omuldinpadure Reputație: 4459 Postat Martie 29, 2017 Postat Martie 29, 2017 Ce sa faca... a facut un circ monstru aseara... S-a dus sa se milogeasca la Antena 3 (ea care se caca pe A 3 pana acum) si a inceput sa se cace imprastiat cu Comisia de Judecata a lui Voiculescu chipurile facuta de Coldea in biroul lui si tot Coldea cica a ordonat judecatorilor ce sentinta trebuie sa dea, dupa care s-a dus la RTV (unde era si Base telefonic in direct) si a improscat alt rahat apropo de dosarele ei si PSD.... Fi-mi-ar scarba....Ce jalnica fiinta Udrea asta....a bagat mana in bani si botul la savarina bugetara si acum se da cu antenele si mananca cacat, arunca cu rahat in sri si dna, in loc sa zica cu deminitate "da fratii mei am furat si acum imi intra in koor morcovul lung al legii pe care serviciile au grija sa mi-l indese adanc ca sa am orgasm si sa vina mai repede momentu' eliberarii.
omuldinpadure Reputație: 4459 Postat Martie 29, 2017 Postat Martie 29, 2017 Pai daca-i vor da la sentinta 6 ani, are timp sa-si dea si doctoratul in puscarie, nu doar masteratul !!! Da, asa e, mai ales ca ea incepuse un doctorat la Academia militara si apoi au dat-o afara ca nu venea la cursuri si nu scria referatele...de fapt Baselu ii lasa locu la Cotroceanca lu Klausache si grangurii de la Academia de tablagii nu au mai vrut sa stea pres in fatza lui Nutzi...
vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat Martie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 29, 2017 Ți-a mai spus cineva ca nu ai personalitate ? Cine, @dylanbuc? Ba are bre, da' și aia tot din căcat e făcută, ca tot restul... 2
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Martie 29, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Martie 29, 2017 Ți-a mai spus cineva ca nu ai personalitate ? Iesi ma!
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Martie 29, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Martie 29, 2017 Cine, @dylanbuc? Ba are bre, da' și aia tot din căcat e făcută, ca tot restul... mars!
operatie 1 operatie 2 Reputație: 3134 Postat Martie 29, 2017 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Martie 29, 2017 Ce vă mai bucurați dă răul Lenuței😂Oameni rai 4
operatie 1 operatie 2 Reputație: 3134 Postat Martie 29, 2017 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Martie 29, 2017
el diablo Reputație: -408 Postat Martie 30, 2017 Oras:In mintea ta Oras:In mintea ta Postat Martie 30, 2017 Va fi sefa de camera.
klm112 Reputație: 5026 Postat Martie 30, 2017 Oras:sud Oras:sud Postat Martie 30, 2017 De fapt sase ani. Poate face Medicina ... Sau arhitectura 1
expertul888 Reputație: 1113 Postat Martie 30, 2017 Oras:Monte-Carlo Oras:Monte-Carlo Postat Martie 30, 2017 Sifoanele Lenutei au luat cu suspendare. Uite asa devenim un popor de paraciosi. Furam împreună si dace ne prinde ii torn pe toți si scap !@!@ 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum