futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Martie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 28, 2017 Și uite până unde s.a ajuns, si ce frumos sună asta...DANI PRINTUL BANATULUI SI MARIUS OLANDEZU - E LA MODA SA FI PESTE 2017 ) Dacă nu merge deschis, aveți titlu mai sus și căutați pe youtube!!!!
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Martie 29, 2017 Postat Martie 29, 2017 Am cautat dupa titlu si nu a gasit nimic. Imi spune : " Invata in pula mea sa scrii" si dupa, cauta iar. Astia de la youtube cred ca sunt nebuni, de parca trebuie sa stii sa scrii sa te uiti la filme. Plm, scot youtube din meniu, ma uit doar la antena 3. 2 6
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Martie 29, 2017 Oras:pa Oras:pa Postat Martie 29, 2017 Păcat ca nu e 1940 că era la modă să fii țigan pe atunci 6 2
obsedatul Reputație: -2024 Postat Martie 29, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Martie 29, 2017 Sau evreu... 1
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Martie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 29, 2017 Hidos de-a dreptul. Cum a ajuns tara asta. Vai de capul nostru. 1
obsedatul Reputație: -2024 Postat Martie 29, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Martie 29, 2017 Mai dureros, vai de capul copiilor nostri. 1
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Martie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 29, 2017 Mai dureros, vai de capul copiilor nostri. Asa este. Si faza cea mai crunta ca nimeni nu face nimic. 1
jean tanase Reputație: 99 Postat Martie 29, 2017 Oras:Berceni Oras:Berceni Postat Martie 29, 2017 Asta trebuie ascultata de fiecare lingau in parte, care este in stare sa isi vanda si un coi pentru prostituata preferata Ganditi-va ca atunci cand ramaneti desi pozele sunt false, lasati inca "doua milioane" spaga pentru ca sunteti baieti bazati, ii dati mesaj dupa ca ce bine a fost si ce printesa este, si ii scrieti o recenzie aici incepand cu penibilul "ne-am bucurat sa ne revedem", defapt cotizati la astfel de personaje ca cele prezentate in videoclip PS: Cititi comentarile de pe Youtube de la videoclip, e fabulos cat de multe fete apreciaza 3
genovese Reputație: -418 Postat Martie 29, 2017 Oras:NY Oras:NY Postat Martie 29, 2017 Asta trebuie ascultata de fiecare lingau in parte, care este in stare sa isi vanda si un coi pentru prostituata preferata Ganditi-va ca atunci cand ramaneti desi pozele sunt false, lasati inca "doua milioane" spaga pentru ca sunteti baieti bazati, ii dati mesaj dupa ca ce bine a fost si ce printesa este, si ii scrieti o recenzie aici incepand cu penibilul "ne-am bucurat sa ne revedem", defapt cotizati la astfel de personaje ca cele prezentate in videoclip PS: Cititi comentarile de pe Youtube de la videoclip, e fabulos cat de multe fete apreciaza Uite-te la cei care comentează, 99% din ei n-au văzut cum arată o hârtie de 500 ron în realitate. 4
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Martie 29, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Martie 29, 2017 Cat adevar zice un fost puscarias.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum