Sari la conținut

EVERYBODY LET'S DANCE - Freestyle & Breakdance

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Salutare prieteni !

Deschid acest topic ca un remamber de cand eram  copil (prin anii 80), fiind destul de  fascinat de acest gen de muzica numita Freestyle care a stat la origini , o imbinare perfecta a unor genuri electro-italo- hip hop-latino , moment in care ascultam neancetat  Stevie B , Fancy , Timmy T...etc , dupa care  acest stil de muzica a fost cu mult  imbunatatit si imbinat in acelasi timp cu un mai vechi stil de dans deja existent numit Breakdance , aflat la origini inca din anii 70 in care apare in prim plan tipul de B BOY adevarat si continuand pana in zilele noastre .

Rugamintea mea este  sa postati  numai muzica de gen .

Vechiul stil

Noul stil (in care B Boy este deja preluat si de catre sexul frumos ) :)

https://www.youtube.com/watch?v=DvTlQwy15w0

EVERYBODY LET'S DANCE

• Like 13
  • Minus 16
Postat

• Like 10
  • Minus 15
  • Oras:Berceni
  • Oras:Berceni
Postat

Salutare prieteni !

Deschid acest topic ca un remamber de cand eram  copil (prin anii 80), fiind destul de  fascinat de acest gen de muzica numita Freestyle care a stat la origini , o imbinare perfecta a unor genuri electro-italo- hip hop-latino , moment in care ascultam neancetat  Stevie B , Fancy , Timmy T...etc , dupa care  acest stil de muzica a fost cu mult  imbunatatit si imbinat in acelasi timp cu un mai vechi stil de dans deja existent numit Breakdance , aflat la origini inca din anii 70 in care apare in prim plan tipul de B BOY adevarat si continuand pana in zilele noastre .

Rugamintea mea este  sa postati  numai muzica de gen .

Vechiul stil

Noul stil (in care B Boy este deja preluat si de catre sexul frumos ) :)

https://www.youtube.com/watch?v=DvTlQwy15w0

EVERYBODY LET'S DANCE

Ai luat-o si tu pe urmele "marilor ganditori" marian cristescu, juniormoraies, skyseven ? :)

• Like 2
Postat

• Like 10
  • Minus 15
Postat

Ai luat-o si tu pe urmele "marilor ganditori" marian cristescu, juniormoraies, skyseven ? :)

Uneori aleg si eu o alta forma de delectare decat  sa stau sa asmut cainii si sa intru in  controverse cu orisicare ptr. ......nimic   :laugh2

Si chiar a fost o vreme in care muzica a reprezentat principalul hobby al meu , un hobby  din care am scos si foarte multi bani  , ba chiar mi-am cumparat o casa din acestia   , una dintre cele 4 cu care ma invidiaza si ataca Miskin pe aici   ...da ma doare la pix , stiu cum sunt eu si ca nu trebuie sa-i demonstrez nimanui nimic  , atata timp cat ma cunosc destul de bine

• Like 12
  • Minus 15
Postat

• Like 11
  • Minus 15
Postat

Uneori aleg si eu o alta forma de delectare decat sa stau sa asmut cainii si sa controverse cu orisicare ptr. ......nimic :laugh2

Si chiar a fost o vreme in care muzica a reprezentat principalul hobby al meu , un hobby din care am scos si foarte multi bani , ba chiar mi-am cumparat o casa din acestia , una dintre cele 4 cu care ma invidiaza si ataca Miskin pe aici ...da ma doare la pix , stiu cum sunt eu si ca nu trebuie sa-i demonstrez nimanui nimic , atata timp cat ma cunosc destul de bine

Ești bocitoare?

• Minus 1
Postat

Ești bocitoare?

Asa ti se pare Puisor ? :)

• Like 11
  • Minus 15
Vizitator all_star
Reputație: 0
Postat

Asa ti se pare Puisor ? :)

Lasa-l, am zis !!!                                                                                                                                                        Lui i se pare orice din senin !!!                                                                                                                                                                                       

Postat

Lasa-l, am zis !!!                                                                                                                                                        Lui i se pare orice din senin !!!                                                                                                                                                                                       

Se distreaza si el pe aici cand nu se duce la scoala .Uneori este haios mai putin cand incepe sa jigneasca

Uite ii dau si tema de amuzament sau ce ar putea sa faca fete din generatia lui  la varsta aceasta 

La noi nici sport nu mai fac decat...... coada la Shaorma  din colt  :)

https://www.youtube.com/watch?v=H1eCJWyh4Tc

• Like 11
  • Minus 15
Postat

• Like 8
  • Minus 15
Postat

• Like 8
  • Minus 15
Postat

• Like 8
  • Minus 15

Postat

• Like 8
  • Minus 15

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.