cataxx18 Reputație: 0 Postat Martie 23, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Pristina Telefon: [email protected] Oras:Pristina Postat Martie 23, 2017 Buna ziua. Da de ce trebuie sa ne futem numai pe bani, de placere o mai face cineva? Ca orice lucru il mai faci si din placere nu numai contra cost. Ce parere aveti ? Aica pentru cei singuri parteneri de sex, nu vanzarea sexului pe bani.
scracy Reputație: -58 Postat Martie 23, 2017 Oras:peste tot si niciunde Oras:peste tot si niciunde Postat Martie 23, 2017 ai fute ceva gratis, nu-i asa? 1 7
del rey Reputație: 3954 Postat Martie 23, 2017 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Postat Martie 23, 2017 Situatia se agraveaza in curand nici laba nu o sa mai fie de placere, tot pe bani 2
raffaello Reputație: -6838 Postat Martie 23, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Martie 23, 2017 A aparut creditul "Prima laba" 4 4
cataxx18 Reputație: 0 Postat Martie 23, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Pristina Telefon: [email protected] Oras:Pristina Autor Postat Martie 23, 2017 ai fute ceva gratis, nu-i asa? Tu nu te pomeni ? De parteneri pentru sex ai auzit ? Cand ai chef te suni, nu curve de se fut pe bani.
dinoz Reputație: 681 Postat Martie 23, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Postat Martie 23, 2017 Tu nu te pomeni ? De parteneri pentru sex ai auzit ? Cand ai chef te suni, nu curve de se fut pe bani.Tu nu prea stii sa vorbesti romaneste , asa-i ?)))
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 23, 2017 Postat Martie 23, 2017 Buna ziua. Da de ce trebuie sa ne futem numai pe bani, de placere o mai face cineva? Ca orice lucru il mai faci si din placere nu numai contra cost. Ce parere aveti ? Aica pentru cei singuri parteneri de sex, nu vanzarea sexului pe bani. Mi se pare mie sau esti un pic copil...Asa ca sa stii pe viitor : ai sanse ca nici cu nevasta/prietena sa nu te futi fara bani...cu amanta nici atat😀ðŸ˜ðŸ˜‚ 5 6
dorobanti41 Reputație: 962 Postat Martie 23, 2017 Oras:București. Oras:București. Postat Martie 23, 2017 Poți fute si gratis,dar futi nasoale si grasute. 2
xxxxxxxxxxxx Reputație: 308 Postat Martie 23, 2017 Oras:nowhere Oras:nowhere Postat Martie 23, 2017 Ca sa citez pe cineva... le dai bani ca sa scapi de ele dupa ce le-ai futut, nu ca sa le futi... 2
cataxx18 Reputație: 0 Postat Martie 24, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Pristina Telefon: [email protected] Oras:Pristina Autor Postat Martie 24, 2017 Mi se pare mie sau esti un pic copil...Asa ca sa stii pe viitor : ai sanse ca nici cu nevasta/prietena sa nu te futi fara bani...cu amanta nici atat Da, am 3 ani si vreau sa fut si eu ceva, nu sa ma apuc sa fac laba.
cataxx18 Reputație: 0 Postat Martie 24, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Pristina Telefon: [email protected] Oras:Pristina Autor Postat Martie 24, 2017 Poți fute si gratis,dar futi nasoale si grasute.Da alea ce ma n-au tot pizda ? Sau voi vreti sa futeti mocca si numai manechine ?
cataxx18 Reputație: 0 Postat Martie 24, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Pristina Telefon: [email protected] Oras:Pristina Autor Postat Martie 24, 2017 Tu nu prea stii sa vorbesti romaneste , asa-i ?)))Din pacate nu, numai ciripeste Apropo, vezi ca stii ala se scrie cu un i "profesore" de limba si literatura romana care te crezi Zic sa te vezi pe tine inainte, si dupaia sa vorbesti de altii, dar stiu, este greu 1
neymar44 Reputație: 265 Postat Martie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 24, 2017 Da alea ce ma n-au tot pizda ? Sau voi vreti sa futeti mocca si numai manechine ? dar ti se mai scoala pula cand dai de una urata?
dorobanti41 Reputație: 962 Postat Martie 24, 2017 Oras:București. Oras:București. Postat Martie 24, 2017 Da,Cataxx18,te intelegem ca vrei sa futi gratis,dar pe saitul asta e cu bani. 3
cataxx18 Reputație: 0 Postat Martie 24, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Pristina Telefon: [email protected] Oras:Pristina Autor Postat Martie 24, 2017 dar ti se mai scoala pula cand dai de una urata?Asta cu sculatul nu stiu ce sa zic. Mie nu mi sa intamplat cum am auzit la altii ca nu li se scoala, ca nu se mai termina. Eu stiu ca pula nu stie carte la sex sa te gandesti si cand ai miroase se trezeste la viata Apropo cei de la BUG Mafia spuneau odata ca asa a invatat de la tata sa nu ratez nici o femeie pai bai baieti, pe praful asta faceti si nazuri ? Sau credeti ca trentele alea de pe centura sau din ziare sunt numai manechine ? Pai vorba unora, decat sa imi faca alea mai mult laba pe bani, mai bine o fac singur, sau sa dai 10 minute din cur la niste tarfe care arata mai bine si cred ca milioanele cresc in copaci sau precum iarba. 1
neymar44 Reputație: 265 Postat Martie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 24, 2017 Asta cu sculatul nu stiu ce sa zic. Mie nu mi sa intamplat cum am auzit la altii ca nu li se scoala, ca nu se mai termina. Eu stiu ca pula nu stie carte la sex sa te gandesti si cand ai miroase se trezeste la viata Apropo cei de la BUG Mafia spuneau odata ca asa a invatat de la tata sa nu ratez nici o femeie pai bai baieti, pe praful asta faceti si nazuri ? Sau credeti ca trentele alea de pe centura sau din ziare sunt numai manechine ? Pai vorba unora, decat sa imi faca alea mai mult laba pe bani, mai bine o fac singur, sau sa dai 10 minute din cur la niste tarfe care arata mai bine si cred ca milioanele cresc in copaci sau precum iarba.o laba pe bani poate sa-ti faca si una urata sau tu crezi ca alea mai urate sunt bune la pat? atunci cauta o pensionara ca sigur te lasa sa o futi
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 24, 2017 Postat Martie 24, 2017 Asta cu sculatul nu stiu ce sa zic. Mie nu mi sa intamplat cum am auzit la altii ca nu li se scoala, ca nu se mai termina. Eu stiu ca pula nu stie carte la sex sa te gandesti si cand ai miroase se trezeste la viata Apropo cei de la BUG Mafia spuneau odata ca asa a invatat de la tata sa nu ratez nici o femeie pai bai baieti, pe praful asta faceti si nazuri ? Sau credeti ca trentele alea de pe centura sau din ziare sunt numai manechine ? Pai vorba unora, decat sa imi faca alea mai mult laba pe bani, mai bine o fac singur, sau sa dai 10 minute din cur la niste tarfe care arata mai bine si cred ca milioanele cresc in copaci sau precum iarba.unul de la mafia,uzzi.intr-o piesa
laura ionescu Reputație: 26272 Postat Martie 24, 2017 Oras:Aici și acolo Oras:Aici și acolo Postat Martie 24, 2017 Mai bine iți găsești o prietenă, dragă Cată. 2
dinoz Reputație: 681 Postat Martie 25, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Postat Martie 25, 2017 Din pacate nu, numai ciripeste Apropo, vezi ca stii ala se scrie cu un i "profesore" de limba si literatura romana care te crezi Zic sa te vezi pe tine inainte, si dupaia sa vorbesti de altii, dar stiu, este greu Esti distrus rau..pune naiba mana pe o gramatica de a 4-a si citeste : indicativ prezent - STII CU 2 DE I ! E trist sa dai de unul cu pretentii d-astea , care a crezut toata viata ca ,,nu stii,, se scrie cu un singur i ....))) 3
cataxx18 Reputație: 0 Postat Martie 25, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Pristina Telefon: [email protected] Oras:Pristina Autor Postat Martie 25, 2017 Esti distrus rau..pune naiba mana pe o gramatica de a 4-a si citeste : indicativ prezent - STII CU 2 DE I ! E trist sa dai de unul cu pretentii d-astea , care a crezut toata viata ca ,,nu stii,, se scrie cu un singur i ....)))Mars ma jegule !!! cine dracu te-a bagat in seama ? Te bagi precum o musca in curul calului. Daca ai ceva de spus la topic spuneti parerea, dar nu intra tu sa ataci, sa jignesti lumea, ca nu ai nici o calitate, si nu esti in masura sa faci asta. Intra toti tiriplicii pe net sa comenteze ca x nu a pus o virgula, sau ca a scris cu un i sau doi. Du-te bai in lumea ta .... Esti profesorul de limba si litera romana al forumului si eu nu stiu ? si tu intri doar sa tragi de urechi pe aia care nu sciu corect ? mai sa fie ....
cataxx18 Reputație: 0 Postat Martie 25, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Pristina Telefon: [email protected] Oras:Pristina Autor Postat Martie 25, 2017 Mai bine iți găsești o prietenă, dragă Cată.Te bagi laura ?
dinoz Reputație: 681 Postat Martie 25, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Postat Martie 25, 2017 Mars ma jegule !!! cine dracu te-a bagat in seama ? Te bagi precum o musca in curul calului. Daca ai ceva de spus la topic spuneti parerea, dar nu intra tu sa ataci, sa jignesti lumea, ca nu ai nici o calitate, si nu esti in masura sa faci asta. Intra toti tiriplicii pe net sa comenteze ca x nu a pus o virgula, sau ca a scris cu un i sau doi. Du-te bai in lumea ta .... Esti profesorul de limba si litera romana al forumului si eu nu stiu ? si tu intri doar sa tragi de urechi pe aia care nu sciu corect ? mai sa fie ....Asta arata ce cacanar sarac , zgarcit , cocalar si tampit esti..tu te-ai gasit sa ma corectezi , tampitule, zicand ca stii , in acel context se scrie cu un singur i...du-te-n p.. mea si milogeste-te pe centura , pentru sex moka..get a life tampitule)))
_siana Reputație: -2 Postat Martie 25, 2017 Telefon: consuella_limbi_in_cur Oras:Bucuresti Telefon: consuella_limbi_in_cur Oras:Bucuresti Postat Martie 25, 2017 Pune mana si a) plătește pentru sex fă laba
cataxx18 Reputație: 0 Postat Martie 25, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Pristina Telefon: [email protected] Oras:Pristina Autor Postat Martie 25, 2017 Asta arata ce cacanar sarac , zgarcit , cocalar si tampit esti..tu te-ai gasit sa ma corectezi , tampitule, zicand ca stii , in acel context se scrie cu un singur i...du-te-n p.. mea si milogeste-te pe centura , pentru sex moka..get a life tampitule)))Mars ma in mortii tai de cacat obosit. Repet, cine pizda ma-tii te-a bagat in seama? Esti profesorul de gramatica al forumului sau ce mortii tai te bagi in seama sa zici ca nu postezi. Mars in mortii ma-tii de muist. Daca ai avea tupeul sa iesi pe interval sa ma injuri in fata asa cum o faci aici, ti-as arata eu tie, dar de trepadusi dastia ca tine care se dau zmei pe net injurand si facand pe desteptii sunt satul. Pisamas pe coliva lu ma-ta sa mananci tu cu tactu ci tot neamul tau.
cataxx18 Reputație: 0 Postat Martie 25, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Pristina Telefon: [email protected] Oras:Pristina Autor Postat Martie 25, 2017 Pune mana sia) plătește pentru sex fă labaMa obligi ? Uite eu fut si GRATIS ai o problema ? Aaaaa. tu esti aia de te vinzi pe bani, si care crede ca milioanele cresc precum iarba verde
Postări Recomandate