wildwild6 Reputație: 0 Postat Martie 27, 2017 Postat Martie 27, 2017 Am fost azi aici.....corp de 14 ani ( in jur de 1,50-1,55 m inaltime si maxim 40 kg,sani cam 0,5 fff mici) igiena 10, locatie 7, NU face FK,anal, penetrari cu degetul/e,Face:CIM, COF, COB, GFE NOTA 5.UNA PESTE ALTA NU MERITA COTIZATIA ASTA( 200 lei) EVANTUAL 50% din ea adica 100 lei/f maxim.Nu recomand!Ps : are o colega care face si anal si e mai corpolenta si mai ieftina( am vazut-o la plecare)
wildwild6 Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2017 Autor Postat Aprilie 6, 2017 Nici o recenzie colegii despre fetilii care activeaza sapt. asta pe publi24?????.Nu-mi dau seama ce se intampla ( ca sunt sigur ca fetilii au clienti altfel nu ar fi atatea oferte)....oare sa nu stie colegii despre acest forum sau sunt mult prea depasiti de epoca internetului
luiza andreea Reputație: -4 Postat Iunie 6, 2017 Postat Iunie 6, 2017 Buna sunt raluca am revenit dragilor am anuntul pe publi24 .... pentru detalii nu ezitati sa ma contactați va pup😘😘😘😘😘 0752502871
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum