Sari la conținut

Asta e pentru PESTI RECHINI CARACATITE!!!

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Și uite până unde s.a ajuns, si ce frumos sună asta...

DANI PRINTUL BANATULUI SI MARIUS OLANDEZU - E LA MODA SA FI PESTE 2017

:))

Dacă nu merge deschis, aveți titlu mai sus și căutați pe youtube!!!!

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Am cautat dupa titlu si nu a gasit nimic. Imi spune : " Invata in pula mea sa scrii" si dupa, cauta iar.  Astia de la youtube cred ca sunt nebuni, de parca trebuie sa stii sa scrii sa te uiti la filme. Plm, scot youtube din meniu, ma uit doar la antena 3.

• Like 2
  • Minus 6
Postat

Mai dureros, vai de capul copiilor nostri. :(

Asa este. Si faza cea mai crunta ca nimeni nu face nimic. 

• Like 1
  • Oras:Berceni
  • Oras:Berceni
Postat

Asta trebuie ascultata de fiecare lingau in parte, care este in stare sa isi vanda si un coi pentru prostituata preferata :)

Ganditi-va ca atunci cand ramaneti desi pozele sunt false, lasati inca "doua milioane"  spaga pentru ca sunteti baieti bazati, ii dati mesaj dupa ca ce bine a fost si ce printesa este, si ii scrieti o recenzie aici incepand cu penibilul "ne-am bucurat sa ne revedem", defapt cotizati la astfel de personaje ca cele prezentate in videoclip :)

PS: Cititi comentarile de pe Youtube de la videoclip, e fabulos cat de multe fete apreciaza :laugh2

• Like 3
  • Oras:NY
  • Oras:NY
Postat

Asta trebuie ascultata de fiecare lingau in parte, care este in stare sa isi vanda si un coi pentru prostituata preferata :)

Ganditi-va ca atunci cand ramaneti desi pozele sunt false, lasati inca "doua milioane"  spaga pentru ca sunteti baieti bazati, ii dati mesaj dupa ca ce bine a fost si ce printesa este, si ii scrieti o recenzie aici incepand cu penibilul "ne-am bucurat sa ne revedem", defapt cotizati la astfel de personaje ca cele prezentate in videoclip :)

PS: Cititi comentarile de pe Youtube de la videoclip, e fabulos cat de multe fete apreciaza :laugh2

Uite-te la cei care comentează, 99% din ei n-au văzut cum arată o hârtie de 500 ron în realitate.

• Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...