Sari la conținut

udrea 5 ani la facultate

Postări Recomandate

Postat

Ce sa faca... a facut un circ monstru aseara... S-a dus sa se milogeasca la Antena 3 (ea care se caca pe A 3 pana acum) si a inceput sa se cace imprastiat cu Comisia de Judecata a lui Voiculescu chipurile facuta de Coldea in biroul lui si tot Coldea cica a ordonat judecatorilor ce sentinta trebuie sa dea, dupa care s-a dus la RTV (unde era si Base telefonic in direct) si a improscat alt rahat apropo de dosarele ei si PSD....

Fi-mi-ar scarba....

Ce jalnica fiinta Udrea asta....a bagat mana in bani si botul la savarina bugetara si acum se da cu antenele si mananca cacat, arunca cu rahat in sri si dna, in loc sa zica cu deminitate "da fratii mei am furat si acum imi intra in koor morcovul lung al legii pe care serviciile au grija sa mi-l indese adanc ca sa am orgasm si sa vina mai repede momentu' eliberarii. :no2

Postat

Pai daca-i vor da la sentinta 6 ani, are timp sa-si dea si doctoratul in puscarie, nu doar masteratul !!!  :laugh2

Da, asa e, mai ales ca ea incepuse un doctorat la Academia militara si apoi au dat-o afara ca nu venea la cursuri si nu scria referatele...de fapt Baselu ii lasa locu la Cotroceanca lu Klausache si grangurii de la Academia de tablagii nu au mai vrut sa stea pres in fatza lui Nutzi... :rax2

• Oras:Undeva
  • Oras:Undeva
Postat

Cine, @dylanbuc? Ba are bre, da' și aia tot din căcat e făcută, ca tot restul... :laugh2

mars!

• Oras:Monte-Carlo
  • Oras:Monte-Carlo
Postat

Sifoanele Lenutei au luat cu suspendare. Uite asa devenim un popor de paraciosi. Furam împreună si dace ne prinde ii torn pe toți si scap !@!@

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...