nobel Reputație: 5960 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Aprilie 6, 2017 Asta e psihologie gen Dan Puric&lelea Mărie de la Apahida&calugarul de la Tanacu. Ce ma frapeaza pe mine, nu este faptul ca debitati asemenea elucubratii, ci ca le prezentati cu o autoritate demna de un postulat. Cum poti, ma, sa spui, ca femeile cu tatuaje sunt mai libertine sau ca au stima de sine scazuta? Iesiti, bai, in lume si cascati ochii, daca mintea nu va ajuta.Ar trebui sa mai pui mana si pe niste articole de specialitate inainte sa vorbesti de orice subiect flacauHai ia vezi daca nu exista si o corelatie intre auto mutilare ,tatuajele discutandu-se chiar separat si probleme psihologice in special la adolescenti.Normal ca nu e valabil pentru TOATE cazurile si ca exista si in literatura de specialitate o discutie aprinsa pe aceasta tema unii sustinand ca are legatura unii sustinand ca nu.
khunmiskin Reputație: -2 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Krung Thep Oras:Krung Thep Postat Aprilie 6, 2017 Ar trebui sa mai pui mana si pe niste articole de specialitate inainte sa vorbesti de orice subiect flacauHai ia vezi daca nu exista si o corelatie intre auto mutilare ,tatuajele discutandu-se chiar separat si probleme psihologice in special la adolescenti.Normal ca nu e valabil pentru TOATE cazurile si ca exista si in literatura de specialitate o discutie aprinsa pe aceasta tema unii sustinand ca are legatura unii sustinand ca nu.Ok.Sa vad articole de specialitate, unde se afirma ca :- femeile cu tatuaje sunt mai libertine, beau alcool mai mult decât cele fara tatuaje - a avea tatuaj este expresia unei stime de sine scazuta - Doamne Fereste 1
nobel Reputație: 5960 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Aprilie 6, 2017 Ok.Sa vad articole de specialitate, unde se afirma ca :- femeile cu tatuaje sunt mai libertine, beau alcool mai mult decât cele fara tatuaje- a avea tatuaj este expresia unei stime de sine scazuta- Doamne FeresteN-ai inteles.Nu e vorba de cat alcool beau cantitativ sau de cate ori se taie cu lama sau....da de ce explic?Lasa asa.Mai bine povestim despre vreme
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Aprilie 6, 2017 N-ai inteles.Nu e vorba de cat alcool beau cantitativ sau de cate ori se taie cu lama sau....da de ce explic?Lasa asa.Mai bine povestim despre vreme Bre, mor de oftică să spun, dar când are dreptate, are. Auto-distrugere că fumez şi beau alcool. Corect. Şi ăia care mănâncă parizer cu tot cu e-urile aferente? Sau beau porcăriile alea de sucuri de tot felul? Auto-mutilare? Strigăte de ajutor? Respect de sine scăzut? Hai bre, pă bune? Am tatuaje, niciunul făcut în perioada adolescenţei. Toată adolescenţa m-am gândit dacă să-mi fac sau nu. Sunt făcute în saloane autorizate, şi reprezintă stilizat anumite perioade din viaţa mea. N-am strigat după ajutor, mi-au plăcut întotdeauna, dar am aşteptat să apară artiştii tatuatori care chiar ştiu ce să facă pe piele, nu ancore, sirene, tancuri, bătute cu bolduri şi motoraş de casetofon.Chiar şi respectul de sine mi-a rămas neschimbat. Mijchine, ţi-am dat şi punct, fi-r-ai al travestiţilor din Bangkok, să fii. 1 1
nobel Reputație: 5960 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Aprilie 6, 2017 Bre, mor de oftică să spun, dar când are dreptate, are. Auto-distrugere că fumez şi beau alcool. Corect. Şi ăia care mănâncă parizer cu tot cu e-urile aferente? Sau beau porcăriile alea de sucuri de tot felul? Auto-mutilare? Strigăte de ajutor? Respect de sine scăzut? Hai bre, pă bune? Am tatuaje, niciunul făcut în perioada adolescenţei. Toată adolescenţa m-am gândit dacă să-mi fac sau nu. Sunt făcute în saloane autorizate, şi reprezintă stilizat anumite perioade din viaţa mea.N-am strigat după ajutor, mi-au plăcut întotdeauna, dar am aşteptat să apară artiştii tatuatori care chiar ştiu ce să facă pe piele, nu ancore, sirene, tancuri, bătute cu bolduri şi motoraş de casetofon.Chiar şi respectul de sine mi-a rămas neschimbat. Mijchine, ţi-am dat şi punct, fi-r-ai al travestiţilor din Bangkok, să fii.SI tu ai citit printre randuri.N-am zis ca e valabil in fiecare cazSi nu n-are dreptate.Pentru ca intr-adevar exista o legatura intre cazul in care un tanar se apuca sa isi provoace durere/rani de orice fel(si emotionale) cu buna stiinta si probleme psihologice diferite.Ca e alcool ca se taie cu lama ca isi da cu ciocanul daca o face in scopul sa isi provoace singur suferinta durere ....
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Aprilie 6, 2017 SI tu ai citit printre randuri.N-am zis ca e valabil in fiecare caz Nu printre rânduri, bre. Primele rânduri.După 4-5 rânduri mă dor ochii şi uit ce am citit în primul rând.:-D
nobel Reputație: 5960 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Aprilie 6, 2017 Nu printre rânduri, bre. Primele rânduri.După 4-5 rânduri mă dor ochii şi uit ce am citit în primul rând.:-DSe mai intampla
xxx2oo1 Reputație: 31 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:somewhere Oras:somewhere Postat Aprilie 6, 2017 Nu are legatura neaparat cu meseria, ci mai degraba cu mediul in care se invart persoanele respective, cercul de prieteni etc.Intr-o gasca de motociclisti o sa gasesti mai greu pe cineva care sa nu aiba tatuaje.La fel, in mediul business, medicina, farmacie etc. o sa gasesti greu pe cineva care sa aiba (sau oricum nu vizibile).Cu cat oamenii au o meserie sau un cerc de prieteni in care ies mai mult in cluburi, merg mai des la petreceri, beau mai mult (deci "se distreaza" mai mult sau doar ii distreaza pe altii), cu atat sansele de a avea tatuaje vizibile sunt mai mari. Multe sunt facute pentru impresia artistica (deci pentru altii), nu neaparat pentru ca persoana respectiva a vrut sa exprime ceva.
khunmiskin Reputație: -2 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Krung Thep Oras:Krung Thep Postat Aprilie 6, 2017 SI tu ai citit printre randuri.N-am zis ca e valabil in fiecare cazSi nu n-are dreptate.Pentru ca intr-adevar exista o legatura intre cazul in care un tanar se apuca sa isi provoace durere/rani de orice fel(si emotionale) cu buna stiinta si probleme psihologice diferite.Ca e alcool ca se taie cu lama ca isi da cu ciocanul daca o face in scopul sa isi provoace singur suferinta durere ....Bre, ca tendintele de automutilare sunt des intalnite in anumite tulburari de personalitate, nu neaga nimeni. Ca acest comportament este intalnit in tulburarea de personalitate borderline, iarasi, nimeni nu neaga.Ca aceasta tulburare de personalitate apare in anii de adolescenta si, cu preponderenta, la fete, iarasi, nimeni nu zice nu.Ca, prin automutilare, se pedepsesc(pentru abuzurile suferite in copilarie), expresie a unei stime de sine scazuta, si asta e adevarat. Dar sa afirmi, bai lele Puric, ca "se spune" ca femeile cu tatuaje sunt mai libertine sau ca au un comportament mai autodestructiv, imi intareste convingerea, dar si regretul, ca picon ti-a suflat titlul de cel mai prost. Oi fi eu mai spurcat la gura, dar pur si simplu mi se face rau de la mentalitati d-astea retrograde si, mai ales, indivizi care le propaga, cu o autosuficienta si o autoritate demna de un postulat. Si nu te lua cu mine in "articole de specialitate" ca te bag in buzunar. 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 6, 2017 Postat Aprilie 6, 2017 Bre, ca tendintele de automutilare sunt des intalnite in anumite tulburari de personalitate, nu neaga nimeni. Ca acest comportament este intalnit in tulburarea de personalitate borderline, iarasi, nimeni nu neaga.Ca aceasta tulburare de personalitate apare in anii de adolescenta si, cu preponderenta, la fete, iarasi, nimeni nu zice nu.Ca, prin automutilare, se pedepsesc(pentru abuzurile suferite in copilarie), expresie a unei stime de sine scazuta, si asta e adevarat.Dar sa afirmi, bai lele Puric, ca "se spune" ca femeile cu tatuaje sunt mai libertine sau ca au un comportament mai autodestructiv, imi intareste convingerea, dar si regretul, ca picon ti-a suflat titlul de cel mai prost. Oi fi eu mai spurcat la gura, dar pur si simplu mi se face rau de la mentalitati d-astea retrograde si, mai ales, indivizi care le propaga, cu o autosuficienta si o autoritate demna de un postulat.Si nu te lua cu mine in "articole de specialitate" ca te bag in buzunar.bai harakiri tu peste tot scrii???Tu ar trebui sa fii dus pe un deal si in timp ce te uiti la apusul de soare sa te impusc bland in cap .Extraordinar bre ce ce le stii tu frate toate le cunosti 5 9
oldybutgoldy Reputație: 737 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2017 Marcarea "mărfii" intre clanurile de proxeneți. Ce voiai, sa puna coduri de bare? 1
nobel Reputație: 5960 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Aprilie 6, 2017 Bre, ca tendintele de automutilare sunt des intalnite in anumite tulburari de personalitate, nu neaga nimeni.Ca acest comportament este intalnit in tulburarea de personalitate borderline, iarasi, nimeni nu neaga.Ca aceasta tulburare de personalitate apare in anii de adolescenta si, cu preponderenta, la fete, iarasi, nimeni nu zice nu.Ca, prin automutilare, se pedepsesc(pentru abuzurile suferite in copilarie), expresie a unei stime de sine scazuta, si asta e adevarat. Dar sa afirmi, bai lele Puric, ca "se spune" ca femeile cu tatuaje sunt mai libertine sau ca au un comportament mai autodestructiv, imi intareste convingerea, dar si regretul, ca picon ti-a suflat titlul de cel mai prost. Oi fi eu mai spurcat la gura, dar pur si simplu mi se face rau de la mentalitati d-astea retrograde si, mai ales, indivizi care le propaga, cu o autosuficienta si o autoritate demna de un postulat. Si nu te lua cu mine in "articole de specialitate" ca te bag in buzunar.Nu trebuie sa te prefaci .Teoria ca persoanele(nu doar ca femeile)care isi fac tatuaje au comportament autodestructiv nu eu am inventat-o.da ea exista in domeniu,nu e sustinuta de toata lumea dar exista.Iar daca acum ai auzit prima data de ea,atunci mai citeste si tu pe bune acum n-ai vrea sa-ti caut si articolele in care sunt dezvoltate si argumentate aceste opinii. Of of multa munca mai am eu cu tine mai flacau. 2
khunmiskin Reputație: -2 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Krung Thep Oras:Krung Thep Postat Aprilie 6, 2017 Nu trebuie sa te prefaci .Teoria ca persoanele(nu doar ca femeile)care isi fac tatuaje au comportament autodestructiv nu eu am inventat-o.da ea exista in domeniu,nu e sustinuta de toata lumea dar exista.Iar daca acum ai auzit prima data de ea,atunci mai citeste si tu pe bune acum n-ai vrea sa-ti caut si articolele in care sunt dezvoltate si argumentate aceste opinii. Of of multa munca mai am eu cu tine mai flacau.Ba da, Gogule.Prezinta articolele respective, nu te ascunde dupa cires.
nobel Reputație: 5960 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Aprilie 7, 2017 Ba da, Gogule.Prezinta articolele respective, nu te ascunde dupa cires.Bine flacau.Ia uite una. In articolulDeliberate Self-harm seen in a Government Licensed Private Psychiatric Hospital and InstituteVaithiyam Devendran Krishnaram, Vaithiyam Krishnaram Aravind, and A. Rupavathy Vimala aparut in Indian Journal of Psychological Medicine 2016".....DSH is a hallmark of many psychiatric disorders and interpersonal problems...Certain self-harm behavior such as tattooing, cutting of the body with blades during religious festivals is culturally accepted.'..."" *DSH inseamna deliberate self -harm.Adica tatuarea reprezentand un act de Deliberate self harm. Si mai sunt multe (am si eu pe undeva niste reviste unde erau articole pe tema asta,) repet exista dezbateri ....chiar articole cu referiri la tatuaje repetitive etc 2
khunmiskin Reputație: -2 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:Krung Thep Oras:Krung Thep Postat Aprilie 7, 2017 Bine flacau.Ia uite una. In articolulDeliberate Self-harm seen in a Government Licensed Private Psychiatric Hospital and InstituteVaithiyam Devendran Krishnaram,Vaithiyam Krishnaram Aravind, and A. Rupavathy Vimala aparut in Indian Journal of Psychological Medicine 2016".....DSH is a hallmark of many psychiatric disorders and interpersonal problems...Certain self-harm behavior such as tattooing, cutting of the body with blades during religious festivals is culturally accepted.'..."" *DSH inseamna deliberate self -harm.Adica tatuarea reprezentand un act de Deliberate self harm. Si mai sunt multe (am si eu pe undeva niste reviste unde erau articole pe tema asta,) repet exista dezbateri ....chiar articole cu referiri la tatuaje repetitive etcMa gandeam ca vii si tu cu articole de la baietii grei, eventual Gabbard, poate cineva de la John Hopkins sau SLAM.Nu contest competenta indienilor, dar ei exceleaza in alte domenii. Si, bre, nimeni nu neaga, ca ar fi un anumit adevar in ceea ce ai scris tu, insa felul cum ti-ai expus ideea, arata ori ca nu prea cunosti problema cum trebuie, ori ai zis-o, doar sa mai culegi niste aprecieri. Poate ca, in anumite circumstante(de exemplu, BPD, daca tot ma iei cu acronime) , tatuajele chiar sunt o expresie a unei suferinta psihice si ca sunt insotite de un consum daunator de alcool/eventual droguri, dar e cam far-fetched. Hai, pune mana pe carte. 1
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2017 Postat Aprilie 7, 2017 On topic: exista vreo curva care nu are macar un tatuaj, cat de mic ????
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Aprilie 7, 2017 Da. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum