, daca nu se lua aiurea de acel user, care efectiv a povestit ce si cum. Momentul acela nu l-ai surprins, ca sa poti sa te exprimi, este ? Nici restul discutiilor a N useri pe acest topic, off topic, tot nu le-ai surprins, este ? :) Oricum, chiar dc abia acum ai obs discutia, iti dau dreptate...de aceea am deschis pe DG topicul chat la liber. ;)
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

In urma cu o saptamana m-am intalnit din nou cu Alexandra, aceasi locatie ca si ultima data, aceleasi servici ireprosabile.

Nu cred ca are rost sa mai detaliez, este un pic mai slaba si mai cu pofta de sex si se fute bine da tat.

Acum si pentru carcotasi, nu stiu daca a avut vreo boala cu transmitere sexuala in trecut (m-am mai intalnit de doua ori cu ea si nu am luat nimic, chiar ne-am sarutat), mi-a aratat analizele facute recent, rezultatele fiind negative.

Las la aprecierea fiecaruia dintre voi daca vreti sa va intalniti cu ea, din punctul meu de vedere merita sa fie fututa.

PS: nu o sa intru in polemici cu nici unul dintre voi legat de BTS-uri, daca a avut, daca nu a avut.

o zi superba cu cat mai mult futai.

• Like 2
  • Oras://
Postat

In urma cu o saptamana m-am intalnit din nou cu Alexandra, aceasi locatie ca si ultima data, aceleasi servici ireprosabile.

Nu cred ca are rost sa mai detaliez, este un pic mai slaba si mai cu pofta de sex si se fute bine da tat.

Acum si pentru carcotasi, nu stiu daca a avut vreo boala cu transmitere sexuala in trecut (m-am mai intalnit de doua ori cu ea si nu am luat nimic, chiar ne-am sarutat), mi-a aratat analizele facute recent, rezultatele fiind negative.

Las la aprecierea fiecaruia dintre voi daca vreti sa va intalniti cu ea, din punctul meu de vedere merita sa fie fututa.

PS: nu o sa intru in polemici cu nici unul dintre voi legat de BTS-uri, daca a avut, daca nu a avut.

o zi superba cu cat mai mult futai.

Daca nu era luata la pula pe forum nu si-ar fi facut analizele sa le arate celor interesati.

Ea tace malc ca stie ca avem dreptate si n-are tupeu sa ne contrazica, dar ia seama la ce-i zicem.

Postat

Cum ai reusit sa iei legatura cu ea ca eu de 2 luni nu reusesc???

Postat

Am vorbit cu ea Vineri saptamana trecuta, am stabilit programare pentru Sambata seara la ora sugerata de ea. Cand a venit ora programarii sun, dau mesaj, nimic. Seara de sambata pierduta aiurea. Primele dati nu am avut probleme de genul asta cu ea, fie venea la ora stabilita fie ma anunta in caz de ceva, de data asta a dat cu nuca in perete. Stiu ca avea ceva probleme personale dar asta nu e scuza sa nu dai un sms daca intervine ceva.

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Hello,

saptamana trecuta m-am intalnit din nou cu Alexandra, nu stiu ce as mai putea sa scriu aici, ii place pula si se fute de placere, din punctul meu de vedere merita fiecare clipa petrecuta cu ea.

Locatia aceeasi, pretul acelasi, note 10+, sper sa ramana la fel.

spor la futut

• Like 1
Vizitator tmdud
Postat

Hello,

saptamana trecuta m-am intalnit din nou cu Alexandra, nu stiu ce as mai putea sa scriu aici, ii place pula si se fute de placere, din punctul meu de vedere merita fiecare clipa petrecuta cu ea.

spor la futut

Daca s-ar fute din placere atunci n-ai fi platit 😂...
Vizitator ccfdtig
Postat

Daca s-ar fute din placere atunci n-ai fi platit 😂...

Pai poate e platit ! :))))

Oricum e drept ce spui. ;)

Vizitator tmdud
Postat

*n-ar fi platit el...bani, sa o futa pe ea...😂
  • Oras:Tm
Postat

Hello,

spor la futut

Numarul de telefon ii tot ala din titlu?

Postat

Face reclama agresiva, vrea fetita clienti noi

• Minus 13
Vizitator ccfdtig
Postat

Dar cred ca se fute bine. Pa Sergiu Popescu il cred. Un fost user.

Vizitator ccfdtig
Postat

Acu ce sa facem ? O mintit bine nu o mintit iara bine.

Sa o bagam pa detectorul de minciuni ? :)

Nu ne ajuta cu nimic.

Le luam de neveste ? Canci.

Sa bage. Pa mine ma distreaza minciunile la ele. E palpitant, andrenalina.

Ele cred ca le credem. Noi ne facem ca le credem.

Ruleta sa se invarta, asta-i important. :)))))

• Oras:timisoara
Postat

A mai fost cineva recent la ea? Mai lucreza?

Nu sti sa citești ?scz ca intreb

• Oras:B.
  • Oras:B.
Postat

Nu sti sa citești ?scz ca intreb

Nu e clar de niciunde daca fata mai lucreaza sau nu.

Si daca tot intrebi pe cineva ironic daca stie sa citeasca, asigura-te mai intai ca tu stii sa scrii.

• Like 3
Postat

Nu e clar de niciunde daca fata mai lucreaza sau nu.

Si daca tot intrebi pe cineva ironic daca stie sa citeasca, asigura-te mai intai ca tu stii sa scrii.

Serios? Eu am învățat ceva, înainte sa pun o întrebare ,verific câteva mesaje din urma sa vad daca activează fata ,dar cand vezi ca fata o anunțat ca lipsește o perioada ,se trezește unu de pe Jupiter sa întrebe.. ,apropo , ‘Tu știi sa scrii’ ,se scrie cu doi de i?:)) ok... stai jos, nota 2

Postat

Serios? Eu am învățat ceva, înainte sa pun o întrebare ,verific câteva mesaje din urma sa vad daca activează fata ,dar cand vezi ca fata o anunțat ca lipsește o perioada ,se trezește unu de pe Jupiter sa întrebe.. ,apropo , ‘Tu știi sa scrii’ ,se scrie cu doi de i? :)) ok... stai jos, nota 2

Da, se scrie cu 2 de "i"!

Si ultimul post in care cineva a scris ca a vizitat-o ii de acum o luna, intrebarea daca mai activeaza ii mai mult decat pertinenta.

• Like 1

Vizitator ccfdtig
Postat

Da, se scrie cu 2 de "i"!

Si ultimul post in care cineva a scris ca a vizitat-o ii de acum o luna, intrebarea daca mai activeaza ii mai mult decat pertinenta.

:) si dc omu stie ca se scrie cu doi de i dar din graba a scris cu un i si de fapt la asta s-a referit ?

Hai sa vedem si din alt unghi.;)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...