Sari la conținut

A mai incercat cineva tigara (NU ELECTRONICA) IQOS?

Postări Recomandate

• Telefon: george_filip_78
  • Oras:Peste tot

Salutare comunitate!

De vreo doua luni mi-am cumparat tigarile si dispozitivul IQOS. A nu se face confuzie cu tigara electronica. Nu are nimic in comun cu aceasta. Sunt doua avantaje majore: 

1. Poti fuma si in spatii inchise (like a boss).

2. Contine tutun, dar nu si gudron. 

Pe mine, deocamdata, ma satisface. Cititi mai multe in link-ul de mai jos. 

https://goo.gl/vwhFGy

Daca exista doritori, ii rog sa ma contacteze pe privat. 

post-64157-0-53911600-1490618318_thumb.jpg

Link spre comentariu

Si e mai sanatoasa asta? Vad ca scrie ca dauneaza sanatatii.care ar fi avantajele pt sanatate?

Dauneaza mai putin sanatatii, datorita faptului ca nu contine gudron. E obligatoriu sa scrie asta pe pachet, deoarce contine tutun. Ce mai e sanatos din ce bem, mancam si inspiram (retorica)?

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:undeva

E adevărat că ți-o scapi în cur ? :thinking

Sti cum este vorba aia, "hotul striga hotii". Asa si cu astia doi, masaj-yoni si genovese, si-o trag pana nu mai pot si arunca vina pe altcineva. Este evident dealtfel ca se sustin unul pe celalalt, deh, asa ca intre amanti!

Link spre comentariu
  • Oras:NY

Sti cum este vorba aia, "hotul striga hotii". Asa si cu astia doi, masaj-yoni si genovese, si-o trag pana nu mai pot si arunca vina pe altcineva. Este evident dealtfel ca se sustin unul pe celalalt, deh, asa ca intre amanti!

Ești cel mai prost bulangiu de pe acest forum. Respect!

Link spre comentariu

Ești cel mai prost bulangiu de pe acest forum. Respect!

Ti-am spus,eu unul sunt ok, nu iti pot da muie decat virtual! Inteleg ca ai facut o obsesie pt mine dar nu te pot incurca. Vezi prin moldova pi la tini, este unul pi centura Bacaului, yoni se chiama, se fute in cur si iti si "imbunatateste" sifilisul pe care deja il ai. Succesuri cu cine vrea fmm tale!

Link spre comentariu

Ti-am spus,eu unul sunt ok, nu iti pot da muie decat virtual! Inteleg ca ai facut o obsesie pt mine dar nu te pot incurca. Vezi prin moldova pi la tini, este unul pi centura Bacaului, yoni se chiama, se fute in cur si iti si "imbunatateste" sifilisul pe care deja il ai. Succesuri cu cine vrea fmm tale!

=)) Bulangiule

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...